Sprutor - Doseringssprutor för att blanda e-vätska till din elcigg

Letar du efter något för att mäta exakt hur mycket vätska du behöver addera eller för att bara helt enkelt mäta hur mycket mängd vätska du behöver då har du kommit rätt. Våra sprutor från German Flavours är perfekta för att blanda vätska med, på doseringssprutorna syns skalorna tydligt och det gör det enkelt för dig att mäta vätskan. I vårt sortiment av sprutor har vi sprutor som rymmer 1ml, 3ml, 5ml, 10ml och 20ml. Perfekt för dig som ska blanda din ejuice.

Sprutor, tillbehör m.m

Vill du börja blanda egen evätska så är det bra att utrusta dig med tillbehör så som doseringssprutor, dom kommer alltid vara nödvändiga när du håller på med ejuice, så med att ha ett litet sortiment med sprutor och andra tillbehör i ditt hem kommer det att underlätta för dig när du hanterar din evätska. För att få ut den bästa blandningen så gäller det att vara noggrann, och det blir du med våra fantastiska sprutor ifrån det välkända märket German Flavours. Spot on!

Underlättar hantering av ejuice

Undvik kladd och spill genom säker hantering med våra sprutor. Utan rätt utrustning kommer din blandningsupplevelse bli en mardröm. En spruta kostar inte mycket och kommer alltid komma till användning till din evätska för ecigaretter. Du kan även göra rent din spruta efter bruk så den är redo att användas igen.

Spruta för dosering - German Flavours
Spruta för dosering
1ml, 3ml, 5ml, 10ml
Från 9 kr
Köp