Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Coils, Tråd, Bomull för tankar – Bygg dina egna coils

Här hittar du ett stort utbud på färdigbyggda coils, tråd för att skapa dina egna coils och bomull för att wicka dina coils.

Färdigbyggda coils, redo att installeras i din tank

Med ett stort utbud på färdigbyggda coils så kan du enkelt välja dina favorit coils som passar ditt vejpande, med färdigbyggda coils så kan du enkelt installera coilsen i din tank utan krångel. Vi saluför endast färdigbyggda coils från dom bästa varumärkena på vape marknaden för att säkerställa den bästa vape upplevelsen för våra kunder.

Våra färdiggjorda coils har olika egenskaper som ohm tal, single coil, dual coil och många fler instressanta egenskaper.

Tråd för att skapa dina egna coils

Att skapa sina egna coils med hjälp utav högkvalitativ tråd ska vara roligt, och i vårt utbud på tråd så hittar du marknadens bästa tråd för att göra ditt byggande så bra som möjligt.

Du hittar tråd som Kanthal A1, N80 Fused Clapton Wire, Juggernaut tråd, SS316L tråd och många fler.

Med en stor variation av tråd så kan du enkelt välja din favorittråd så att du kan anpassa dina coils efter egen förmåga. Om du är en ny vejpare och vill lära dig mer så kan du läsa vår e-cigg guide där du får grundlig information om e-cigaretter.

Bästa bomullen på marknaden för din tank

På cigge.se hittar du den bästa bomullen till din tank, med vår nylanserade bomull så kan du vejpa på det sättet du vill, vår högkvalitativa bomull har en snabbare absorptionsförmåga än många av marknadens andra bomull. Cotton Bacon Prime är speciellt anpassad för RTA & RDA-tankar och är helt smaklös, fri från föroreningar och motverkar ”dry hits” på ett effektivt sätt då bomullen suger upp vätskan 33% snabbare än annat bomull på marknaden.

Visa mer
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Klass
Hellvape - Organic Cotton (Shoelace)
Organisk Bomull
Kommer i "skosnöre" utformning
40st/pack
kr
Köp!
Info
1+
69.90 kr/st
Teus 3 Core Fused Clapton 3FC Ni-80 2-pack
kr
1+
99.90 kr/st
Cotton Bacon Prime - Wick ´N´ Vape
33% snabbare absorption
100% smaklös
kr
1-9 st 10+
69.90 kr/st 49.00 kr/st
Firebolt Cotton - Vapefly
Bomull av hög kvalité, innehåller 20st färdigladdade remsor
kr
1+
49.90 kr/st