Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

cigge.se|media

Upptäck: Vont Cube - Det senaste inom Engångs Vape
Vont Cube representerar en ny era inom engångs vape-enheter, designade för att erbjuda en smidig och användarvänlig vaping upplevelse. Denna enhet kommer i ett kompakt format. Läs mer här.
Bästsäljande E-juice varumärken 2024
Under 2024 har vissa e-juice varumärken verkligen lyckats sticka ut från mängden när det kommer till försäljningssiffror. I detta blogginlägg tar vi en närmare titt på de fem mest sålda varumärkena under 2024.
 Upptäck VONT: En Ny Era Av Nikotinprodukter
Upptäck hur VONT förändrar spelplanen för nikotin användare över hela världen. I detta blogginlägg utforskar vi VONT:s resa, deras engagemang för miljön och breda utbud av smaker.
Utforska Mångfalden av Smaker med Shortfill E-juice
Inom världen av vaping finns det en ständig ström av innovationer och nya produkter som erbjuder vapers spännande möjligheter. I det här inlägget så går vi igenom shortfill e-juice.
All-White: Ett modernt och diskret alternativ
Upptäck modern nikotinkonsumtion med All-White nikotinportioner. Lär hur du använder dem säkert och varför de är ett alternativ till snus och cigaretter.
Ta med snus utomlands - Vad gäller?
Är du en snusare som planerar en semester utanför Sveriges gränser? Då kan det vara bra att känna till reglerna och restriktionerna som gäller för att ta med snus utomlands. Läs mer här innan din avresa!
Nytt snus från Velo
Vi har nöjet att introducera de nyaste tillskotten i vårt VELO-sortiment! Upptäck en rad nya och spännande smaker, noggrant utvalda för att berika ditt snusande! Läs mer här
VELO byter namn och design 2024!
Under 2024 kommer flera av dina favoriter från VELO att få nya namn och en uppfräschad design. Oroa dig inte, de populära smakerna förblir desamma! Klicka in här för att läsa om förändringen och vilka smaker det gäller
Aroma King Cosmic Max är här!
Aroma King Cosmic Max Engångsvape är en spännande ny produkt som nyligen lanserats i våra butiker. Läs mer om Aroma King och hur den keramiska coilen förändrar din vejping
Håll ditt snus färskt!
Att hålla ditt snus färskt är avgörande för en god smak och bra konsistens och i slutändan en bra upplevelse. Läs mer här vad du kan göra för att säkerställa det
Snusrapporten - Popularitet & Varumärken
År 2022 var en händelserik tid för snusindustrin, med ett ständigt skiftande landskap av produkter och smaker som lockade en mångfald av användare. Därför går vi igenom frågorna Vilket är det populäraste snuset? Vilket varumärke var populärast? - Häng med och läs här
När sänks priset på snus?
Vi som har följt med i tidningarna har sett att den sittande regeringen vill sänka skatten på snus. Men när trär detta i kraft och hur mycket? Läs mer här!
Snuset Historia - Följ med på en tidsresa
Snus - En svensk klassiker! I det här blogginlägget kommer vi berätta om snusets historia, vägen hit och vart vi står idag - Häng med på en tidsresa
Nikotinstyrkor & Pluppar - Vad innebär det?
Har du någonsin undrat vad plupparna på snusdosan egentligen symboliserar? Eller hur olika nikotinhalter påverkar din upplevelse? I dagens blogginlägg kommer vi att utforska exakt det ? hur plupparna korrelerar med styrkor och nikotinhalter
Vilken Engångsvape ska jag välja? En guide till ditt val
Att välja en engångsvape kan vara förvånansvärt komplicerat. Trots sin enkla natur ? en enhet du kan använda och sedan kassera ? finns det många faktorer att överväga. Läs mer här om vad du bör tänka på innan du gör ditt val!
Har vape & E-cigg kalorier?
I detta blogginlägg behandlar vi ämnet "Innehåller vape kalorier?" - Låter konstigt kanske, men det är faktiskt en fråga som ibland kommer in till oss. Läs mer här för att lära dig och få svar!
Hur du hittar en vape med en tight budget
Hur kan du spara pengar genom att vejpa med rätt enhet? Finns det andra enkla lösningar du kan göra? Klicka in och läs mer och ta del av tipsen. Se också vilka alternativ du har bland vapes och engångsvapes
Återvinning av Engångs vape: En hållbar framtid för vaping
Vaping och användningen av engångsprodukter har exploderat i popularitet under de senaste åren. Men som med många moderna bekvämligheter kommer detta också med en miljöpris. Kika in här för att läsa mer om utmaningarna vi står inför!
IVG Shortfills - Nu i 100ml!
Vi lanserar nu shortfills från IVG i 100ml! Läs mer här och passa på att ta del av vårat fenomenala introduktionspris
E-cigarettens komponenter - Tankar Del 1
E-cigarettens komponenter - Del 1. Här går vi igenom tankar och pods, vilka typer av tankar finns det och vilken typ av vejping passar just din tank? Djupdyk i ämnet!
Finns det nyttigt snus? - Vi djupdyker!
Finns det nyttigt snus? Och vad är anledningen att använda nikotinfritt snus eller koffeinfritt? Lär dig mer och läs mer här om ämnet.
Vad är en Uppladningsbar Vape?
En uppladdningsbar vape, eller e-cigaretter, är en elektronisk enhet som används för att inhalera ånga genom att värma upp en e-juice eller e-vätska. Läs mer här om funktionen!
Köp Äkta Engångsvape med kvalitè
Vi på cigge.se säljer endast produkter som är godkända och reglerade. Köp alltid dina engångsvape hos legitima återförsäljare - läs mer här om riskerna med att inte göra det
Aroma King Gem Bar hos cigge.se
Aroma King Gem Bar finns nu hos cigge.se! Läs mer här om smakprofilerna och vad som gör Gem Bar unik!
Innovation E-Juice är tillbaka!
Efter lång frånvaro är nu Innovation E-Juice är tillbaka! Från start har det varit en av våra populäraste märken - Djupdyk i smakprofilerna här!
Vad är att vejpa?
Språkets landskap är som en evigt föränderlig trädgård. Nya ord spirar fram, blommar i takt med tiden, tekniken och kulturen. "Vejpa", "selfie", "emoji", alla frön till vår kommunikationens mångfald. Vad är att Vejpa egentligen?
Hur minskar jag mitt klimatavtryck som vejpare?
Vad kan du som vejpare göra för att minska avtrycken på jorden? Hur förlänger du livet på dina vape produkter? Läs mer här om våran syn på vejping och e-cigg!
Uwell Caliburn GK2 Recension
En sammanfattad recension av Uwell Caliburn GK2 - Senaste modellen av Uwell's eminenta utbud. Med fokus på smakåtergivning och design är den ett ultimat val för alla typer av användare. Läs mer i det här inlägget
Vaporesso GEN 40 AIR Recension
En sammanfattad recension av Vaporesso GEN 40 AIR - Ett modernt startpaket som klarar många sorters e-vätskor och har stor flexibilitet. Läs mer här!
Guide: Hur fyller man på en E cigg?
Är du en nybörjare inom vaping och söker information om hur du fyller på din elektroniska cigarett med e-vätska så har du landat rätt. I det här inlägget kommer vi att gå igenom grundligt hur du fyller på din e-cigg med e-vätska och dom olika påfyllningsmetoderna.
Min E cigg tank läcker - Vad ska jag göra?
Läckande e-cigg tankar & clearomizers är ett av de vanligaste problemen i e-cigg världen och oftast så finns det simpla lösningar som kan åtgärda om din e cigg tank läcker. Hitta lösningar här på din läckande e cigg tank.
Vilken watt ska jag vejpa på?
Hur väljer man rätt wattstyrka? Vad är nackdelarna med att använda för hög wattstyrka? Vi försöker besvara dessa frågor och några till i det här blogginlägget.
Nicsalter på en ny nivå - Norse
Nya salter från favoriten Norse är på plats - till helt oslagbara priser. Kika in här för att se mer om vårat nya flaggskepp!
Nya Vuse GO Engångs på plats
Vi introducerar nya Vuse Go - En enkel och användarvänlig engångs vape med alla funktioner du kan önska dig. Läs mer här!
Vaporesso Target 200 recension
Nyfiken på Target 200? Rolls roycen bland DTL maskiner. Klarar upp till 220W! Läs mer här om Vaporesso's stora E-cigg
VooPoo Doric 60 recension
En sammanfattad recension av Doric 60 - Ett robust startpaket som tål det mesta och innehåller alla dom funktioner du kan önska dig. Läs mer här!
Oxva Xlim V2 recension
En sammanfattad recension av Oxva V2 - Ett pod startpaket som innehåller alla dom funktioner du kan önska dig. Läs mer här!
Min E-cigg blir varm - Vad ska jag göra?
Om du är en ny vejpare och upptäcker att din elektroniska cigarett blir varm, så varm att den inte går att använda för stunden så är det här inlägget riktat till dig.
Vilka är fördelarna med ett Pod Vape kit?
Funderar du på att byta bort engångs vapen och switcha över till lite mer hållbara alternativ? Läs mer här om vad vi tycker och hur en pod fungerar!
Topp 4 Pod Vapes
Pod vapes blir allt mer vanliga på marknaden, utbudet växer och efterfrågningarna ökar kraftigt på dessa typer av el-cigaretter. Se listan på topp 4 Pod vapes.
Vape & ecigg till paketskåp
Äntligen lanserar vi paketskåp på cigge. Det kända bolaget budbee är nu samarbetspartner med cigge. Läs mer här om villkoren och förväntningarna!
Nyheter från Juice N Power
Juice N Power kommer ständigt med nyheter. Nu är Powerbar här, en engångs vape till ett lite bättre pris än vanligt. Kika in för att läsa mer om Juice N Power's sortiment här
Nya smaker från I VG
Fyra nya spännande smaker från IVG har hittat hem. Läs lite mer om varför du ska välja IVG och vad dom nya smakerna egentligen smakar.
Smakar din e-cigg bränt? Här får du info!
Upplever du bränd smak på din vape? I det här inlägget så kommer vi att gå igenom varför din e-cigg smakar bränt och tipsa om dom bästa knepen för att förebygga och motverka att din ecigg smakar bränt.
Guide: Hur en Pod Vape fungerar
Om du är osäker på hur en pod vape fungerar så kommer vi i det här inlägget att förklara för dig hur en elektronisk cigarett fungerar och vad man bör tänka på innan och efter att du har skaffat din e-cigg.
Hur länge räcker en E-juice?
Hur länge räcker en e-juice? Hur är hållbarheten, kan man vejpa en E-juice som har gått ut i datum?
Elf Bar strax online hos cigge.se
Elf Bar kommer till Sverige och cigge. Vi är hypade, vilket vi tror att ni också kommer bli! Läs lite mer om specs och smakerna här!
E-juice kalkylator hos cigge.se
Här kan du kika mer och läsa om våran nya funktion: E-juice kalkylatorn - klicka in här för tips och trix!
Nya Oxva starkits på plats!
Två nya innovativa startpaket är på plats från OXVA. Lär dig mer här om hur startkitet används bäst och hur det fungerar
Tre snabba E-juice tips till sommaren!
Funderar du på vilka nya juicer du ska välja? Sommaren står framför dörren och då vill man självklart ha en kylande juice! Kika in våra tips här!
E-juicer som värmer i vinterkylan
Om du är osäker på vilken e-juice du ska vejpa i vinter så har vi på Cigge, för att underlätta ditt sökande efter en värmande vape, listat 5 olika e-vätskor som passar extra bra i vinterkylan.
Nya e-cigaretter & e-vätskor i April 2021
Nu börjar det närma sig sommar! Nya e-cigg produkter har kommit in hos våra butiker och hos cigges hemsida. Har ni hunnit sett alla våra nyheter av E-cigarett produkter från April?
Topp 5 vattenmelon e-juice smakerna 2021
Letar du efter en e-juice som smakar som äkta vattenmelon? I det här inlägget så kommer vi att lista de fem bästa vattenmelon e-juice smakerna som finns på vape marknaden i Sverige.
Nya svenska nikotinpåsar på marknaden
Marknaden av nikotinpåsar exploderar och det föds nya varumärken hela tiden som tillverkar smaksatta nikotinpåsar. Se vårt senaste tillskott i vårt utbud av nikotinpåsar här.
Vi Snackar Juice! Del 6 - Bakery Nyheter
Flera nyheter inom bakery och dessert har nu nått cigges juiciga lager. Så i detta avsnitt av Vi Snackar Juice kommer Fanny, Christoffer och Petter från ciggepanelen att presentera våra söta nyheter.
Ny SWAG på marknaden
En ny version av SWAG finns nu tillgänglig! Om man gillade de tidigare modellerna så kommer man att älska den här. Läs mer här.
Vi Snackar Juice! Del 5 - Fruktiga Nyheter
Många fruktiga nyheter har trillat in på cigges butikshyllor. I detta avsnitt av Vi Snackar Juice kommer Fanny, Christoffer och Petter från ciggepanelen att presentera våra härliga nyheter.
Beskattning av högkoncentrerade e-vätskor
Den 1 Februari så kommer det läggas till ytterliggande en punkskatt på nikotin e-vätska med en nikotinhalt över 15mg. Priset på e-vätskor med en nikotinhalt över 15mg kommer att höjas med 25kr, priset på e-juice under 15mg kommer att vara orörd.
En gammal klassiker har återvänt!
Vi välkomnar en återvändande klassiker till vårt e-juice lager! Vapetasia är en gammal klassisker som har varit borta från våra hyllor en längre tid men nu är de tillbaka!
Guide: Hur funkar en e-cigg?
Funderar du på hur en e-cigarett fungerar? I det här inlägget förklarar vi hur en e-cigg är uppbyggd samt el-ciggens funktionalitet.
Maxxad nyhet från VooPoo!
Maxxade nyheter från VooPoo har kommit in i vårt lager. Läs mer om den heta nyheten från VooPoo!
Postnord öppnar nya Postboxar
Det är många kunder som har önskat och Postnord har svarat - Under september och oktober så testkör Postnord såkallade Postboxar som finns på olika platser i Stockholm. Läs mer här.
Vi introducerar den nya V-linjen från VooPoo
VooPoo har legat i på det sistonde och har producerat fram innovativa och högpresterande elektroniska cigaretter de senaste åren, vi har valt att ta in en stor del av de nya elektroniska cigaretterna i vårt utbud. Läs mer här om den nya V-linjen!
Kan man snusa gammalt snus?
Letar du information om gammalt snus så har du hamnat rätt, i det här inlägget så kommer vi att ge information om gammalt snus som har passerat sitt utgångsdatum (bäst-före-datumet).
Vilken e-vätska ska jag välja?
Om du är osäker på vilken e-vätska du ska välja så kommer du i det här inlägget få all information du behöver så att du vet vilken e-vätska du ska välja, det finns några saker att tänka på så att man kan maximera sin vaping upplevelse med de rätta egenskaperna.
Vi snackar allwhite! - Mini dry vs slim
I detta avsnitt av Vi Snackar Allwhite pratar Ania och Marcus från ciggepanelen om prillans påsar. Vad är skillnaden på mini dry och slim? Hur stor är en original portion? Rinner verkligen mini dry någonting? Allt detta och lite till i detta spännande avsnitt.
Portionssnus som rinner mycket
Letar du efter ett nytt snus som rinner mycket och har en kraftig smakfördelning? Då är det här inlägget riktat till dig som söker ett nytt snus som rinner mycket.
Qvitt - Ett alternativ till tobakssnus
Qvitt är ett populärt alternativ till tobakssnus, påsarna innehåller varken tobak eller nikotin och är ett lämpligt val om man vill sluta med snus som innehåller nikotin & tobak
Vi introducerar nya All White Påsar på marknaden!
Vi kan nu stolt presentera ännu ett tillskott på Svenska nikotinpåsar till marknaden! Upptäck YoYo - Nikotinpåsar som kommer i trendiga och kompakta dosor, även slimmat format för en diskret upplevelse med lång smak & nikotinrelease.
Vi snackar juice! Del 3 - Dessert smaker
I detta avsnitt av Vi Snackar Juice pratar Fanny och Marcus från ciggepanelen om dessertjuicer. Vad räknas egentligen som en dessertjuice? Vilka juicer är våra favoriter? Hur spelar egentligen eciggens effekt in på smaken? Allt detta och lite till i detta avsnitt.
Vad är Sub Ohm?
Sub-ohm är en betydande del av dagens vaping och uppskattas väldigt mycket av vejpare runt om i världen. I det här inlägget så kommer vi förklara om vad sub-ohm är och fördelarna och nackdelarna, vi kommer även toucha på hur man får den bästa upplevelsen.
cigge.se tipsar - Valyrian Pod Kit 1250mAh
En spännande nyhet på våra hyllor! Vi kan stolt presentera det nya pod-kittet från Uwell - Valyrian Pod Kit! Ett perfekt startpaket för den nya vejparen eller den mer erfarna som söker en enkel elektronisk cigarett.
Ettan - En tidlös snusklassiker
Ettan är en tidlös snusklassiker och är igenkännbar av många snusare, både den nya och den mer erfarna snusaren uppskattar det här klassiska snuset med sin kraftiga och lätt rökiga smak med en okryddad tobakssmak.
Lär dig mer om det nikotinfria snuset från Onico
Onico är ett nikotin & tobaksfritt snus som beskrivs som en smakrik prilla som är identisk med en vanlig tobaksprilla. Med skön passform och bra smakrelease har Onico blivit ett av de populäraste tobaksfria & nikotinfria snuset på den svenska marknaden.
Hur du laddar din E-cigarett på bästa sätt
Det finns två olika sätt du kan ladda din elektroniska cigarett med (om enheten använder sig av externa batterier). I det här inlägget kommer vi att rekommendera den bästa laddningen för din elektroniska cigarett.
Ta del av en smakresa genom Sverige
Lundgrens snuset har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till 1800-talet då en man med namnet Lundgren öppnade en snusfabrik och började att tillverka Lundgrens snuset.
Lär dig mer om LYFT nikotinpåsar
I det här inlägget går vi djupare och tar en titt på nikotinpåsarna från LYFT. Varumärket LYFT är ett populärt brand inom det tobaksfria snus segmentet och erbjuder den tobaksfria snusaren ett stort utbud med olika goda smaker helt utan tobak.
Drag X - En ny kundfavorit
VooPoo Drag X - en ny favorit bland våra kunder, vape-pen baserad struktur med en lyxig läderklädsel som ger användaren en premium-feel.
Vi snackar juice! Del 2 - Mentol & Cooling
Letar du efter ett bättre alternativ än mentolcigaretter? Eller är du ute efter en grym e-juice med cooling? Då är det här avsnittet för dig! Fanny och Marcus från ciggepanelen visar upp populära e-juicer för dig som gillar mint och kylande effekt.
Härliga sommarnyheter i all white sortimentet
Vill ni njuta ordentligt av den svenska sommaren får ni som vanligt passa på. Inte bara för att den svenska sommaren har ett rykte om sig att kunna bli kortvarig. Utan även för att just nu finns det två spännande sommarnyheter i begränsad upplaga hos cigge!
Ciggepanelen testar all white med lakritssmak
Det ultimata lakritstestet är här! I detta test plockade experterna Marcus och Ania fram massa olika nikotinpåsar med lakritssmak för att en gång för alla ta reda på vilken av dom man bör välja om man är en lakritsfantast.
Lär känna oss på cigge - Niklas
Här kan du läsa om Niklas som jobbar på cigge. Niklas är butikschef för vår Uppsala butik. Lär känna Niklas mer här.
Starka nyheter inom All White segmentet!
Nyheter inom vårt All White segment! Nu har vi fått in de starka nikotinpåsarna från Killa. Killa erbjuder sju stycken olika all-white smaker, smakprofilerna varierar från frukt till dryck. Sist men inte minst så har vi tagit in två starka smaker från Killa under linjen Pablo.
En ny fruktig e-juice linje på hyllorna!
Nu har dom äntligen landat på våra hyllor! Nu kan vi stolt presentera den fruktiga och kyliga utgåvan från skaparna av Wanted Liquids - Cryo! Läs mer här om våra spännande nyheter!
Svenska forskare undersöker om snus kan skydda mot covid-19
Rökning kan enligt vissa studier minska risken för att bli svårt sjuk i covid-19. Tesen är att det är nikotinet som kan ha en positiv effekt för patienterna. Så svenska forskare ska nu undersöka om snusning kan ha en liknande effekt som rökning. 
Vape termer - Lär dig alla vejp termer
Är du en nybörjare på vaping och har stött på en massa främmande ord som du inte har någon aning om vad dom betyder? Utbilda dig själv här!
Lär känna oss på cigge - Fanny
Här kan du läsa om Fanny som jobbar på cigge. Fanny ansvarar för lager, leverans & supportavdelningen. Lär känna Fanny mer här.
Guide: Så här förvarar du E-juice på bästa sätt
Har du någon gång lagt undan din e-vätska under en längre period? Kanske har du bestämt dig för att testa en ny e-vätska och lagt undan den gamla, sen när du bestämmer dig för att vejpa upp det sista av din gamla e-juice men till din förskräck så smakar e-juicen inte alls som den gjorde förut.
E-cigg som passar bra till sommaren
Har du som mål nu i sommar att sluta med tobakscigaretter men söker ett annat alternativ till tobaksrökning? I det här inlägget så kommer vi att tipsa om e-cigaretter som passar bra till att sluta röka.
Mentolcigaretter försvinner - men inte E-juice & snus
Mentolcigaretter kommer den 20 Maj 2020 att försvinna ur sortimentet hos tobakshandlare runt om i Sverige. Den 6e April så röstade riksdagen igenom att förbjuda alla smaksatta cigaretter samt rulltobak i Sverige.
Nya ONE serien är här!
Nya ONE serien är äntligen här. Nu har Göteborgs Rapé och General arbetat extra hårt för att ta fram den nya ONE serien som ska ersätta den gamla ONE serien.
Vi snackar juice! Del 1
Fanny och Marcus från ciggepanelen berättar om sina favorit e-juicer just nu. Denna runda har vi två helt olika favoriter på topplistan att recensera. För trots allt så föredrar olika personer olika smaker.
Lär känna oss på cigge.se - Petter
Idag är Cigge ett omnikanals bolag vilket betyder att vi finns tillgängliga både online och offline. Vi beskriver oss själva som ett harm reduction company. Läs mer här om oss.
Nyheter från Dr Frost!
Är du ett fan av e-vätskorna från Dr Frost? Då har vi nu glada nyheter till dig! Vi har tagit in 13 stycken smaker i 60ml shortfills varav en helt ny linje - Dr Frost Fizz!
Topp 5 Penn Vapes
Letar du efter en vape som ser ut som en penna? Då har du kommit rätt, i det här inlägget kommer vi att lista fem stycken populära vape pens som är mycket attraktiva på vape marknaden.
Nixs - Nya All White Nikotinpåsar
Ännu en tillväxt i det nya All-white konceptet! Vi kan stolt presentera vår senaste tillväxt i vårt sortiment på tobaksfria nikotinpåsar - Nixs!
DBSchenker - Ett miljövänligt alternativ
DBS Schenker är en miljöpionjär och satsar stenhårt för att visa vägen i miljöfrågor och bli en ledande leverantör av grön logistik. Läs mer här om det miljövänliga fraktalternativet.
Vad menas med att steepa sin E-vätska? Här får du info!
Att steepa sin e-vätska är inte känt bland nya vejpare, det är många nybörjare på e-cigaretter som inte har en aning om vad att steepa sin e-vätska är, i det här inlägget så kommer vi att förklara vad steepning är och vad man bör tänka på när man steepar sin e-vätska.
Topp 10 lista på världens starkaste snus
Här kommer vi att informera dig om det starkaste snuset som finns i cigges snuskylar, hur snuset smakar och hur mycket nikotin snuset innehåller.
En helt ny 10ml E-juice linje på hyllorna!
Vi har äntligen fått in dom efterlängtade 10ml e-vätskorna från EQ! Dessa e-vätskor kommer i en 10ml flaska och man kan välja mellan 6mg, 12mg & 18mg. För tillfället så finns det fyra stycken smaker att välja bland.
Två till nyheter i All-White konceptet
Vi har ännu en glad nyheter till er All-White snusare där ute! Vi har nämligen fått in två stycken helt nya all-white smaker i vårt all white sortiment. Läs mer här!
Tre nya smaker från Lovedrops!
Vi har ännu en glad nyhet till er kunder! Vi har fått in tre stycken nya smaker från Lovedrops! Dessa tre e-vätskor har inslag av godis med andra intressanta smaker. Se mer här.
Två stycken nyheter i våra snuskylar!
Vi har fått in två stycken spännande nyheter i våra snuskylar! Du hittar dessa nyheter i alla våra butiker och i vår online shop. Vi har under dom närmaste veckorna väntat på det nya all-white snuset från både on! och från White Fox!
Nytt All-White snus från Nordic Spirit!
Vi har fått in två stycken nya varianter av all-white snus från Nordic Spirit, detta snus kommer i två olika varianter - Normal och Strong. Titta in här!
Nya regler för import till Norge 2020
Det har sedan en tid funnits ett förslag på att ta bort det vi kallar 350kr gränsen. Det är fortsatt ganska oklart exakt vad som gäller då detta är så nytt. Vi har sökt svar men än inte lyckats fått en hundraprocentig förklaring. Läs mer här
Topp-10 lista på E-cigg
Här kommer du få en topp-10 lista på våra e-cigaretter som vi saluför, vilka som är mest populära och som uppskattas mest av våra kunder.
Nya E-vätskor på våra hyllor!
Vi har under den här veckan fått in två stycken nya e-vätske linjer! Totalt så har vi tagit in 7 stycken nya härliga e-vätskor!
General Onyx - Spännande nyhet
Har du missat det svarta snuset från General? Läs mer här om white-snuset som kommer i svart format.
Topp-10 lista på E-juice
Söker du nya e-vätskor som du aldrig har testat förut? Läs vår topp-10 lista på E-juice för inspiration!
Topp-10 lista på snus
Är du intresserad utav vilka våra topp 10 snus är? Klicka in här för mer information om det mest populäraste snuset.
Vi öppnar dörrarna i Västerås
Vi öppnar nu dörrarna för er kunder i vår nya e-cigg butik som ligger i Västerås. Som vanligt så erbjuder cigge.se ett stort sortiment utav de bästa e-cigaretterna och marknadens bästa snus till låga priser. Klicka här för mer info!
Få dina varor levererade till din dörr
Vi har från och med fredag 8/11 2019 öppnat upp ett till fraktalternativ som gör det smidigt för er kunder som ej vill behöva hämta ut erat paket hos ombud, utan att ni kan nu få eran försändelse direkt till hem till dörren. Läs mer här!
Vi inleder ett samarbete med DB Schenker
Vi jobbar kontinuerligt med att hitta nya fraktalternativ så att ni kunder kan skräddarsy eran leverans upplevelse hos oss, då vi har kundens bästa i fokus. Läs mer här om vårt nya fraktalternativ.
Information om dödsfallen i USA
Dödsfall från vaping har den senaste tiden uppmärksammats på nästa alla medier i Sverige och vi på cigge media känner att vi, även i våra kanaler skall göra detta då vi vill klargöra en del frågetecken. Läs mer här.
Får du ont i halsen när du vejpar?
Får du ont i halsen när du vejpar? Det är en återkommande fråga vi får och det kan vara olika anledningar till varför just du får ont i halsen när du vejpar. Klicka in här för mer information.
Ska du byta vape smak?
Här kommer du få information hur du byter ut din nuvarande e-juice smak till en ny på det bästa sättet, det kan låta busenkelt men det finns några grejer att tänka på, speciellt om man är nybörjare inom el-cigaretter och det är första gången man byter smak.
Hur byter jag coil på en vape? Här får du info!
Om man är en ny användare utav elektroniska cigaretter och det är första gången man ska byta coil så kan det verka klurigt att byta ut sin coil till en ny förångare, vi kommer i det här inlägget gå igenom hur man byter en coil och när det rekommenderas att byta ut sin coil till en ny.
Ny moms för nikotinfritt snus
Från den 1 Juli 2019 blev det en ny momssats för nikotinfritt snus, klicka in här för att läsa mer om den nya momssatsen för nikotinfritt snus.
Vad är Nicsalt & freebase nikotin?
Det har kommit en till typ av nikotin på marknaden som vi ofta får frågor om i butikerna, nicsalt och nu ska vi gå in på det och förklara skillnaden mellan nicsalt och "freebase" nikotin.
Bästa E-cigaretterna för att sluta röka
Att sluta röka cigaretter kan vara en dom svåraste sakerna man kan göra, att bryta en vana är extremt svårt, men om man sedan länge har tittat på e-cigaretter men inte vågat ta steget så kommer du i detta inlägg få information om den bästa e-ciggen för att sluta röka cigaretter och istället välja en mer hälsosam livsstil genom att sluta röka med e-cigaretter.
Kyliga vape smaker som passar bra till sommaren
Nu när sommaren är här så kan vädret bli väldigt varmt och det är många vejpare som uppskattar en iskall vape juice som ger en frisk känsla vid inhalering, tanken med det här inlägget är att tipsa våra kunder om vad vi erbjuder för vape juice med cooling.
Frågor och svar om el-cigaretter
Om du är ny till e-cigaretter, har använt e-cigaretter ett tag eller vill byta till e-cigaretter så kanske du har funderingar eller frågor som du vill ha svar på. I det här inlägget går vi igenom en hel del vanliga frågor om elektroniska cigaretter.
Hur du blandar din egen E-juice
Det man behöver för att blanda egen e-juice är basvätska VG och PG, det går att köpa färdigblandad basvätska utan nikotin så som 70/30vg/pg och 50/50vg/pg, personligen så tycker jag det är lättare att blanda med VG och PG.
Information om tråd och coils till RDA/RTA/RDTA
När man vill gå ett steg längre med sin vejping så hamnar man tillslut vid det här med att bygga dina egna coils och byta bomull själv. Det finns olika coils och trådar, olika material och olika storlekar, vi ska gå igenom det mesta i det här inlägget
Har du problem med din el-cigg? Här får du tips!
Har du någon gång fått problem med din elektroniska cigarett? Det kan hända någon gång att din el-cigg inte presterar som den borde, med det här inlägget så kommer vi ge tips till dig så att du kan felsöka el-cigaretten och lösa vilket problem du har.
Vilken nikotinstyrka ska man välja?
Att veta vilken nikotinstyrka man ska välja kan även det vara klurigt, när man har valt ut vilken elektronisk cigarett man har så återstår det att välja e-juicen, sedan har man allting man behöver för att påbörja sitt vejpande.
Behöver du information om e-cigaretter?
Om du tidigare inte har någon som helst erfarenhet utav elektroniska cigaretter men har länge tänkt på el-cigaretter och vad dom kan göra för dig så kommer du här få en introduktion till vad e-cigg är för någonting och vad en e-cigarett bör användas till.
Vi går mot varmare tider!
Visst är det härligt när solen tittar fram och snön smälter bort, vi går mot varmare tider vilket känns helt underbart! Känslan man får när varmt väder står på glänt är helt obeskrivlig, dock så händer det för många att även röksuget tittar fram.
Vi fortsätter striden mot att minderåriga köper, stänger swish online
Fler och fler minderåriga försöker köpa elektroniska cigaretter & snus online, då lagen tydligt säger att elektroniska cigaretter & snus endast får säljas till personer fyllda 18 år är det viktigt för oss på cigge att se över möjligheterna att minska försöken.
Vilken e-cigarett ska jag välja?
Att välja sin första e-cigarett kan vara klurigt men vi hoppas med det här inlägget att göra valet lite enklare för dig att hitta rätt e-cigg.
E-juice med smak av jul
Saknar du julen? Upplev julen återigen med E-juice som har jul-smaker!
En ny squonker på lagret!
Den nya Luxotic BF Box modden är en väldigt användarvänlig produkt även fast den kommer med en RDA-tank. Inuti Tobhino RDA-tanken så finns det ett stort utrymme för dig att installera coilsen väldigt enkelt.
Ny E-juice från Jam Monster!
Sex stycken härliga Dessert vape juicer från Jam Monster som är rena drömmen för vejparen som söker en dessert juice i större shortfill format!
Först i Sverige med Drag 2 från VooPoo!
Dom nya Drag-moddarna från VooPoo är här, VooPoo Drag 2 modden är en av vår nyaste mod på våra hyllor och har väldigt snabbt blivit en av vår mest populära vape mod.
Naked 100 smaklinjer
Naked 100 har gjort flera olika e-juice linjer med varierande smaker, här får du information om utbudet från det omtyckta varumärket Naked 100!
Nunchaku Startpaket från Uwell
Är du ett fan av vape pen modeller, men vill ha någonting kraftigare än en Stick V8? Då kan vi starkt rekommendera Nunchaku från Uwell. Nunchaku är Uwell?s första startpaket och det är en mycket lovande och prisvärd e-cigg.
cigge testar Stick V8 3000mAh från Smok
Vi kommer nu testa 3000mAh V8 stickan från Smok, vi kommer gå igenom grundligt hur man får igång sin Stick V8 samt hur man byter coilen på stickan.
Information om den nya nikotinskatten
Med det nya beslutet från riksdagen den 30/5 2018 så är det bestämt att det kommer att införas en punktskatt på e-juicer som innehåller nikotin, lagen gäller e-vätskor som är 10ml och innehåller 3, 6, 12 eller 18mg nikotinstyrka.
Du har väl inte missat vår I VG E-juice?
Du har väl inte missat vår E-juice från I VG? Vi har över 30 stycken smaker från I VG med olika smaklinjer! Har du inte testat deras E-juice så rekommenderar vi starkt dessa härliga smaker!
Är du ny inom e-cigarett världen och inte vet vad det nya konceptet shortfill är för något så kommer du nu få information och genomgång om vad det är och hur det har påverkat vejpare inom europa.
Söker du en liten och händig vape?
Det finns många e-cigaretter på marknaden, och det finns en vape för alla, men söker du en liten och händig vape som är enkel att hantera och underhålla? Då kan vi starkt rekommendera vår populära Infinix från Smok.
Hur du rengör din vätskebehållare
Behöver du tips och råd hur du rengör din vätskebehållare? Här kommer du få information om vad du ska tänka på när du gör rent din vätskebehållare.
Har du råkat ut för vape tunga?
Har det hänt för dig att din e-juice inte smakar lika som den gjorde förut? Då kan du ha råkat ut för vad som kallas ?vape tunga?. Här kommer du information om vad det är för något.
Är du ny med e-cigaretter?
Är du likt som många andra helt ny inom e-cigg världen och söker information om vad det är för något? Då har du kommit rätt, här kommer du få grundläggande information angående elektroniska cigaretter.
Här kommer du få svar på några av dom mest vanliga frågor det finns om e-cigaretter och e-vätskan som förbränns som även kallas för e-juice, det finns många begrepp för dom olika enheterna som finns på en elektronisk cigarett, och det är helt okej att kalla dom vad man vill, till exempel som olja istället för e vätska / e juice.
Är du ett stort fan av tobakssmaker men har beslutsångest om vilken tobaks e-juice du ska välja så kommer du i det här inlägget få en djupare smakbeskrivning på dom mest populära tobakssmakerna vi har i vårt sortiment. Vill du ha en autentisk cigarettupplevelse kan vi rekommendera en MTL tank för att ge dig det där motståndet du får när du puffat på en vanlig cigarett.
Det finns många knep för att behålla livslängden på din coil, vi kommer nu lista dom mest vanligaste tipsen som vi ger till våra kunder i butik. Spar både tid och pengar med dom här tipsen!
Är du redo att ta nästa steg i utvecklingen inom e-cigarett världen och vill testa på en ny e-cigarett som du tidigare kanske inte haft nån aning om hur den fungerar? Meningen med dom här raderna är att informera dig mer om vad du bör tänka på om du har tänkt att ta steget emot en mer avancerad e-cigg.
För idag nästan två år sedan lanserades det som skulle komma att bli en stor succé, AIO som står för All In One skulle visa sig bli en storsäljare.Dels för sitt attraktiva pris, men även för enkelheten och den kvalité joyetech med denna maskin levererar.