Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Mods, E-cigg mods till billiga priser

Billiga priser på mods ska vara en självklarhet, och när du scrollar bland våra produkter så kommer du finna låga priser på mods med hög kvalité & säkerhet, vi saluför endast e-cigaretter som är säkra att bruka och som har en lång livslängd.

Med ett stort utbud på mods så kan vi stolt presentera marknadens bästa e-cigg produkter för vejpare runt om i norden till ett lågt pris.

Mods – Modifiera din e-cigarett

Med flera olika varianter av mods så kan du snabbt & enkelt köpa en mod till ett reducerat pris och du har även möjlighet att köpa en valfri tank till din mod för att skapa din egen e-cigarett. Med attraktiva färger så kan du sätta ihop en e-cigarett precis som du själv vill ha den, vi saluför även RDA-tankar & vanliga tankar till ett billigt pris.

När du har valt vilken produkt du vill ha och lagt din beställning så kan du veta med säkerhet att du har gjort ett bra köp. Med vårt stora utbud på mods så har vi noggrant granskat produkterna innan vi har bestämt att saluföra dem.

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa vape-upplevelsen och vi söker ständigt nya produkter för att göra våra kunders upplevelse så bra som möjligt.

Mods i olika storlekar

Vi är säkra på att du kommer hitta en mod som faller dig i smaken, vi saluför mods i alla sorters storlekar för att kunna erbjuda ett stort utbud, du hittar i sortimentet avancerade mods som är kapabla till att leverera stora täta moln som är anpassad för cloud-chasern eller enbart vejpare som är ute efter smak. Vi saluför även squonk mods till ett billigt pris.

En del av våra avancerade mods kräver externa batterier och dessa batterier säljs separat, du finner viktig produktinformation inne på produkterna, du finner även tillverkarens bruksanvisning i lådan som medföljer där det beskrivs hur modden används på bästa sätt.

I våra nybörjarvänliga mods så är batterierna inbyggda i modden och laddas med hjälp utav en Micro USB-kabel som medföljer i paketet.

Vad är en mod?

En mod är det s.k. ”batteriet” som driver strömmen i din e-cigarett, med olika storlekar så kan modsen variera i vilken watt-output modden ger ut. Desto högre wattal modden ger ut desto större moln kommer e-cigaretten ge ifrån sig.

Om du känner dig osäker om vad en mod är och vill lära dig mer om e-cigaretter så kan du kolla in vår e-cigg guide där vi framlägger grundläggande information om vad en e-cigarett är och vilka delar som finns i en e-cigarett.

Mods med olika modes & chip

I utbudet av mods så har vi olika produkter som har olika körbara modes som användare kan välja mellan för att variera sitt vejpande, med inställningar som gör att du kan välja själv vilket wattal du vill vejpa på.

I våra mods som vi saluför så hittar du enbart produkter med dom bästa chip-setten på marknaden så att du kan vejpa med trygghet. Med uppgraderbar mjukvara så kan din mod hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.

Varför du ska välja cigge.se som din återförsäljare

Med åratal utav erfarenhet utav försäljning av e-cigaretter så kan vi erbjuda marknadens bästa e-cigaretter till låga priser. Vi värnar om din upplevelse och vill att ditt vejpande ska bli så bra som möjligt.

Efter ett köp av e-cigaretter hos oss så finns vi fortfarande här för dig och att ge dig en förstklassig service med professionell support och rådgivning.

Vi erbjuder blixtsnabba leveranser och så fort du lagt din order så packar vi den och skickar den till dig samma dag om du har beställt före kl. 16:00 (inte helgdagar).

cigge.se erbjuder dig en trygg e-handelsupplevelse & billiga priser på e-cigaretter.

Läs mer om Vape mods
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Klass
Nybörjarvänlig
Vaporesso GEN 200 Mod
5-220W
Axon Chip
Stöd för 2x 18650 batterier
kr
1+
499.90 kr/st
Vaporesso TARGET 200 Vape Mod
Kraftig vape mod från Vaporesso med en vattentät och tålig design
kr
1+
599.90 kr/st