Express & gratis fraktalternativ        1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

E cigg Startpaket - Hög kvalité & låga priser

iStick Amnis 2

Ett e-cigarett startpaket är ett komplett paket med allt du behöver för att komma igång med din ecigarett, du behöver endast köpa till e-juice och du kan börja vejpa med ditt nya ecigg startkit, en del ecigarett startpaket kräver att du köper externa vape batterier.

Här hittar du billiga e-cigarett startpaket som finns i olika storlekar som passar din stil, du hittar större vape paket som box mods eller mindre vape startpaket som är enkla att lägga ner i fickan när du inte använder e-cigaretten.

Elektroniska cigaretter är en effektiv lösning för dig som vill sluta röka cigaretter. Om du är helt oerfaren med elcigaretter och känner att du vill läsa mer om elcigg startkit så kan du läsa vår e-cigarett guide. I vår vape guide så kommer du få grundläggande information om hur e-cigaretter fungerar så att du kan få ett starkare begrepp om vad elcigaretter är för någonting. Elektroniska cigaretter är ett alternativ till tobaksrökning.

Användarvänliga & Billiga vape startpaket

Vi på cigge.se saluför användarvänliga & billiga vape startkit till den nya vejparen som inte besitter en lång erfarenhet utav el-cigaretter. Med ett stort utbud på användarvänliga startpaket så kan du enkelt komma igång med ditt vejpande utan krångel, du behöver endast köpa till e-juice till ditt startpaket. Vi brukar vanligtvis rekommendera 10ml e-juice till dom mer användarvänliga startpaketen.

I varje startpaket så innehåller det alla komponenter så att ditt vejpande kan påbörjas, i paketet innehåller det även en bruksanvisning som beskriver hur du enkelt brukar din elcigg på bästa sätt. Du hittar även viktig produktinformation inne på artikeln, vi har även skapat en youtube-kanal med instruktionsvideor på hur du enkelt kan bruka det vape startkit som du har bestämt dig för.

Dom mer användarvänliga e-cigaretterna brukar ha ett inbyggt batteri och som laddas med hjälp utav en Micro USB-kabel och laddningen fungerar likadant som när du laddar din Smart phone.

En nybörjarvänlig e-cigarett brukar inte ha en massa inställningar som du måste modifiera, när du har köpt ditt startpaket så behöver du endast hälla i e-juicen i vätskebehållaren och du kan njuta av din e-cigarett.

Vi rekommenderar dock innan användning utav elektroniska cigaretter att du "primar" coilen innan användning. När man pratar om att "prima" coilen så menar man att man fuktar bomullen inuti coilen så att inte bomullen blir bränd och du får en bränd smak när du puffar på din vape. Du kan läsa vårt inlägg där vi tipsar om hur du undviker att bränna din coil.

Avancerade e-cigarett startpaket

I vårt sortiment på e-cigarett startpaket så kommer du även finna mer avancerade e-cigaretter som levererar bättre smakfördelning & molnproduktion än dom mer nybörjarvänliga vape startkiten.

Ett mer avancerat vape startpaket skiljer sig en del från ett användarvänligt startpaket då e-cigaretterna kräver lite mer erfarenhet. En mer avancerad e-cigarett använder sig oftast utav externa batterier, vad det innebär är att du köper ett s.k. externt batteri separat och som du sedan själv installerar i e-cigaretten. Ett externt batteri rekommenderas att laddas genom en extern batteriladdare.

En avancerad e-cigarett kräver mer erfarenhet och om du är en ny vejpare så rekommenderar vi att du istället tittar in våra mer användarvänliga elcigg startpaket så att du som är nybörjare får en bra vape upplevelse.

Du som redan vet vad du vill ha så kommer du att hitta ett stort sortiment på dom bästa vape startkitten på marknaden, du hittar t.ex. våra populära elcigarett startpaket som Drag 2 & Drag Mini från VooPoo som levererar en kraftfull vape upplevelse till den mer erfarne vejparen som söker större moln & smak. I våra avancerade elektroniska cigarett startpaket så medföljer det oftast en sub ohm tank så att du kan nyttja coils med ett lågt ohmtal.

Du hittar endast dom bästa ecigg startpaketen på cigge.se som har hög kvalitet & dom bästa säkerhetsskydden som erbjuder användaren ett tryggt vejpande.

Vart kan jag köpa ett e cigg startpaket?

Att köpa billiga vape startpaket ska vara enkelt och smidigt, och det blir inte enklare när du köper elektroniska cigaretter från cigge.se. Du kan antingen beställa ett ecigarett startkit från vår webbshop eller ifrån någon av våra fysiska vape butiker där vi kan erbjuda professionell service och ge dig en upplevelse värt besöket, i våra cigge butiker har vi en e-juice bar där du kan testa nya e liquids, i vår juice bar så hittar du hela vårt sortiment på e-juice.

Det finns olika typer av "mouth to lung" ecigaretter som ger en autentisk känsla av att röka vanliga cigaretter, dessa elektroniska cigaretter rekommenderar vi till personer som vill övergå till elcigaretter från tobakscigaretter.

Varför du ska välja cigge.se som din e-cigarett återförsäljare

Med en lång erfarenhet utav försäljning av e-cigaretter så kan vi erbjuda dig en elektronisk lösning om du vill sluta röka cigaretter eller trappa ner ditt nikotinintag med hjälp av el-cigarett startpaket. Vi saluför endast e-cigaretter som är säkra att använda, vi erbjuder även en professionell service till dig efter att du har köpt din e-cigarett, om något problem skulle uppstå med ditt e cigg startpaket så finns vi här för att hjälpa dig och göra ditt vejpande bättre!

Vi erbjuder blixtsnabba leveranser och så fort du har lagt din order så packar vi den och skickar den till dig samma dag om du har beställt före kl. 16:00.

cigge.se erbjuder dig en trygg e-handelsupplevelse & billiga priser på e-cigaretter.

Vi säljer endast vape startkit till personer som är 18 år +!

Visa mer
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Klass
Nybörjarvänlig
eGo AIO Startpaket - 1500mAh
1500 mAh
2st 0.6 ohm Coils medföljer
249 kr
N-one Engångspod
Engångs e-cigg med olika smaker
89 kr
Q16 Startpaket - Justfog
900mah
Kapacitet: 2ml
279 kr
E-Hookah / E-Cigaretter XEO Startpaket
Batteri kapacitet: 280 mAh
Tank kapacitet: 0.9ml
249 kr
Revenger X Startpaket (5ml) - Vaporesso
5W - 220W
Supersnabb fire-hastighet
5ml vätskekapacitet
799 kr
Stick P25 3000mAh Startpaket - Smok
2ml
3000mAh batterikapacitet
499 kr
PockeX Pocket AIO Startpaket - Aspire
Kapacitet: 2ml
Batteri: Inbyggt 1500mAh lithium batteri
Resistans: 0.6ohm 316L (18-23W...
289 kr
VOOM Pod Startpaket
Okomplicerad el-cigarett med fokus på smakproduktion
299 kr
Swag 80W Startpaket 3.5ml - Vaporesso
Max watt: 80W
Volt: 0 - 8.5V
Kapacitet: 3.5ml
579 kr
Infinix 2 Pod Kit - Smok
En uppgradering från det gamla Infinix-kittet!
329 kr
Neptune Pod Startpaket - Ijoy
Lättanvändligt Pod kit med tre olika volt-lägen
299 kr
Gala Pod Vape Kit - Innokin
Liten och smidig el-cigg med en grym smakproduktion
259 kr
Eleaf iStick Amnis 2 Startpaket
Liten och smidig el-cigarett som producerar stora moln och smak
499 kr
EQ Filter Plus Startpaket
Nybörjarvänlig elcigg med utbytbara filter
99 kr
Athena Sqounk Startpaket - Geek Vape
Mekanisk vape mod
Batteri: 1st 18650 batteri (Medföljer ej)
Sqounk flaska kapacit...
399 kr (799 kr)
EQS Pod Vape Startpaket - Innokin
Inbyggt 800mAh batteri
Påfyllningsbara 2ml pods
299 kr
Nunchaku RDA Startpaket - Uwell
Single & Dual coil byggen
Max Output: 80W
449 kr (799 kr)
eGo AIO - 10th Anniversary Edition - Joyetech
2ml vätskekapacitet
25W effekt
249 kr
GEN 220W Startpaket - Vaporesso
Kraftfull vape mod med en stor vätskebehållare
999 kr
Endura T18 2 Startpaket - Innokin
Inbyggt 1300mAh batteri
2ml vätskekapacitet
359 kr
Target Mini 2 2000mAh Startpaket - Vaporesso
699 kr
Infinix Pod System Startpaket - Smok
Material: Zink, Polykarbonat
Kapacitet: 2ml
Storlek: 110 * 12.5 * 11mm
249 kr (329 kr)
Nunchaku 80W Startpaket - Uwell
Kapacitet: 2ml
Max watt: 80W
Gänga: 510
829 kr
Zeltu X AIO Pod Startpaket - Zeltu
Integrerat 1000mAh batteri
2ml Pod
399 kr
iStick Pico 25 85W Startpaket - Eleaf
Max watt: 85W
Kapacitet: 2ml
Toppfyllningssystem
599 kr
Swag 80W Startpaket (2ml Version) - Vaporesso
Max watt: 80W
Volt: 0 - 8.5V
Kapacitet: 2ml
449 kr (579 kr)
Stick V8 Startpaket 2000mAh - Smok
2000mAh
3.4 - 4.2V
2ml Tank
259 kr (429 kr)
FreeMax TWISTER 80W Startpaket
Simpel och användarvänlig e-cigarett som klarar av att förånga e-v&#...
599 kr