Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vape & E cigg Startpaket - Hög kvalité & låga priser

Ett e-cigarett startpaket är ett komplett paket med allt du behöver för att komma igång med din ecigarett, du behöver endast köpa till e-juice och du kan börja vejpa med ditt nya ecigg startkit, en del ecigarett startpaket kräver att du köper externa vape batterier.

Här hittar du billiga e-cigarett startpaket som finns i olika storlekar som passar din stil, du hittar större vape paket som box mods eller mindre vape startpaket som är enkla att lägga ner i fickan när du inte använder e-cigaretten.

Elektroniska cigaretter är ett alternativ för dig som vill sluta röka cigaretter. Om du är helt oerfaren med elcigaretter och känner att du vill läsa mer om elcigg startkit så kan du läsa vår e-cigarett guide. I vår vape guide så kommer du få grundläggande information om hur e-cigaretter fungerar så att du kan få ett starkare begrepp om vad elcigaretter är för någonting. Elektroniska cigaretter är ett alternativ till tobaksrökning.

Välj bland olika vape varumärken

Hos oss hittar du ett brett urval av e-cigaretter och vape-produkter från några av vaping marknadens ledande varumärken. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vejpare, har vi något som passar just dina behov och preferenser. Varje varumärke erbjuder unika egenskaper och design, vilket innebär att du kan välja produkter som bäst matchar din vapingstil och önskemål.

Om du föredrar att välja bland skräddarsydda vaping-bundles där allting ingår för att vejpa (vape-kit, e-vätska) så kan du välja bland ett stort utbud av ihopsatta vape-kits.

Du hittar flera vape bundles här

Användarvänliga & Billiga vape startpaket

Vi på cigge.se saluför användarvänliga & billiga vape startkit till den nya vejparen som inte besitter en lång erfarenhet utav el-cigaretter. Med ett stort utbud på användarvänliga startpaket så kan du enkelt komma igång med ditt vejpande utan krångel, du behöver endast köpa till e-juice till ditt startpaket. Vi brukar vanligtvis rekommendera 10ml e-juice till dom mer användarvänliga startpaketen.

I varje startpaket så innehåller det alla komponenter så att ditt vejpande kan påbörjas, i paketet innehåller det även en bruksanvisning som beskriver hur du enkelt brukar din elcigg på bästa sätt. Du hittar även viktig produktinformation inne på artikeln, vi har även skapat en youtube-kanal med instruktionsvideor på hur du enkelt kan bruka det vape startkit som du har bestämt dig för.

Dom mer användarvänliga e-cigaretterna brukar ha ett inbyggt batteri och som laddas med hjälp utav en Micro USB-kabel och laddningen fungerar likadant som när du laddar din Smart phone.

En nybörjarvänlig e-cigarett brukar inte ha en massa inställningar som du måste modifiera, när du har köpt ditt startpaket så behöver du endast hälla i e-juicen i vätskebehållaren och du kan njuta av din e-cigarett.

Vi rekommenderar dock innan användning utav elektroniska cigaretter att du "primar" coilen innan användning. När man pratar om att "prima" coilen så menar man att man fuktar bomullen inuti coilen så att inte bomullen blir bränd och du får en bränd smak när du puffar på din vape. Du kan läsa vårt inlägg där vi tipsar om hur du undviker att bränna din coil.

Avancerade e-cigarett startpaket

I vårt sortiment på e-cigarett startpaket så kommer du även finna mer avancerade e-cigaretter som levererar större smakfördelning & molnproduktion än dom mer nybörjarvänliga vape startkiten.

Ett mer avancerat vape startpaket skiljer sig en del från ett användarvänligt startpaket då e-cigaretterna kräver lite mer erfarenhet. En mer avancerad e-cigarett använder sig oftast utav externa batterier, vad det innebär är att du köper ett s.k. externt batteri separat och som du sedan själv installerar i e-cigaretten. Ett externt batteri rekommenderas att laddas genom en extern batteriladdare.

En avancerad e-cigarett kräver mer erfarenhet och om du är en ny vejpare så rekommenderar vi att du istället tittar in våra mer användarvänliga elcigg startpaket så att du som är nybörjare får en bra vape upplevelse.

Du som redan vet vad du vill ha så kommer du att hitta ett stort sortiment på dom bästa vape startkitten på marknaden, du hittar t.ex. våra populära elcigarett startpaket som Drag 2 & Drag Mini från VooPoo som levererar en kraftfull vape upplevelse till den mer erfarne vejparen som söker större moln & smak. I våra avancerade elektroniska cigarett startpaket så medföljer det oftast en sub ohm tank så att du kan nyttja coils med ett lågt ohmtal.

Du hittar endast dom bästa ecigg startpaketen på cigge.se som har hög kvalitet & dom bästa säkerhetsskydden som erbjuder användaren ett tryggt vejpande.

Vart kan jag köpa ett e cigg startpaket?

Att köpa billiga vape startpaket ska vara enkelt och smidigt, och det blir inte enklare när du köper elektroniska cigaretter från cigge.se. Du kan antingen beställa ett ecigarett startkit från vår webbshop eller ifrån någon av våra fysiska vape butiker där vi kan erbjuda professionell service och ge dig en upplevelse värt besöket, i våra cigge butiker har vi en e-juice bar där du kan testa nya e liquids, i vår juice bar så hittar du hela vårt sortiment på e-juice.

Det finns olika typer av "mouth to lung" ecigaretter som ger en autentisk känsla av att röka vanliga cigaretter, dessa elektroniska cigaretter rekommenderar vi till personer som vill övergå till elcigaretter från tobakscigaretter.

Vilken vape ska jag välja?

Att veta vilken vape man ska välja är inte lätt när det finns ett hav av ett flertal olika vapes. I vårt sortiment så har vi olika vape startpaket, som t.ex. Mun till lunga vape som ger en känsla av vanliga tobakscigaretter eller Direkt till lunga vapes som medför en stor ångproduktion. I produktinformationen så hittar du information om vilken typ av vaping stil vejpen är mest lämplig för.

Om du väljer en Mun till lunga vejp så rekommenderar vi e-juice smaker från vårt 10ml e-juice sortiment.

Om du väljer en Direkt till lunga vejp så rekommenderar vi e-juice smaker från vårt shortfill e-juice sortiment.

Varför du ska välja cigge.se som din e-cigarett & vape återförsäljare i Sverige

Med en lång erfarenhet utav försäljning av e-cigaretter så kan vi erbjuda dig en elektronisk lösning om du vill sluta röka cigaretter eller trappa ner ditt nikotinintag med hjälp av el-cigarett startpaket. Vi saluför endast e-cigaretter som är säkra att använda, vi erbjuder även en professionell service till dig efter att du har köpt din e-cigarett, om något problem skulle uppstå med ditt e cigg startpaket så finns vi här för att hjälpa dig och göra ditt vejpande bättre!

Vi erbjuder blixtsnabba leveranser och så fort du har lagt din order så packar vi den och skickar den till dig samma dag om du har beställt före kl. 16:00.

cigge.se erbjuder dig en trygg e-handelsupplevelse & billiga priser på e-cigaretter.

Vi säljer endast vape startkit till personer som är 18 år +!

Läs mer om Vape startpaket
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Anpassad för
Anpassad för VG/PG halt
Vätskekapacitet
Typ av coil
Påfyllning
Typ av E-cigarett
eGo AIO Startpaket - 1500mAh
1500 mAh
2st 0.6 ohm Coils medföljer
kr
1+
258.90 kr/st
Oxva Xlim PRO Pod Vape Kit
2st pods medföljer
Kompatibel med alla oxva pods
kr
1+
399.90 kr/st
Oxva Xlim SE Vape Kit
900mAh
Enkel första vape
2ml
kr
1+
264.90 kr/st
VooPoo Argus P1s Vape Kit
Pod Vape kit från VooPoo
Medföljer 2st pods & coils
kr
1+
299.90 kr/st
Vaporesso Luxe XR Max Vape Kit
Välj hur du vill vejpa med nya teknologin!
DTL, MTL & RDTL
5ml Vätskekap...
kr
1+
569.90 kr/st
VooPoo Drag H80S Vape Kit
Anpassad för både MTL & DTL
ECO-Mode
2ml Tank
kr
1+
649.90 kr/st
Voopoo vMate E Pod Vape Kit
Enkelt & Kompakt kit
En laddning - upp till två dagars användning
2ml V&...
kr
1+
399.90 kr/st
Oxva Pro & Norse Nicsalt Vape Bundle (10mg)
Komplett paket, färdig att vejpa.
Norse 10mg Nicsalt.
Valfri färg av Oxva PRO
kr
1+
479.80 kr/st
Oxva Pro & Beyond Nicsalt Vape Bundle (14.5mg)
Komplett paket, färdig att vejpa.
Beyond 14.5mg Nicsalt
Valfri färg av Oxva ...
kr
1+
489.80 kr/st
Oxva Pro & JNP Nicsalt Vape Bundle (10mg)
Komplett paket, färdig att vejpa.
JNP 10mg Nicsalt.
Valfri färg av Oxva PRO
kr
1+
489.80 kr/st
Oxva Pro & IVG Nicsalt Vape Bundle (14.5mg)
Komplett paket, färdig att vejpa.
IVG 14.5mg Nicsalt.
Valfri färg av Oxva PRO
kr
1+
489.80 kr/st
Uwell Caliburn G2 Pod Vape Kit
Senaste teknologin i Uwell-anda
Liten, lätt och smidig
Topfill
kr
1+
379.90 kr/st
Caliburn GK2 Pod Vape Kit
Innovativa färger och design
690mAh batteri
Justerbart Luftflöde
kr
1+
399.90 kr/st
Vaporesso Osmall 2 Vape Kit
Starkare & bättre än tidigare
450mAh
Laddas med USB
kr
1+
168.90 kr/st
OXVA Xlim V2 Pod Vape KIt
Redo att vapea - komplett paket
2st pods medföljer (0.6 & 0.8ohm)
kr
1+
338.90 kr/st
Vaporesso Zero S Pod Vape Kit
Enkelt & användarvänligt pod kit
650mAh
2ml Kapacitet
kr
1+
248.90 kr/st
Vaporesso XROS 3 Pod Vape Kit
Senaste CoreX tekniken
2 pods medföljer 0.6 & 1.0 ohm
kr
1+
348.90 kr/st
Vaporesso LUXE QS Pod Vape Kit
Kraftfullt och långlivat 1000mAh batteri
Dragaktiverad
Kompakt design
kr
1+
298.90 kr/st
Vaporesso Xros 3 Mini Pod Vape Kit
Lämpad till både MTL & DTL vejping
Senaste CoreX tekniken
1000 mAh
kr
1+
258.90 kr/st
Vaporesso GEN PT80 S Vape Kit
För DTL vejpare
0.91" Oled Skärm
SSS Anti-läckage
kr
1+
499.90 kr/st
Oxva Pro & True Nicsalt Vape Bundle (14.5mg)
Komplett paket, färdig att vejpa.
True 14.5mg Nicsalt.
Valfri färg av Oxva PRO
kr
1+
479.80 kr/st
Vaporesso GEN PT60 Vape Kit
Vape kit från Vaporesso tillverkad med den senaste SSS Leak-Resistant teknologin
kr
1+
499.90 kr/st
Vaporesso TARGET 200 (8ml) Vape Kit
5-220W
8ml
Stöd för dubbla 18650 Batterier
kr
1+
699.90 kr/st
Vaporesso GEN 200 Vape Kit
5-220W
Lättviktare 76g
Kraftfull & Smidig
8ml
kr
1+
759.90 kr/st

Hittar du inte det du söker? Kolla in dom här

Furity 3 Pack Engångsvapes bundle
Oxva Xlim V2 + Jnp 10ml Vape Bundle

Vanliga frågor om Vape

 • Hur mycket kostar en vape?
  Priset på en vape varierar, men i vårt sortiment hittar du vape från 168kr till 898kr
 • Kan man använda sin vape inomhus?
  Det går utmärkt att använda sin vape inomhus.
 • Vilken vape ska jag köpa?
  I vårt sortiment på vape hittar du olika modeller som passar olika stilar av vejpande. Om du behöver hjälp att hitta den rätta modellen för dig, vänligen kontakta vår support genom chatten.
 • Är vape olagligt i Sverige?
  Vape är inte olagligt i Sverige.
 • Kan jag köpa en vape utan nikotin?
  Alla vape som vi säljer är helt utan nikotin, förutom våra engångsvape.
 • Vad ingår i ett vape startpaket?
  I ett vapekit så ingår det allting som behövs för att vejpa, förutom e-vätska och i vissa fall så krävs att du köper till externa batterier.
  I produktinformationen så framgår detta tydligt.

Om du är ny till vape

Om du är ny till vaping så kan det kännas väldigt överväldigande att bemötas av en djungel av vapes. Vi på cigge.se gör vårt yttersta för att göra ditt val av vape så enkelt som möjligt.

Vi har skapat en hel del inlägg där vi går igenom vaping och ger information om just ämnet vape, så vill du utbilda dig mer så kan du läsa inläggen nedanför för att förbättra din kunskap om vape.