Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

E cigg Startpaket - Hög kvalité & låga priser

Ett e-cigarett startpaket är ett komplett paket med allt du behöver för att komma igång med din ecigarett, du behöver endast köpa till e-juice och du kan börja vejpa med ditt nya ecigg startkit, en del ecigarett startpaket kräver att du köper externa vape batterier.

Här hittar du billiga e-cigarett startpaket som finns i olika storlekar som passar din stil, du hittar större e-cigg paket som box mods eller mindre vape startpaket som är enkla att lägga ner i fickan när du inte använder e-cigaretten.

Elektroniska cigaretter är en effektiv lösning för dig som vill sluta röka cigaretter. Om du är helt oerfaren med elcigaretter och känner att du vill läsa mer om elcigg startkit så kan du läsa vår e-cigarett guide. I vår e-cigg guide så kommer du få grundläggande information om hur e-cigaretter fungerar så att du kan få ett starkare begrepp om vad elcigaretter är för någonting. Elektroniska cigaretter är ett alternativ till tobaksrökning.

Användarvänliga & Billiga vape startpaket

Vi på cigge.se saluför användarvänliga & billiga vape startkit till den nya vejparen som inte besitter en lång erfarenhet utav el-cigaretter. Med ett stort utbud på användarvänliga startpaket så kan du enkelt komma igång med ditt vejpande utan krångel, du behöver endast köpa till e-juice till ditt startpaket. Vi brukar vanligtvis rekommendera 10ml e-juice till dom mer användarvänliga startpaketen.

I varje startpaket så innehåller det alla komponenter så att ditt vejpande kan påbörjas, i paketet innehåller det även en bruksanvisning som beskriver hur du enkelt brukar din elcigg på bästa sätt. Du hittar även viktig produktinformation inne på artikeln, vi har även skapat en youtube-kanal med instruktionsvideor på hur du enkelt kan bruka det vape startkit som du har bestämt dig för.

Dom mer användarvänliga e-cigaretterna brukar ha ett inbyggt batteri och som laddas med hjälp utav en Micro USB-kabel och laddningen fungerar likadant som när du laddar din Smart phone.

En nybörjarvänlig e-cigarett brukar inte ha en massa inställningar som du måste modifiera, när du har köpt ditt startpaket så behöver du endast hälla i e-juicen i vätskebehållaren och du kan njuta av din e-cigarett.

Vi rekommenderar dock innan användning utav elektroniska cigaretter att du "primar" coilen innan användning. När man pratar om att "prima" coilen så menar man att man fuktar bomullen inuti coilen så att inte bomullen blir bränd och du får en bränd smak när du puffar på din vape. Du kan läsa vårt inlägg där vi tipsar om hur du undviker att bränna din coil.

Avancerade e-cigarett startpaket

I vårt sortiment på e-cigarett startpaket så kommer du även finna mer avancerade e-cigaretter som levererar bättre smakfördelning & molnproduktion än dom mer nybörjarvänliga e-cigg startpaketen.

Ett mer avancerat e-cigg startpaket skiljer sig en del från ett användarvänligt startpaket då e-cigaretterna kräver lite mer erfarenhet. En mer avancerad e-cigarett använder sig oftast utav externa batterier, vad det innebär är att du köper ett s.k. externt batteri separat och som du sedan själv installerar i e-cigaretten. Ett externt batteri rekommenderas att laddas genom en extern batteriladdare.

En avancerad e-cigarett kräver mer erfarenhet och om du är en ny vejpare så rekommenderar vi att du istället tittar in våra mer användarvänliga elcigg startpaket så att du som är nybörjare får en bra vape upplevelse.

Du som redan vet vad du vill ha så kommer du att hitta ett stort sortiment på dom bästa e-cigg startkitten på marknaden, du hittar t.ex. våra populära elcigarett startpaket som Drag 2 & Drag Mini från VooPoo som levererar en kraftfull vape upplevelse till den mer erfarne vejparen som söker större moln & smak. I våra avancerade elektroniska cigarett startpaket så medföljer det oftast en sub ohm tank så att du kan nyttja coils med ett lågt ohmtal.

Du hittar endast dom bästa ecigg startpaketen på cigge.se som har hög kvalitet & dom bästa säkerhetsskydden som erbjuder användaren ett tryggt vejpande.

Vart kan jag köpa ett e-cigg startpaket?

Att köpa billiga e-cigg startpaket ska vara enkelt och smidigt, och det blir inte enklare när du köper elektroniska cigaretter från cigge.se. Du kan antingen beställa ett ecigarett startkit från vår webbshop eller ifrån någon av våra fysiska vape butiker där vi kan erbjuda professionell service och ge dig en upplevelse värt besöket, i våra cigge butiker har vi en e-juice bar där du kan testa nya e liquids, i vår juice bar så hittar du hela vårt sortiment på e-juice.

Det finns olika typer av "mouth to lung" ecigaretter som ger en autentisk känsla av att röka vanliga cigaretter, dessa elektroniska cigaretter rekommenderar vi till personer som vill övergå till elcigaretter från tobakscigaretter.

Varför du ska välja cigge.se som din e-cigarett återförsäljare

Med en lång erfarenhet utav försäljning av e-cigaretter så kan vi erbjuda dig en elektronisk lösning om du vill sluta röka cigaretter eller trappa ner ditt nikotinintag med hjälp av el-cigarett startpaket. Vi saluför endast e-cigaretter som är säkra att använda, vi erbjuder även en professionell service till dig efter att du har köpt din e-cigarett, om något problem skulle uppstå med ditt e-cigg startpaket så finns vi här för att hjälpa dig och göra ditt vejpande bättre!

Vi erbjuder blixtsnabba leveranser och så fort du har lagt din order så packar vi den och skickar den till dig samma dag om du har beställt före kl. 16:00.

cigge.se erbjuder dig en trygg e-handelsupplevelse & billiga priser på e-cigaretter.

Vi säljer endast e-cigg startpaket till personer som är 18 år +!

Visa mer
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Klass
eGo AIO Startpaket - 1500mAh
1500 mAh
2st 0.6 ohm Coils medföljer
249 kr
Stick P25 3000mAh Startpaket - Smok
2ml
3000mAh batterikapacitet
499 kr
Tarot Nano 80W TC Startpaket - Vaporesso
Batterikapacitet: 2500mAh
Kapacitet: 2ml
Watt: 5-80W
599 kr
PockeX Pocket AIO Startpaket - Aspire
Kapacitet: 2ml
Batteri: Inbyggt 1500mAh lithium batteri
Resistans: 0.6ohm 316L (18-23W...
279 kr
Q16 Startpaket - Justfog
900mah
Kapacitet: 2ml
279 kr
eGo AIO - 10th Anniversary Edition - Joyetech
2ml vätskekapacitet
25W effekt
249 kr
Infinix Pod System Startpaket - Smok
Material: Zink, Polykarbonat
Kapacitet: 2ml
Storlek: 110 * 12.5 * 11mm
329 kr
Revenger X Startpaket (5ml) - Vaporesso
5W - 220W
Supersnabb fire-hastighet
5ml vätskekapacitet
799 kr
Swag 80W Startpaket 3.5ml - Vaporesso
Max watt: 80W
Volt: 0 - 8.5V
Kapacitet: 3.5ml
579 kr
Gala Pod Vape Kit - Innokin
Liten och smidig el-cigg med en grym smakproduktion
259 kr
Endura T18 2 Startpaket - Innokin
Inbyggt 1300mAh batteri
2.5ml vätskekapacitet
359 kr
Nunchaku 80W Startpaket - Uwell
Kapacitet: 2ml
Max watt: 80W
Gänga: 510
829 kr
E-Hookah / E-Cigaretter XEO Startpaket
Batteri kapacitet: 280 mAh
Tank kapacitet: 0.9ml
249 kr
Basal 30W Startpaket - Eleaf
Kapacitet: 1.8ml
Inbyggt 1500mAh batteri
Storlek: 36.6 * 15 * 128.5mm
499 kr
EQS Pod Vape Startpaket - Innokin
Inbyggt 800mAh batteri
Påfyllningsbara 2ml pods
299 kr
N-one Engångspod
Engångs e-cigg med olika smaker
89 kr
Zeltu X AIO Pod Startpaket - Zeltu
Integrerat 1000mAh batteri
2ml Pod
399 kr
iStick Pico 25 85W Startpaket - Eleaf
Max watt: 85W
Kapacitet: 2ml
Toppfyllningssystem
599 kr
Kroma-A 75W Startpaket - Innokin
4ml vätskekapacitet
Super snabb fire hastighet
MTL anpassad tank
649 kr
GEN 220W Startpaket - Vaporesso
Kraftfull vape mod med en stor vätskebehållare
999 kr
Stick P22 2000mAh Startpaket - Smok
Ergonomisk el-cigarett som är mycket enkel att bruka
Medföljer 2st coils
449 kr
EQ Premium Plus Startpaket
EQ Premium PLUS+ Kit
199 kr
Nunchaku RDA Startpaket - Uwell
Single & Dual coil byggen
Max Output: 80W
799 kr
Vision Spinner Startpaket
1.8ohm 6-12W
Kapacitet: 3ml
1300mah batteri
Från 324 kr
iStick Trim GS Turbo Startpaket - Eleaf
Kapacitet: 1.8ml
Storlek: 35 * 15 * 72mm
Inbyggt 1800mAh batteri
399 kr