Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Köp E-cigaretter, El cigg till ett billigt pris

vont vaping kit

Här hittar du ett stort utbud på e-cigaretter till ett billigt pris. Med ett stort utbud på billiga el cigg så kan vi erbjuda en el cigg för alla, vi har elektroniska cigaretter i alla storlekar och modeller och vi är säkra på att du kommer hitta det perfekta vape startpaket som passar just din egna stil. Du hittar dom bästa ecigaretterna på cigge.se

Vaping är ett effektivt sätt att sluta röka vanliga cigaretter och det finns olika e cigg startpaket som du kan välja bland, både nybörjarvänliga starter kits och avancerade elektriska cigaretter som är kapabla till att leverera stora moln och bättre smakfördelning. Det som behövs för att komma igång med vejpningen är en el cigarett och e juice som även kallas e-vätska eller e liquid som är det engelska uttrycket för vape juice, det finns flera olika nikotinstyrkor som man kan välja på som sträcker sig från helt nikotinfri till max 18mg. Till personer som vill sluta röka rekommenderar vi antingen en 12mg eller en 6mg e liquid som innehåller nikotin.

Vad är e-cigaretter?

E-cigaretter är ett mer hälsosammare val än om man skulle jämföra mot tobakscigaretter. Med en ny studie från Public Health England så har den nya studien kommit fram till att e-cigaretter är upp till hela 95% hälsosammare än vanliga cigaretter. Elektroniska cigaretter har många namn som elektriska cigaretter, el cigaretter och el cigg, man får välja själv vad som klingar bäst på tungan.

El cigg är ett perfekt val till dig som lägga cigaretterna på hyllan och testa på ett effektivt sätt att sluta röka, i vårt sortiment på e-cigaretter hittar du nybörjarvänliga el cigg som är enkla att bruka, vi saluför starter kits som du enkelt kan komma igång med, det enda du behöver köpa till är e-juice. Om du behöver rådgivning om vilken e-cig som passar dig bäst så kan du ringa in till oss för personlig rådgivning om vilken e cigarett som passar dig bäst, vi hjälper dig gladeligen att komma igång med ditt vejpande!

E-cigaretter uppfyller samma tillfredsställelse som att röka en vanlig cigarett om inte mer, med e-cigaretter så kan du själv välja vilken smak du vill puffa på, i vårt utbud på e-juice så hittar du över 200st smaker som du kan välja bland.

Om du vill lära dig mer om e-cigaretter så kan du läsa vår e-cigarett guide där vi grundligt går igenom hur en e cigg fungerar och alla dess komponenter, du får även grundlig information om vad e-juice är och vad en vätska innehåller för ingredienser.

Vi har delat upp vårt el cigg sortiment i tre delar:

Regular el cigg

Regular ecigaretter är både användarvänliga & nybörjarvänliga e cigg startpaket som är väldigt lätta att bruka och passar dig som har tänkt att övergå från cigaretter till elektroniska cigaretter. Dessa elcigaretter är mer fokuserade på att ge en autentisk känsla av att röka cigaretter vilket är passande om du tänkt sluta röka, dessa ecigaretter är mycket enkla att bruka och tillför en tillfredsställande känsla.

Premium ecigaretter

Premium ecigaretter är lite mer avancerade vape produkter som kräver en del kunskap om elektroniska cigaretter, det är ingen raketforskning men det krävs en del kunskap om hur du ska hantera dina externa batterier på ett säkert sätt, i dessa e-cigaretter så finns det inget förinstallerat batteri utan du köper externa batterier och installerar själv i elcigg modden. Premium ecigaretter passar perfekt till den som söker en elcigg som är kapabel till att leverera stora moln & smakfördelning. Om du är en nybörjare på vape så rekommenderar vi att du hellre tittar på Regular elcigg.

Det är väldigt viktigt att du hanterar dina batterier på ett säkert sätt och vill du lära dig mer så kan du läsa vår elcigg guide där vi går igenom grundligt allt om elcigaretter.

Advanced e-cigaretter

Här är våra mest avancerade e-cigaretter som kräver bred kunskap om hur du ska hantera dina externa batterier men även hur inställningarna på e-cigaretten fungerar för att du ska kunna få ut den bästa prestandan från produkten, om du har bred kunskap om e-cigaretter så rekommenderar vi starkt den här sektionen av vårt segment till dig, vi erbjuder ecigg mods som är kapabla till att leverera stora moln & dom bästa RTA / RDA-tankarna på marknaden till ett mycket billigt pris.

Vi värnar om din upplevelse och vi vill att den ska bli så bra som möjligt, vi saluför endast produkter i sluten originalförpackning & med garantikort för att säkerställa dess autenticitet.

Första steget till att köpa en elektronisk cigarett

Det finns några grejer man kan tänka på innan man bestämmer sig för att köpa en e-cigarett, här nedanför så kommer du få en lista på några saker du kan ha i åtanke om du har tänkt att besöka en fysisk vape butik eller om du handlar e-cigaretter online.

Mindre e-cigaretter efterliknar cigaretter mer, s.k. Mun till lunga vejping
Större e-cigaretter ger större molnproduktion
Välj en hög nikotinstyrka (om du brukar nikotin)
Tänk långsiktigt
Är jag tillfredsställd med produkten jag valt ut?


Mindre e-cigaretter efterliknar vanliga cigaretter mer då dom mindre elektroniska cigaretterna ger en autentisk känsla av cigaretter och påminner om det där "rivet" i halsen medans större elcigaretter är mer fokuserade på att ge en större moln produktion och till viss del mer smakfördelning. Om du har valt en mer avancerad e-cigaretter så rekommenderar vi att du köper s.k shortfill e-juice.

När du har valt ut din e cigarett och bestämt dig så är det dags att välja vilken e-juice du vill vejpa på, om du vill vejpa e-juice med nikotin så kan vi rekommendera våra färdigblandade 10ml e-vätskor. Om du har varit en tidigare storrökare så rekommenderar vi att du går på nikotinstyrkan 12mg på en gång för bästa upplevelse, du kan med tiden trappa ner på ditt nikotinintag genom att välja en mindre nikotinstyrka. Om ditt mål är att sluta röka & bli nikotinfri och börja med vejping så kan det vara svårt att direkt bryta helt från nikotinet, därför rekommenderar vi att du gradvis går ner i nikotinstyrka för att sedan helt bli fri från nikotinet.

Att tänka långsiktigt är att föredra, om du är i en vape butik och har känt och klämt på alla möjliga elcigaretter och du har valt ut en produkt så föreställ dig då framtiden, om du kommer känna samma tillfredsställelse som du känner nu om t.ex. 3-4 månader, om du känner att t.ex. el-ciggen inte ger stora moln nog så kan vi rekommendera att du köper en mer avancerad elcig som ger ifrån sig större moln, gillar du dock det enkla konceptet med enkla el-cigg så rekommenderar vi starkt att du håller dig till dom mindre elektriska cigaretterna tills du känner att du är redo att ta nästa steg mot en större e-cigarett.

Billiga e-cigaretter

Ecigg till ett billigt pris ska vara en självklarhet och här på cigge så hittar du prisvärda elcigg som är skapade med mycket hög kvalité för att ge dig som vejpare den bästa upplevelsen som möjligt. Med ett fokus på billiga priser så kan vi stolt presentera ett stort antal el cig till dig som söker en ny e-cigarett. Det finns även i vårt sortiment vape tillbehör som t.ex. reservglas när ditt tankglas har gått sönder, nya coils när den gamla el cigg coilen har givit efter och mycket mer till din elcigg!

När du handlar hos cigge.se

Om du väljer cigge.se som din e-cigarett återförsäljare så kan du veta med säkerhet att du kommer få en professionell service, vi erbjuder förstklassig service till dig som är cigge kund, om något problem uppstår eller om du har frågor kring e-cigaretter och hur dom fungerar eller bara allmänna frågar om oss så kan du kontakta oss på support@cigge.se, eller ringa in till oss. Vi finns här för att hjälpa dig!

Vi säljer endast e cigaretter & e juicer till personer som är 18+!

Läs mer om E-cigaretter
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Anpassad för
Nybörjarvänlig
Anpassad för VG/PG halt
Vätskekapacitet
Typ av coil
N-one Engångspod
Engångs e-cigg med olika smaker
kr
1+
79.90 kr/st
BF SS316 Cubis/AIO coils
0.5ohm 15-30W
0.6ohm 15-28W
1.0ohm 10-25W
1.5ohm 8-20W
kr
1+
99.90 kr/st
eGo AIO Startpaket - 1500mAh
1500 mAh
2st 0.6 ohm Coils medföljer
kr
1+
199.90 kr/st
eLite Engångs Vape
eLite kräver inga tidigare erfarenheter av elektroniska cigaretter vilket är p...
kr
1+
79.90 kr/st
VOOM Bar Engångs Vape
Perfekt engångs vape till den nyfikna som vill testa en elektronisk cigarett
kr
1+
69.90 kr/st
NRG GT Core Coils - Vaporesso
GT CCELL 0.5ohm (20-35W)
GT4: 0.15ohm (30-70W)
GT2: 0.4ohm (40-80W)
GT6: 0.2ohm (40-1...
kr
1+
139.90 kr/st
Vaporesso BARR Pod Vape Kit
Vaporesso BARR har inga avancerade inställningar utan allt sker automatiskt, ett l&...
kr
1+
199.90 kr/st
eGo AIO Vape Bundle
Det ultimata sluta röka paketet, medföljer 2st valfria 10ml juicer
kr
1+
349 kr/st
Vaporesso OSMALL Pod Vape Kit
Liten och smidig samt prisvärd pod-vape med grym smakproduktion
kr
1+
149.90 kr/st
Vaporesso GTX Coils
GTX-coils till Vaporesso el-cigaretter
kr
1+
159.90 kr/st
VOOM Pod Startpaket
Okomplicerad el-cigarett med fokus på smakproduktion
kr
1+
299.90 kr/st
Joyetech eGo Pod Vape Kit
Joyetech eGo Pod kittet är en nybörjarvänlig el-cigarett med fokus på...
kr
1+
149.90 kr/st
Vaporesso OSMALL Pods
Pods tillhörande Vaporesso OSMALL
kr
1+
59.90 kr/st
Vaporesso Luxe Q Vaping Kit
Lätthanterlig e-cigarett med en liten design men kraftfull prestanda
kr
1+
299.90 kr/st
Vont To-Go Engångs Vape
Vont To-Go är en simpel och färdig engångsvape som inte kräver laddn...
kr
1+
59.90 kr/st
Vaporesso BARR Pods (2-pack, 1.2ml)
2-pack med pods till Vaporesso BARR el-cigaretten, innehåller 2 pods
kr
1+
69.90 kr/st
Vaporesso Luxe Q Pods (2-pack, 2ml)
Pods tillhörande Vaporesso Luxe Q e-cigaretten, i paketet medföljer det tv...
kr
1+
89.90 kr/st
VTC5A 2600mAh 25 amp - Sony / Murata
2600 mAh
25 amp
Batterityp 18650
kr
1+
89.90 kr/st
Vaporesso LUXE PM40 Pod Vape Kit
En revolutionerande el-cigarett som är tillverkad med det nya och innovativa Turbo ...
kr
1+
359.90 kr/st
Vaporesso GTX GO 40 Pod Vape Kit
E-cigarett med en hög prestanda som skapar smakrika clouds med mesh-coilsen som med...
kr
1+
279.90 kr/st
LG HG2 3000mah 20amp
3000 mAh
20 amp
Batterityp 18650
kr
1+
89.90 kr/st
Dinner Lady Engångs E-cigg
Engångs el-cigarett med tre olika goda smaker (Tobak, Mentol & Citronkaka)
kr
1+
69.90 kr/st
Vaporesso Swag PX80 Vape Kit
PX80 är en uppgradering från tidigare SWAG-modeller med nya och smarta features
kr
1+
499.90 kr/st
X2O Extreme Startpaket 1300mAh
Nybörjarvänligt vape startpaket som innehåller allting du behöver f&...
kr
1+
299.90 kr/st
Vaporesso Aurora Play Pod Startpaket
Enkel och smidig el-cigarett utan avancerade inställningar, bra smak & ång...
kr
1+
199.90 kr/st
Zenith Coils - Innokin
1.6ohm (10W-14W)
0.48ohm (13W-16W)
0.8ohm (15W-18W)
0.5ohm (14W-19W)
kr
1+
129.90 kr/st
PockeX Pocket AIO Startpaket - Aspire
Kapacitet: 2ml
Batteri: Inbyggt 1500mAh lithium batteri
Resistans: 0.6ohm 316L (18-23W...
kr
1+
289.90 kr/st
Spiral Mouthpiece eGo AIO - Joyetech
Spiral Mouthpiece för eGo AIO
kr
1+
29.90 kr/st