Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Köp E-cigaretter, El cigg, Ecigg till ett billigt pris

Oxva SLIM  V2 Pod

Här hittar du ett stort utbud på e-cigaretter till ett billigt pris. Med ett stort utbud på billiga el cigg så kan vi erbjuda en el cigg för alla, vi har elektroniska cigaretter i alla storlekar och modeller och vi är säkra på att du kommer hitta det vape startpaket som passar just din egna stil. Du hittar dom bästa ecigaretterna på cigge.se

Vaping är ett sätt att sluta röka vanliga cigaretter och det finns olika e cigarett startpaket som du kan välja bland, både nybörjarvänliga starter kits och avancerade elektriska cigaretter som är kapabla till att leverera stora moln och bättre smakfördelning. Det som behövs för att komma igång med vejpningen är en el cigarett och e juice som även kallas e-vätska eller e liquid som är det engelska uttrycket för vape juice, det finns flera olika nikotinstyrkor som man kan välja på som sträcker sig från helt nikotinfri till max 18mg. Till personer som vill sluta röka rekommenderar vi antingen en 12mg eller en 6mg e liquid som innehåller nikotin.

Vad är e-cigaretter?

E-cigaretter är ett mer hälsosammare val än om man skulle jämföra mot tobakscigaretter. Med en ny studie från Public Health England så har den nya studien kommit fram till att e-cigaretter är upp till hela 95% hälsosammare än vanliga cigaretter. Elektroniska cigaretter har många namn som elektriska cigaretter, el cigaretter och el cigg, man får välja själv vad som klingar bäst på tungan.

El cigg är ett alternativ till dig som vill lägga cigaretterna på hyllan och testa på ett annat sätt att sluta röka, i vårt sortiment på e-cigaretter hittar du nybörjarvänliga el cigg som är enkla att bruka, vi saluför starter kits som du enkelt kan komma igång med, det enda du behöver köpa till är e-juice. Om du behöver rådgivning om vilken ecigarett som passar dig bäst så kan du ringa in till oss för personlig rådgivning om vilken e cigarett som passar dig bäst, vi hjälper dig gladeligen att komma igång med ditt vejpande!

E-cigaretter uppfyller samma tillfredsställelse som att röka en vanlig cigarett om inte mer, med e-cigaretter så kan du själv välja vilken smak du vill puffa på, i vårt utbud på e-juice så hittar du över 200st smaker som du kan välja bland.

Om du vill lära dig mer om e-cigaretter så kan du läsa vår e-cigarett guide där vi grundligt går igenom hur en e ciggarett fungerar och alla dess komponenter, du får även grundlig information om vad e-juice är och vad en vätska innehåller för ingredienser.

Vi har delat upp vårt el cigg sortiment i tre delar:

Användarvänliga ecigaretter

Regular ecigaretter är både användarvänliga & nybörjarvänliga e ciggarett startpaket som är väldigt lätta att bruka och passar dig som har tänkt att övergå från cigaretter till elektroniska cigaretter. Dessa elcigaretter är mer fokuserade på att ge en autentisk känsla av att röka cigaretter vilket är passande om du tänkt sluta röka, dessa ecigaretter är mycket enkla att bruka och tillför en tillfredsställande känsla.

Avancerade E-cigaretter

Avancerade ecigaretter är lite mer avancerade vape produkter som kräver en del kunskap om elektroniska cigaretter, det är ingen raketforskning men det krävs en del kunskap om hur du ska hantera dina externa batterier på ett säkert sätt, i dessa e-cigaretter så finns det inget förinstallerat batteri utan du köper externa batterier och installerar själv i elcigg modden. Premium ecigaretter passar till den som söker en elcigg som är kapabel till att leverera stora moln & smakfördelning. Om du är en nybörjare på vape så rekommenderar vi att du hellre tittar på Regular elcigg.

Det är väldigt viktigt att du hanterar dina batterier på ett säkert sätt och vill du lära dig mer så kan du läsa vår elcigg guide där vi går igenom grundligt allt om elcigaretter.

Mer avancerade e-cigaretter

Här är våra mest avancerade e-cigaretter som kräver bred kunskap om hur du ska hantera dina externa batterier men även hur inställningarna på e-cigaretten fungerar för att du ska kunna få ut den bästa prestandan från produkten, om du har bred kunskap om e-cigaretter så rekommenderar vi starkt den här sektionen av vårt segment till dig, vi erbjuder ecigg mods som är kapabla till att leverera stora moln & dom bästa RTA / RDA-tankarna på marknaden till ett mycket billigt pris.

Vi värnar om din upplevelse och vi vill att den ska bli så bra som möjligt, vi saluför endast produkter i sluten originalförpackning & med garantikort för att säkerställa dess autenticitet.

Första steget till att köpa en elektronisk cigarett

Det finns några grejer man kan tänka på innan man bestämmer sig för att köpa en e-cigarett, här nedanför så kommer du få en lista på några saker du kan ha i åtanke om du har tänkt att besöka en fysisk vape butik eller om du handlar e-cigaretter online.

Mindre e-cigaretter efterliknar cigaretter mer, s.k. Mun till lunga vejping
Större e-cigaretter ger större molnproduktion
Välj en hög nikotinstyrka (om du brukar nikotin)
Tänk långsiktigt
Är jag tillfredsställd med produkten jag valt ut?


Mindre e-cigaretter efterliknar vanliga cigaretter mer då dom mindre elektroniska cigaretterna ger en autentisk känsla av cigaretter och påminner om det där "rivet" i halsen medans större elcigaretter är mer fokuserade på att ge en större moln produktion och till viss del mer smakfördelning. Om du har valt en mer avancerad e-cigaretter så rekommenderar vi att du köper s.k shortfill e-juice.

När du har valt ut din e cigarett och bestämt dig så är det dags att välja vilken e-juice du vill vejpa på, om du vill vejpa e-juice med nikotin så kan vi rekommendera våra färdigblandade 10ml e-vätskor. Om du har varit en tidigare storrökare så rekommenderar vi att du går på nikotinstyrkan 12mg på en gång för bästa upplevelse, du kan med tiden trappa ner på ditt nikotinintag genom att välja en mindre nikotinstyrka. Om ditt mål är att sluta röka & bli nikotinfri och börja med vejping så kan det vara svårt att direkt bryta helt från nikotinet, därför rekommenderar vi att du gradvis går ner i nikotinstyrka för att sedan helt bli fri från nikotinet.

Att tänka långsiktigt är att föredra, om du är i en vape butik och har känt och klämt på alla möjliga elcigaretter och du har valt ut en produkt så föreställ dig då framtiden, om du kommer känna samma tillfredsställelse som du känner nu om t.ex. 3-4 månader, om du känner att t.ex. el-ciggen inte ger stora moln nog så kan vi rekommendera att du köper en mer avancerad elcig som ger ifrån sig större moln, gillar du dock det enkla konceptet med enkla el-cigg så rekommenderar vi att du håller dig till dom mindre elektriska cigaretterna tills du känner att du är redo att ta nästa steg mot en större e-cigarett.

Billiga e-cigaretter

Vape startpaket till ett billigt pris ska vara en självklarhet och här på cigge så hittar du prisvärda elcigg som är skapade med mycket hög kvalité för att ge dig som vejpare den bästa upplevelsen som möjligt. Med ett fokus på billiga priser så kan vi stolt presentera ett stort antal el cig till dig som söker en ny e-cigarett. Det finns även i vårt sortiment vape tillbehör som t.ex. reservglas när ditt tankglas har gått sönder, nya coils när den gamla el cigg coilen har givit efter och mycket mer till din elcigg!

Ecigaretter för att sluta röka?

E-cigaretter är utformade för nikotinanvändare som vill använda nikotin genom rökning, i detta fall förågning, utan att behöva inhalera rök från traditionella cigaretter. Eftersom de innehåller nikotin, vilket är det ämne som många rökare är beroende av, kan vaping vara ett användbart verktyg för personer som vill sluta röka.

Även om e-cigaretter inte är godkända som en officiell behandling för att sluta röka, har många rökare använt e-cigaretter som en del av sin avvänjning från traditionella cigaretter. E-cigaretter kan hjälpa till att lindra nikotinabstinens och minska behovet av att röka.
Vi på cigge.se är experter och har hjälp många människor att trappa ner och sedan slutat använda nikotin.
Det är dock viktigt att notera att en del e-vätska fortfarande innehåller nikotin och andra kemikalier som kan vara skadliga för hälsan. Användare bör alltid läsa och följa instruktionerna på sina e-cigaretter och välja en e-vätska som passar deras behov. För att sluta röka bör användare överväga att använda beprövade metoder för att sluta röka, som t.ex. rådgivning och nikotinplåster.

Vilka fördelar finns det med eciggaretter?

E-cigaretter har flera fördelar som gör dem till ett populärt alternativ till traditionella cigaretter. Här är några av de främsta fördelarna med e-cigaretter:

  • Hälsosammare alternativ: E-cigaretter innehåller inte de farliga kemikalierna som finns i rök från traditionella cigaretter. Genom att använda e-cigaretter kan användare få i sig sitt eventuella nikotin utan att utsätta sig själva och andra för de skadliga effekterna av rökning.
  • Minskad lukt: E-cigaretter avger ingen rök, så det finns ingen obehaglig röklukt som sprider sig till kläder och inomhusmiljöer.
  • Större valmöjligheter: E-cigaretter finns i en mängd olika smaker, vilket ger användare en mer varierad ångupplevelse
  • Budgetvänligt alternativ: Vaping kan vara billigare i det långa loppet än traditionella cigaretter, eftersom de kan återanvändas och laddas upp med e-vätska i stället för att behöva köpa nya cigarettpaket.


Tillsammans utgör dessa fördelar en stark anledning för många människor att överväga att använda e-cigaretter som ett alternativ till traditionella cigaretter.

Ecigaretter - åldersgräns och förbud - Vad gäller?

För att köpa e-cigaretter och dess tillbehör måste du vara minst 18 år gammal, oavsett om produkterna innehåller nikotin eller inte. Vi på cigge.se tar åldersgränserna för e-cigaretter på allvar och granskar alla ordrar manuellt för att se till att kunden uppfyller ålderskravet. Om du vill läsa mer om försäljningslagarna för tobaksvaror som cigaretter, e-cigaretter och snus, kan du hitta information här.


När det gäller rökning av e-cigaretter är det sedan 1 juli 2019 förbjudet att röka på allmänna platser, inklusive butiksområden, uteserveringar, lekplatser och områden i anslutning till kollektivtrafik som bussar och tåg. För mer information om dessa regler kan du hitta information här. Vi uppmanar alla våra kunder att följa dessa regler för en sund och hälsosam livsstil och för ett hållbart samhälle.

E-cigaretter diskuteras flitigt i media

Debatten om e-cigaretter har pågått i Sverige under en längre tid. Å ena sidan har det funnits en grupp som anser att e-cigaretter är ett hälsosammare alternativ till traditionella cigaretter och kan hjälpa rökare att sluta röka. Å andra sidan finns det de som tror att e-cigaretter kan vara lika farliga som traditionella cigaretter och att de kan leda till ökat tobaksbruk bland ungdomar.

En av de största debatterna kring e-cigaretter har varit huruvida de ska regleras på samma sätt som traditionella cigaretter. I Sverige klassificeras e-cigaretter som en tobaksprodukt och omfattas av samma rökförbudslagstiftning. Detta har inneburit att det är förbjudet att röka e-cigaretter på allmänna platser och i många företagslokaler.

En annan debatt har rört marknadsföringen av e-cigaretter. Vissa har kritiserat marknadsföringen för att rikta sig till ungdomar genom användning av lockande smaker och färgglada förpackningar. År 2021 infördes nya regler för marknadsföring av e-cigaretter i Sverige, som bland annat begränsar användningen av lockande smaker.

Trots dessa regler fortsätter debatten om e-cigaretter att vara aktuell i Sverige. En del experter anser att mer forskning behövs för att bestämma effekterna av ecigaretter på hälsan, medan andra är övertygade om att e-cigaretter är ett bättre alternativ för rökare.
Som i de flesta länder fortsätter debatten om e-cigaretter att vara delad i Sverige. Medan vissa fortsätter att stödja e-cigaretter som en möjlighet att minska tobaksanvändning, har andra frågor om deras säkerhet och långsiktiga effekter på hälsan.

När du handlar hos cigge.se

Om du väljer cigge.se som din e-cigarett återförsäljare så kan du veta med säkerhet att du kommer få en professionell service, vi erbjuder förstklassig service till dig som är cigge kund, om något problem uppstår eller om du har frågor kring e-cigaretter och hur dom fungerar eller bara allmänna frågar om oss så kan du kontakta oss på support@cigge.se, eller ringa in till oss. Vi finns här för att hjälpa dig!

Vi säljer endast e cigaretter & e juicer till personer som är 18+!

Läs mer om E-cigaretter
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Anpassad för
Anpassad för VG/PG halt
Vätskekapacitet
Typ av coil
Vont Cube Engångs Vape Nikotinfri
Nikotinfri engångs vape från VONT med ny design och smaker!
kr
1+
79.90 kr/st
5-pack
BF SS316 Cubis/AIO coils
0.5ohm 15-30W
0.6ohm 15-28W
1.0ohm 10-25W
1.5ohm 8-20W
kr
1+
98.90 kr/st
eGo AIO Startpaket - 1700mAh
1700 mAh
2st 0.6 ohm Coils medföljer
kr
1+
258.90 kr/st
4-pack
Vaporesso XROS Pod (4-pack)
4-pack utbytbara 1.2ohm eller 0.8ohm Pod för Vaporesso XROS Mini och Vaporesso XROS...
kr
1+
178.90 kr/st
5-pack
Vaporesso GTX Coils
GTX-coils till Vaporesso el-cigaretter
kr
1+
69.90 kr/st
Oxva Xlim SE Vape Kit
900mAh
Enkel första vape
2ml
kr
1+
264.90 kr/st
Ananas
Frukt
PowerBar, Pina Colada (10mg)
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
VooPoo Argus P1s Vape Kit
Pod Vape kit från VooPoo
Medföljer 2st pods & coils
kr
1+
299.90 kr/st
Godis
PowerBar, Rainbow Sweet (10mg)
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
Vaporesso Zero S Pods (2-pack)
Välj mellan tre stycken olika Zero S pods (1.0ohm, 1.2ohm, 1.3ohm) som är anpa...
kr
1+
98.90 kr/st
Jordgubbe
Hallon
Is
PowerBar, Pink Lemonade Ice (10mg)
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
VooPoo Argus Pods (2ml, 3-pack)
Pods tillhörande VooPoo Argus P1s e-cigaretten
kr
1+
178.90 kr/st
Persika
Blåbär
Godis
PowerBar, Peach Blueberry Candy (10mg)
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
Vaporesso Zero S Pod Vape Kit
Enkelt & användarvänligt pod kit
650mAh
2ml Kapacitet
kr
1+
248.90 kr/st
Menthol
PowerBar, Classic Menthol (10mg)
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
Vaporesso Osmall 2 Pods (4-Pack)
Pods tillhörande Vaporesso Osmall 1 & 2
2ml Vätskekapacitet
kr
Köp!
Info
1+
139.90 kr/st
Vaporesso XROS 3 Pod Vape Kit
Senaste CoreX tekniken
2 pods medföljer 0.6 & 1.0 ohm
kr
1+
348.90 kr/st
Jordgubbe
Hallon
Is
PowerBar, Berry Lemonade Ice (10mg)
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
Körsbär
PowerBar, Cherry (10mg)
Smakrik
600 puffar
500mAh
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
Nikotinfri
Blå hallon
Cooling
Vont Cube Blue Raspberry 0mg
Nikotinfri engångs vape från VONT med smak av blåa hallon med kyliga noter
kr
Köp!
Info
1+
79.90 kr/st
Nikotinfri
Vont Cube Breezy Watermelon 0mg
Nikotinfri engångs vape från VONT med en smak av vattenmelon
kr
Köp!
Info
1+
79.90 kr/st
Vaporesso Luxe XR Max Vape Kit
Välj hur du vill vejpa med nya teknologin!
DTL, MTL & RDTL
5ml Vätskekap...
kr
1+
569.90 kr/st
Vaporesso Osmall 2 Vape Kit
Starkare & bättre än tidigare
450mAh
Laddas med USB
kr
1+
168.90 kr/st
5-pack
VooPoo PnP Coils
Coils till VooPoo Drag X & Vinci Air
kr
1+
198.90 kr/st
Nikotinfri
Körsbär
Vont Cube Cherry Berry 0mg
Nikotinfri engångs vape från VONT med en smak av körsbär och andra b...
kr
Köp!
Info
1+
79.90 kr/st
Nikotinfri
Cola
Vont Cube Havana Cola 0mg
Nikotinfri engångs vape från VONT med en smak av cola
kr
Köp!
Info
1+
79.90 kr/st
Voopoo vMate E Pod Vape Kit
Enkelt & Kompakt kit
En laddning - upp till två dagars användning
2ml V&...
kr
1+
399.90 kr/st
Granatäpple
Blåbär
PowerBar, Blueberry Pomegranate (10mg)
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st

Hittar du inte det du söker? Kolla in dom här

Furity 3 Pack Engångsvapes bundle
Oxva Xlim V2 + Jnp 10ml Vape Bundle