Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

RTA-tankar till billiga priser

RTA är ett innovativt tank-system som är en relativt ny vape teknik som handlar om att du bygger egna coils och installerar dom i RTA-tanken för förbättrad smakfördelning och molnproduktion. RTA-tankar är ett utmärkt val till vejparen som gillar DIY och på cigge.se hittar du ett stort sortiment utav marknadens bästa RTA-tankar för att få den bästa vape upplevelsen.

Det finns RTA-tankar i olika storlekar och egenskaper som tillför en varierad vape upplevelse.

Vape marknadens bästa RTA-tankar

Vi har i vårt sortiment marknadens bästa RTA-tankar, vi har noggrant valt ut vårt sortiment på RTA-tankar för att ge våra kunder den bästa vape upplevelsen, du hittar RTA-tankar som har fått mycket höga betyg runt om i världen av kända vejpare.

Med en hög kvalité så kan vi även erbjuda marknadens lägsta priser på RTA-tankar, vi har även blixtsnabba leveranser och om du beställer innan kl. 16:00 (vardagar) så har du oftast din order inom 1-2 dagar. Vi är stolta att kunna leverera beställningar till våra kunder och efter att du har lagt din beställning så vill vi erbjuda en förstklassig service, om du behöver hjälp eller om du enbart har funderingar kring RTA-tankar så kan du kontakta vår support.

Vad är RTA och hur fungerar det?

Om man är en ny vejpare och är intresserad utav vad RTA är för någonting så är RTA ett innovativt tanksystem som tillför en annan form utav vejping. RTA står för Rebuildable Tank System och vad RTA är ett tanksystem där tanken är försluten.

Du kan bygga dina egna coils från grunden eller köpa färdigbyggda coils och sedan installerar dom i RTA tanken, du sätter även i bomull i coilsen som suger upp e-juicen. Om du vill lära dig mer hur du sätter i bomull i ditt tank-system så har vi skapat en e-cigg guide för dig som vill lära dig mer.

Det finns även något som kallas för RDA-tankar, dessa tankar är väldigt lika om man jämför, den enda skillnaden är att en RTA-tank är i ett slutet tanksystem och du häller i e-juice i vätskebehållaren som en vanlig tank, fast i en RDA-tank så drippar du ner e-juice direkt i coilen, en RDA-tank har ingen vätskebehållare utan endast en liten juicewell.

Det finns olika RTA-tankar i olika storlekar och som har olika egenskaper, det finns t.ex. GTA-tankar som är till för MTL-vejpare som vill ha den där autentiska känslan av att röka vanliga cigaretter. Dessa tankar är skapade även för dig som vill sluta röka cigaretter men fortfarande vill ha det där ”suget”.

Läs mer om RTA-tankar
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Dead Rabbit RTA V3 (5.5ml, 25mm) - Hellvape, Gold
RTA Tank från Hellvape (Dead rabbit)
510 gänga och 810 anslutning
kr
1+
449.90 kr/st
Dead Rabbit RTA V3 (5.5ml, 25mm) - Hellvape, Gunmetal
RTA Tank från Hellvape (Dead rabbit)
510 gänga och 810 anslutning
kr
1+
449.90 kr/st