Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Stort utbud på RDA tankar

Ett av Sveriges största utbud av Rebuildable Dripping Atomizers till billiga priser. Här hittar du dom bästa RDA tankarna på marknaden, är du ett fan av single coil byggen eller större byggdeck där du kan bygga dom där stora byggen som du tidigare har drömt om så kommer du finna dom bästa rebuildable dripping tankarna i Sverige här på cigge.se.

Billiga RDA tankar med hög kvalité

Vi saluför ett stort sortiment på RDA’s från välkända varumärken. Vi vill ge kunder den bästa vejp upplevelsen och den bästa upplevelsen hittar du från vårt sortiment. I vårt utbud hittar du RDA’s med single coil byggdeck eller dual coil byggdeck. RDA är ett simpelt sätt för dig som gillar teknik och som gillar att bygga egna förbrännare & installera dom i ditt byggdeck.

Välj rätt RDA Tank till din mod

Vi har massvis med olika designer i vårt utbud på RDA tankar, du hittar tankar med olika färger som guld, svart, rostfritt stål och många fler färger som säkerligen kommer matcha färgen på din mod. Om du tidigare inte har någon erfarenhet utav RDA tankar så kommer du bli glatt överraskad över hur mycket mer smak & ångproduktion en RDA tank levererar.

När du skrollar bland våra RDA-tankar så kan du vara säker på att vi enbart saluför RDA tankar med hög kvalité till ett billigt pris, vi går grundligt igenom våra RDA tankar innan vi bestämmer oss för att lansera produkten, så att vi på cigge.se kan ge dig som kund den bästa vape upplevelsen. Vi erbjuder snabba leveranser och RDA tankar till ett lågt pris.

Läs mer om RDA-tankar
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Vaporesso Forz RDA
RDA från Vaporesso med honeycomb luftflöde som riktar luften direkt mot coilsen
kr
1+
99.90 kr/st
Dead Rabbit RDA Solo (22mm) - Hellvape Stainless Steel
Storlek: 22mm
Gänga: 510
Stainless steel
kr
Köp!
Info
1+
229.90 kr/st
Dead Rabbit RDA Solo (22mm) - Hellvape Matte Full Black
kr
Köp!
Info
1+
229.90 kr/st