Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Blanda din egna e-vätska

Har du funderat på att blanda din egna e-vätska? Vill du möjligtvis finslipa din e-vätskas smak, VG/PG eller nikotinhalt? Med en smidig blandning så kan en shortfill eller longfill e-vätska passa dig perfekt!

På denna sida hittar du nedan ett verktyg som vi på cigge tagit fram specifikt för dig som tänkt blanda en shortfill eller longfill e-juice! Med detta verktyg får du fram vad blandningen du funderat på ungefärligen blir och vilken volym, VG/PG och nikotinhalt det blir.

Du använder verktyget genom att smidigt klicka in de olika halterna på ingredienserna du tänkt använda och får sedan automatiskt fram den beräknade blandningen. Alternativt kan du experimentera med halterna för att se vad för blandning som går in i e-vätskan som passar din maskin och vape upplevelse.

OBS! Vi rekommenderar starkt om du inte tidigare har behovet av nikotin att du inte börjar använda nikotinprodukter!

Basvätska / Nicshot

Resultat

60ml
Volym
50/50
VG/PG%
0mg
Nikotin

Basvätska

Nicshot

Resultat

60ml
Volym
50/50
VG/PG%
0mg
Nikotin

Vad är e-vätska

E-vätska som även kallas e-juice är självaste vätskan som förångas i en vape. Den innehåller en basvätska som är en blandning av vegetabilisktglycerin (VG) och propylenglykol (PG), varav båda är en vanlig förekommande tillsatts i mat produkter. Utöver detta tillsätter man även aromer för att ge e-juicen sin smakprofil och om man önskar kan man även blanda i nikotin.

Vill du läsa mer om hur VG/PG förhållandet påverkar din e-vätska kan du göra det på våran sida här.

Vilken e-vätska ska jag välja?

Känner du dig osäker på vilken e-vätska som passar dig och din maskin bäst? Då har vi ett perfekt blogg inlägg på våran hemsida där vi reder ut vilken e-vätska du kan välja och hur dem olika ingredienserna i e-vätskan påverkar vape upplevelsen.

Har du någon fundering eller vill du ha hjälp?

Tveka då inte på att höra av dig till oss och prata med våra experter via telefon på 0243-20 20 14, alternativt kan du alltid mejla till support@cigge.se så kikar vi på en lösning tillsammans!