Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Reklamation, Returer & Ångrat köp

Du hittar våra köpvilkor här köpvillkor

Reklamation, Returer & Ångrat köp
Viktig information: Vid alla typer av reklamationer måste du uppvisa ett faktiskt fel. Behåll därför den defekta produkten, kasta eller bruka den inte. Behåll alltid original lådan till produkten, då koder finns skrivna på lådorna som vi måste ha. cigge.se erbjuder 6 månaders garanti på alla ecigaretter så som moddar och tankar.

Det är lämpligt att du som kund kontrollerar leverans direkt vid mottagandet för att verifiera att denna är riktig och felfri. Cigge.se står alltid för returfrakt när det gäller skadat, felaktigt gods eller Reklamationer. Skulle det inte vara ett fel på en reklamation som vi fått in och gått igenom så kan vi debitera en avgift för arbetet, frakter och kostnader för coils och dvs som använts för gå igenom en produkt eller om kund inte följt uppgifterna för en godkänd reklamation så som skicka utan låda till produkten eller dåligt paketerat så produkt skadats på fraktväg eller läkt för maskin inte tömts på vätska.

Om en reklamation har skickats till oss och vi har gått igenom den men inte får svar av kund på telefon, sms eller email efter kontakt så kasserar vi produkten efter 2 månader vilket innebär att du går miste om din chans till kompensation. Samma gäller en ej godkänd reklamation, om vi inte får svar av kund kasseras produkten.

Det är mycket viktigt vid returer men extra viktigt vid reklamationer att man packar ordentligt samt ser till tömma vätskor och slå av maskiner så det inte skadas under transport. Skulle man inte följa något av detta och vi får det skadat eller läkage av vätska osv så kommer inte reklmationen godkännas.
Vill du skicka en produkt till oss på reklamation, skriv först till våran Support på support@cigge.se

OBS! Du kan även reklamera/retunera/ångratköp direkt i någon av våra cigge.se|stores som finns på orterna Västerås Linköping Örebro Uppsala Borlänge Du tar då med dig produkten med tillhörande kartong samt ditt ordernummer till butiken så hjälper dom dig med resten! Detta alternativ spar även tid för dig som kund då uppskattad tid för löst reklamationsärende i butik är 1-3 dagar medan den uppskattade tiden på webben är 1-2 veckor. Eller returer och ångrat köp via postväg och internt arbete för oss kan ta från 1-2 veckor med.

Du kan även göra retur på ett onlineköp i någon av våra cigge.se|stores butiker. Retur är endast godkänt om det är inom 14 dagars ångersrätt samt att produkterna är i samma skick som dom motogs. 

Reklamations Formulär


Vill du skicka tillbaka en produkt som blivit felköpt eller felskickat, skriv till våran Support på support@cigge.se så din retur finns regiristerad först. Sen ladda ner formuläret under och fyll i. Produkter som skickas pga felköp måste vara i samma skick som när det mottogs. Produkter som är öppna/brutna godkäns inte.
Retur Formulär


Vill du ångra ditt köp, skriv till våran Support på support@cigge.se så ditt ångrade köp finns regiristerad först detta är mycket vikitgt för din egna skull som konsument. Efter du har kontaktat oss så laddar du nu ner och fyller i formuläret under.
Ångerblanket