Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vill du bli en del av en framgångssaga? Kom och jobba hos oss!

Vi är den moderna tobakshandeln. Vårt mission är att erbjuda våra kunder bättre alternativ till tobaksrökning. Därför kallar vi oss ”the harm reduction company”!

 

Vårt store koncept är svaret på 100 år av stiltje i servicehandeln för tobak. Vi tittade på hur branschen funkar idag och ville göra något annat, vi vill digitalisera den fysiska tobaksbranschen. 

Vårt svar på det var cigge store. Ett omnikanals koncept där kunden har en sömlös upplevelse oavsett om de väljer att handla på vår site på distans, i våra fysiska butiker eller dra nytta av vår click and collect med faktura möjligheter. 

 

I rollen som butikschef ansvarar du för butikens försäljning, drift och skötsel. Du vägleder och coachar dina medarbetare och skapar en utvecklande miljö för dem att arbeta i. Du bär ansvaret för såväl operativt arbete, rutiner samt möta våra kunder och ge dem den bästa upplevelsen de kan tänka sig Du har god erfarenhet av att arbeta i retailbranschen, är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv anda och peppa dina kollegor till att göra det bästa av varje arbetsdag. cigge store är en butik som är öppen 6 dagar i veckan. Arbete på kvällar och helger förekommer som en naturlig del i butiksarbetet. Du coachas och rapporterar till distriktschef.

 

cigge store befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På cigge store är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. cigge store erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.

 

Dina arbetsuppgifter

  Öppning samt stängning av butik

  Personalansvar

  Renhållning av lokal

  Frontning av varor

  Beställning

  Kundservice i världsklass

 

Övrig information

Tillträde: Omgående

Anställningsgrad: Heltid, tillsvidare

Plats: Sundsvall

Lön: Fast månadslön

 

Arbetstid: Tjänsten innefattar både vardag och helg arbetstid.Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan.

Skicka ansökan till work@cigge.se