Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

Billigt Snus online

General Onyx snus

Snus online

Här hittar du ett stort utbud av billigt snus online, vi på cigge.se saluför ett stort sortiment av dom bästa snusmärkena på den svenska marknaden så att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Med snuset som vi saluför hoppas vi att kunna hjälpa människor att ge upp cigaretterna och övergå till en mer hälsosam livsstil. Vi har ändrat vårt koncept och om du vill läsa mer angående det kan du titta in här.

Snus i stor upplaga

Vi har tagit in i vårt sortiment det bästa snuset som finns på marknaden, du hittar vårt snus i vår web shop eller i någon av våra fysiska butiker till ett billigt pris. Snuset finns i olika varianter som t.ex. tobakssnus eller helt nikotinfria och tobaksfria snussorter till ett billigt pris, det finns även möjlighet att köpa snus online stock vis. Om du lägger din beställning online före kl. 4 så skickas din beställning samma dag och du har vanligtvis din order inom 1-2 dagar.

Nikotinfritt snus & tobakssnus

Du hittar även i vårt sortiment helt nikotinfritt & tobaksfritt snus från varumärket XQS och flera. Också som skrivet tidigare så vill vi erbjuda människor en hälsosammare livsstil, bort från tobakscigaretterna med vårt nya koncept Harm Reduction Company.

Snus - Ett effektivt sätt att sluta röka

Det finns många effektiva sätt att sluta med dom vanliga cigaretterna och att använda snus är ett av dom. Snus är en reducerad hälsorisk jämfört med vanliga cigaretter. Vi kan inte hävda att snusa är hälsosamt, men om man jämför snus och cigaretter så är snuset den mer hälsosammare livsstilen. Om du vill bryta helt från nikotin och tobak så kan du titta in våra nikotinfria & tobaksfria snussorter.

Vad är snus?

Snus är någonting speciellt som har funnits i norden sedan 1700-talet. På den tiden så var luktsnus mycket populärt och brukades av de finaste herrarna i landet, på den tiden så ansågs snuset som lyx och varje fin herre var utrustad med en fin snusdosa med små mästerverk utav guld eller silver. Lite intressant fakta att nämna om luktsnuset var att Napoleon Bonaparte var en storsnusare.

Snus är en fuktig tobaksblandning och snuset kan förekomma i både formen utav "lössnus" och "portionssnus". Snuset stoppas in under läppen och sedan frigörs smaken som i sin tur snappas upp utav slemhinnorna i munnen.

Vad är snus gjort utav?

Det svenska snuset är skapat utav noggrant utvalda tobakssorter, aromer, salter, vatten och fuktighetsbevarande ämnen, alla ingredienser som krävs för att skapa snus är godkända livsmedel och uppfyller alla krav.

Snuset från Swedish Match har noggrant valt ut sitt tobak till sitt snus, dom har lärt sig utav lång erfarenhet att de mest lämpliga tobaken att göra snus utav är Nicotiana Tabacum & Nicotiana Rustica, detta tobak har olika smak och egenskaper.

Aromämnen blandas i snuset för att ge snuset sin smak, som t.ex. till General snuset så används bergamott olja medans Göteborgs Rapé snuset skapas med lavendel och enbär för att ge snuset sin speciella smak.

Saltet är en viktig del utav snuset, saltet har två roller och uppfyller två funktioner, en viktig komponent i smakupplevelsen och sedan är saltet en konserverande funktion. Vattnet som blandas i snuset gör snuset färskt och fuktigt, snuset blandas även med propylen glykol som många användare utav elektroniska cigaretter känner till.

Vad finns det för snus typer?

Det finns egentligen två stycken grenar inom snuset och det är lössnus som är den traditionella formen utav snus och sedan finns det de mer bekväma alternativet alltså portionssnus som kommer i formen utav en "påse", ett coolare ord för dessa påsar är "prillor".

Lössnus

Lössnuset är den originella formen utav snus och varje dosa väger ungefär mellan 40 till 50 gram och fördelen med lössnus är att användaren själv kan bestämma storleken på prillan, lössnus har en tendens att ha högre nikotinhalt och levererar en kraftigare smak än vanligt portionssnus som istället har en längre smakrelease och kan vara bekvämligt att snusa då man inte behöver baka snuset utan enkelt kan stoppa in prillorna under läppen.

Det är väldigt få lössnusare som kan konsten att baka en lössnus med bara en hand, den här konsten att baka en snus levande innebär att snusaren med en hand lägger upp en prilla under läppen, den här konsten kallas även att ta en "bonnsnus".

Kända varumärken som saluför lössnus utav hög kvalité: Ettan, Grov, General, Kronan

Portionssnus

Portionssnuset kan beskrivas som en liten påse som innehåller packad tobak, det finns olika versioner utav portionssnus - Original Portion och White Portion, original portionssnuset har en kortare smakrelease och brukar oftast ha en kraftigare tobakssmak än vit portionssnuset som har en längre smakrelease och inte en sådan kraftig smak.

Kända varumärken som saluför portionssnus utav hög kvalité: Siberia, Knox, LD, The Lab

Tobaksfritt snus - All White snus

Det tobaksfria snuset är ett relativt nytt typ av snus, det kritvita snuset är tillverkat av någon typ av växtfiber som t.ex cellulosa. Det tobaksfria snuset blir allt mer populärt då det är ett mer hälsosamt val, tillhör du den lilla procenten som snusar när du sover så kan du säga hej då till tobaksfläckarna på örngottet.

Populära snusmärken som inte innehåller tobak: LYFT, on!, ZYN, Skruf

Nikotinfritt snus

Det nikotinfria snuset är också ett hälsosammare val än tobakssnuset, det finns många olika smaker när det gäller nikotinfritt snus och i vårt sortiment så hittar du dem bästa varumärkena av snus som inte innehåller någon form utav nikotin, du hittar vårt nikotinfria sortiment här där vi erbjuder ett flertal olika snussmaker som inte innehåller nikotin.

Är snuset ett hälsosammare alternativ än rökning?

Det finns mycket forskning gällande detta och forskningen tyder på att snusning är det mer hälsosammare alternativet ställt emot cigarettrökning, med det nya All-white konceptet så är snusningen betydligt mycket bättre än rökning då snuset inte innehåller tobak vilket är en av de mest skadliga ingredienserna. Snuset är dock inte ofarligt och vi uppmanar ingen att börja med varken el-cigaretter eller snus om man inte har ett behov för det.

Visa mer
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Al Capone Catch Chainsaw Crafted Snus Ettan General Göteborgs Prima Fint Göteborgs Rapé Granit Grov Icetool Islay Jakobssons Kaliber Kapten KickUp Knekt Knox Kronan Kurbits LD Lundgrens LYFT Mocca Mustang Nick and Johnny Nordic Spirit Odens Offroad Oliver Twist on! Onico Phantom Qvitt Röda Lacket Shiro Siberia SISU Skruf Smålands Brukssnus Soldat Svenskt Exportsnus The Lab Thunder Tre Ankare White Fox Wisby XQS Zeroberg ZYN
Typ av snus
All-white snus Erbjudande Lössnus Minisnus Nikotinfritt snus Original Portion Starkt snus Tobaksfritt snus Tuggtobak White Portion
Smak
Bär Citrus Dryck Frukt Kaffe Lakrits Mint Nötter Tobak Vanilj Whisky Wintergreen Örter
Nikotinhalt
0mg 1-5mg 6-10mg 11-15mg 16-20mg 21-25mg 26-30mg 40-45mg
Knox Portion
Knox Portion
29 kr
Siberia White Dry Portion
Siberian White Dry Portion
39 kr
Ettan Original Portion
Ettan Original Portion
46 kr
Knox White Portion
Knox White Portion
29 kr
Knox Blue White Portion
Knox Blue White Portion
29 kr
Göteborgs Rapé ONE White Portion
Göteborgs Rapé ONE White Portion
33 kr
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
57 kr
General Onyx Silver Svart Portion
General Onyx Portion

Kampanjvara
33 kr
Lundgrens Norrland White Portion
Lundgrens Norrland White Portion
32 kr
Lundgrens Skåne White Portion
Lundgrens Skåne White Portion
32 kr
General ONE White Portion
General ONE White Portion
33 kr
Strong - KickUp
Tobaksfritt & nikotinfritt portionssnus
29 kr
Real White Soft Mint Slim - KickUp
Tobaksfritt & nikotinfritt portionssnus
29 kr
Göteborgs Rapé White Portion
Göteborgs Rapé White Portion
46 kr
LYFT Ice Cool Strong Mint Slim All White Portion
39 kr
General Extra Stark Portion
General Extra Stark Portion
46 kr
Granit Strong White Large Portion
Granit Strong White Portion
25 kr
General White Portion
General White Portion
46 kr
Real White - KickUp
Tobaksfritt & nikotinfritt portionssnus
29 kr
ZYN Mini Espressino
ZYN Mini Espressino
39 kr
General Lös
General Lös
57 kr
Knox Lös
Knox Lös
47 kr
General Onyx Guld Svart Portion
General Onyx Guld Vit Portion

Kampanjvara
33 kr
LYFT Freeze X-Strong Slim Portion
LYFT Freeze X-Strong Slim Portion
39 kr
Original Portion - KickUp
Tobaksfritt & nikotinfritt portionssnus
29 kr
Chainsaw Cold Dry White Portion
Chainsaw Cold Dry White Portion
25 kr
General Xrange Strong White Large Slim Portion
General Xrange Strong White Portion
33 kr
Siberia White Dry Slim Portion
Siberia White Dry Slim Portion
37 kr