Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Om cigge

I början av 2013 började vi se över hur vi kunde ge oss in i e-cigarett branschen, det skulle visa sig vara början på en otroligt lärorik och intressant period, utvecklingen av produkten första åren var helt otrolig, nya uppdateringar, bättre batterier för att inte tala om smaker på e-vätska, det gällde att hänga med och väldigt fort fanns otroligt många varumärken som höll en god kvalité. idag 2019 kan vi säga att hårdvaru delen kring e-cigaretter är satt till ett antal större tillverkare. e-vätskan har dock en fortsatt stort urval av både seriösa och mindre seriösa aktörer, vi på cigge väljer våra produkter med omsorg, vi saluför de produkter som vi anser vara de bästa.

Under 2018 beslutade vi oss för att bredda vårt sortiment, vi var ju snustillverkare i botten och idag är vi en försäljningskanal. Vi ville hitta ett bredare utbud men fortsatt jobba mot “sluta röka” kunden. efter många tankar fram och tillbaka mycket läsande så beslöt vi oss för att bli, The harm reduction company, Vi vill sälja alla typer av produkter som är mindre skadliga än tobakscigaretter, det gjorde att vi i september 2018 började sälja snus. Ett stort beslut för oss som tidigare endast jobbade med tobaksfria produkter. Att vi nu skulle börja sälja tobak, men vi är övertygade om att detta är rätt väg att gå. vi vill hjälpa och erbjuda bättre alternativ.

Vi på cigge har haft rötter i snuset, vi är specialister på e-cigaretter idag och under 2022 ska vi ha ett av nordens bästa sortiment av ecigaretter och snus. Hos oss handlar du online, och i våra butiker, ecigaretter kan även köpas i våra sammarbetespartners butiker som vi kallar cigge instore.

Tack för att du är en del av vår vision!


The harm reduction company

Vi vill vara det bästa alternativet till tobak. Med ett växande sortiment inom e-cigg, vitt snus och andra alternativa nikotinprodukter kommer vi närmare ett tobaksfritt samhälle varje dag.

Vi började med e-cigaretter och alternativ till tobak redan 2013. Då var vi ganska ensamma om att tro på en framtid inom den här kategorin – men tiden har gett oss rätt. Fler och fler inser att tobak hör till historien. Det vi håller på med, det är framtiden, följ med oss på resan!

Läs mer på vår hemsida Harm Reduction GroupNorse Impact AB är Nordens snabbast växande koncern inom non - smoke segmentet. Detta segment utgörs av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga röktobaken. Bolagets löpande verksamhet finns främst i Norge, men även i hela Norden och Storbritannien.

Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena snus och elektroniska cigaretter, inklusive e - juice, med elva exklusivitetsavtal med väletablerade rökfria produkter. Norse Impact har tjugofem fysiska butiker, och femton egna nätbutiker.

Börsinformation

Cigge.se ingår i koncernen Harm Reduction Group och är idag börsnoterat på Spotlight Market under namnet NOHARM.
Flera av våra kunder är också aktieägare i Harm Reduction Group. Vill du investera i en tobaksfri framtid hittar du mer information på Avanza.