Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Billigt lössnus på nätet

Uppradat lössnus

Billigt lössnus i stort utbud, här hittar du populärt lössnus till ett billigt pris. Välj mellan den svenska snusmarknadens bästa snussorter till ett nersatt pris med snabba leveranser.

Det bästa snuset på snusmarknaden

I vårt utbud på snus så hittar du dom bästa snus produkterna till ett billigt pris, som t.ex Ettan lössnus, röda lacket snus eller General lös. I vårt sortiment så har vi både lössnus eller portion snus och vi har finslipat vårt utbud så att du ska få den bästa snusupplevelsen.

Vårt lössnus som vi saluför är lätt att baka och som formar sig på ett bra sätt under läppen, du kan välja mellan olika snussorter som har olika smaker som t.ex. tobak med inslag av enbär & citrus. Det ska vara spännande att snusa och i vårt utbud så hittar du massvis med olika smaker för dig som uppskattar lössnus.

Allt snus som du hittar på vår hemsida är utav hög kvalité och känns igen av många snusare runt om i Sverige, vi har valt att ta in det bästa lössnuset så att vi kan erbjuda dig som snuskonsument det bästa möjliga snus till ett lågt pris.

Billigt lössnus på nätet

Att beställa snus på nätet ska vara enkelt, och det kan inte bli mer enklare än att beställa snus på nätet hos cigge. Vi kan förstå hur det är att vara utan snus och om du lägger din beställning före kl. 4 så skickas din order samma dag och du har din order i brevlådan oftast 1-2 dagar efter du lagt din beställning så att du kan njuta av ditt favoritsnus.

Du hittar även hela vårt utbud på lössnus i våra fysiska butiker, om du inte har koll på vart vi håller hus så hittar du våra butiker här där vi säljer lössnus till ett billigt pris.

Lite kort fakta om lössnuset

Lössnuset är den klassiska formen utav snus och varje dosa väger ungefär mellan 40 till 50 gram och fördelen med lössnus är att användaren själv kan bestämma storleken på prillan, lössnus har en tendens att ha högre nikotinhalt och framför en kraftigare smak än vanligt portionssnus som istället har en längre smakrelease.

Det är väldigt få lössnusare som kan konsten att baka en lössnus med bara en hand, den här konsten att baka en snus levande innebär att snusaren med en hand lägger upp en prilla under läppen, den här konsten kallas även att ta en "bonnsnus".

Läs mer om Lössnus
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Ettan Granit Knox Smålands Brukssnus
Smak
Citrus Tobak
Nikotinhalt (mg / g)
6-10mg
Smålands Brukssnus Lös
Fylligt lössnus med en mysig konsistens som är lätt att baka
439.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
45.90 kr/st 43.90 kr/st
Ettan Lössnus
Det klassiska lättbakta och smakrika lössnuset från Ettan
589.9
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
62.90 kr/st 58.90 kr/st
Granit Original Lös
Traditionellt lössnus från Granit, tillverkat enligt svenska snustraditioner
539.9
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
56.90 kr/st 53.90 kr/st
Knox Lös
Klassiskt lössnus med en tydlig smak av tobak, citrus och bergamott
469.90
kr
1-9 st 10+
49.90 kr/st 46.90 kr/st