Hangsen

e-juice-e-vätska

E-Vätska

Hangsen är en av de ledande E-vätska leverantörerna och tillverkarna när det gäller kompetens och erfarenhet. Hangsens VD uppfann ett av de första recepten för E-vätska vid 2004, så du vet att deras tekniska kunskaper och förmåga är oslagbara. Hangsen är också en av världens största e-vätske tillverkare och använder endast högkvalificerade ingredienser när man skapar sitt breda utbud av vapingprodukter. 

Hangsen är dedikerade till kvalitet. Alla Hangsens E-Vätskor är gjorda med 99% ren nikotin, naturliga smakämnen, vegetabilisk glycerin och noggrant framställd propylenglykol, en kemisk förening som finns i grönsaker som tomater, potatis, paprika och äggplantor. Hangsens fabrik på 10 000 kvadratmeter är utrustad med toppmodern utrustning och testutrustning för att garantera produkt konsistens och kvalitet.

Alla Hangsens E-vätskor levereras i barnsäkra flaskor och innehåller en etikett som tydligt anger nikotininnehållet. Gå med miljontals nöjda "vapers" runt om i världen och välj Hangsen E-vätska idag!
Pris
Nikotinstyrka
Smak
VG
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.