Express & gratis fraktalternativ        1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Ska du byta vape smak?

Här kommer du få information hur du byter ut din nuvarande e-juice smak till en ny på det bästa sättet, det kan låta busenkelt men det finns några grejer att tänka på, speciellt om man är nybörjare inom el-cigaretter och det är första gången man byter smak. Här nedanför får du informationen du behöver.

Byta e-juice smak

Om du är i behov av att behöva byta ut din nuvarande vape juice, kanske du har tröttnat på smaken och vill testa någon ny smakrik e-vätska eller enbart om du inte tycker att den smakar bra, det finns tusentals olika e-vätskor med olika smakblandningar så det är fullt förståeligt att man ibland vill byta ut sin vape smak till en ny.

För att byta smak på sin e cigg så behöver man hälla ut den gamla e-vätskan, det kan skilja sig från vilken e-cigarett man har, men om vi tar som ett exempel att du har en löstagbar e-cigg tank så rekommenderas det att du gör rent din vätskebehållare då den gamla smaken kan sitta kvar och ge en felaktig uppfattning om den nya vape smaken.

Det gäller att ta lös alla delar i vätskebehållaren och spola rent dom med varmt vatten, notera att det inte går att "tvätta" coilen, utan det rekommenderas starkt att när du byter smak så byter du ut coilen på samma gång då smaken även här kan sitta kvar i coilen och ge ifrån sig en konstig smak.

Vi har skapat ett tidigare inlägg där vi tipsar om hur du gör rent din vätskebehållare på bästa sätt, det rekommenderas att kika på det, du kommer få tips som du kanske inte tidigare visste om som förbättrar din vaping upplevelse.

Du hittar vårt tidigare inlägg här.

Det är väldigt viktigt att göra rent vätskebehållaren regelbundet för att uppnå den bästa prestandan och ge dig den bästa möjliga smakupplevelsen, och det är speciellt viktigt när du byter ut din gamla e-juice då den gamla smaken kan sitta kvar.

När bör jag byta smak?

Det är väldigt personligt när det är dags att byta smak så det går inte riktigt att sätta på fingret på det när det behövs, men det finns lite att tänka på här också. Det finns ett fenomen som kallas för vape tunga och lika här har vi skrivit ett inlägg om det, vi gillar att skriva om vaping världens alla under.

Men för att förklara det lite kort så kan man beskriva "vape tunga" som att smaklökarna vänjer sig vid smaken och vid såna här tillfällen så är en av rekommendationen att byta ut sin gamla vape smak mot en ny, det finns även andra knep man kan testa om man absolut inte vill byta smak på sin vape.

Det finns massvis med olika smaker man kan testa sig fram med, det är väldigt svårt att släppa en viss smak som man har fattat tycke om, men jag i skrivande stund kan lova att när man tror man har hittat #1 e-juicen så testar man en ny vape juice och man blir såld direkt, och det är i såna tillfällen man ska passa på att rengöra hela vätskebehållaren så att det är fräsch och är redo att framhäva den nya smaken på bästa möjliga sätt.

Vi hoppas att det här inlägget har gett dig en inblick över hur man byter sin vape smak och när man bör göra det.

/dina vänner på cigge

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 2yPwPS (motverkar spam)
Inga kommentarer