Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Hur du rengör din vätskebehållare

Behöver du tips och råd hur du rengör din vätskebehållare? Här kommer du få information om vad du ska tänka på när du gör rent din vätskebehållare. Det finns en del steg du måste gå igenom för att rena din vätskebehållare på bästa sätt, annars kan den gamla smaken sitta kvar och missleda smakprofilen på din nya E-juice.

Hur gör jag rent min tank på bästa sätt?

vattenkran

Det är viktigt att du rengör din vätskebehållare regelbundet, speciellt om du har tänkt att byta ut din E-juice, om du har kört t.ex. en tobakssmak eller lakrits kan du behöva byta ut coilen då smaken har satt sig så pass väl i bomullen att det är svårt att få bort smaken. Det kan samlas mycket smuts inuti din tank som kan hindra coilen att göra sin grej, ju renare du håller din atomizer ju längre livstid och smak kommer du få ut av din tank.

Det finns en del saker du måste tänka på när du gör rent din vätskebehållare, du kan börja med att demontera alla delar ifrån din vätskebehållare. Skölj och rengör alla delar (förutom coilen) med varmt vatten, se till att få bort all gammal e-juice som kan gömma sig i springor eller dylikt. Vill du vara extra noggrann kan du skrubba med en tops för att komma åt krångliga ställen. Är din tank väldigt smutsig kan du också använda dig av några droppar diskmedel.

Du kan även göra rent din tank med alkohol, vi rekommenderar att du använder icke-smaksatt vodka som ett lösningsmedel för att ta bort alla lager av e-juice, använd dig av en trasa eller en pappershandduk och skrubba tills ytan är ren. Skölj sedan av tanken med varmt vatten.

Torka rent varje enhet från vatten

atomizer-vätskebehållare

När du har rengjort din vätskebehållare från all gammal e-juice är det dags att torka din atomizer. Det är också här väldigt viktigt att du är noggrann, speciellt när du torkar basen på din vätskebehållare då det kan vara begränsad åtkomst till alla sorters hemliga hörn som kan befinnas i din vätskebehållarbas. Använd papper och torka noggrant. Vi rekommenderar också efter att du har torkat din tank att du låter den stå i 15-20minuter för att lufttorka.

Om din e-cigarett är fläckig

Har du kanske spillt E-juice på din e-cigarett och den är kladdig då kan vi rekommendera att du tar en pappershandduk och blöter ner den lätt och sedan putsar upp din e-cigarett. Försök att undvika att din e-cigg är täckt med e-juice då det kan tränga in i till exempel fire knappen som gör att den inte funkar längre alternativt att din fire-knapp hänger sig och den avfyrar av sig själv vilket kommer resultera i att du bränner din coil. Om din display på din e-cigarett har en massa kladdiga fingeravtryck på sig kan du använda dig av en putsduk för att enkelt rengöra ytan på displayen.

Om du håller din e-cigarett och din vätskebehållare i toppskick så kommer den att få längre livstid och den kan fortsätta att tillfredsställa dina smaklökar!

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: B6UZVv (motverkar spam)
Inga kommentarer