Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Nya e-cigaretter & e-vätskor i April 2021

Nu börjar det närma sig sommar! Nya e-cigg produkter har kommit in hos våra butiker och hos cigges hemsida. Har ni hunnit sett alla våra nyheter av E-cigarett produkter från April? Vi har fått hem produkter till er alla vejpare, nya pod-startpaket nya e-vätskor både nicsalt juicer och shortfills. Här sammanfattar vi lite kort vad som har kommit in under månaden April så ni inte missar allt spännande som händer här hos cigge. 

Nya Shortfills från Pukka Juice

Det är inte bara cigge som gillar nya e-vätskor så vi kan stolt presentera vår nya serie, Pukka Juice som kommer i shortfills e-juicerna har smaker av frukt. Vad förväntar man sig för smaker i deras juicer? Smakerna kan ni hitta igenom att följ länken direkt till produkterna här nedanför. Är det någon som passar dig eller väcker ett intresse? Du kanske hittar din nya favorit ejuice.
Pukka Juice Shortfill

Två e-västkor från Glas

Cigge har även fått in två nya smaker från Glas-serien, Mango Tango och Cool Melon som är shortfill e-vätskor med 70vg/30pg. Ni hittar smak beskrivning här nedan. Glöm inte att köpa med nicshots om ni förbrukar nikotin, dessa är nikotinfria shortfills. Glas har ett högt VG värde du bör tänka på vilken e-cigarett du använder för att kunna få ut bäst effekt / smak av denna shortfill.

Cool Melon - Glas

Cool Melon Glas Shortfill
Smak av Melon, Cantaloupemelon, Gurka, Menthol. Denna e cigg e-vätska innehåller inte nikotin, om du skulle vilja ha nikotin så använder man sig utav nicshot som finns i flera olika vg/pg blandningar, man kan styra sin egna nikotinstyrka. Glas har ett högt VG värde du bör tänka på vilken e-cigarett du använder för att kunna få bäst effekt / smak av denna shortfill. Du måste vara 18år för att att köpa e-cigaretter.

Mango Tango - Glas


Mango Tango Glas Shortfill
Mango, Ananas, Svarta Vinbär. Denna e cigg e-vätska innehåller inte nikotin, om du skulle vilja ha nikotin så använder man sig utav nicshot som finns i flera olika vg/pg blandningar, man kan styra sin egna nikotinstyrka. Glas har ett högt VG värde du bör tänka på vilken e-cigarett du använder för att kunna få bäst effekt / smak av denna shortfill. Du måste vara 18år för att att köpa e-cigaretter.

Ny Pod startpaket hos oss

Cigge har märkt att e-cigg podar har blivit mer populärt ibland våra kunder, nu har vi fått hem en nyhet som passar er Voopoo Vinci Pod med flera snygga färger väldigt låg profil med bra egenskaper. Det följer med en pod i startpaketet men vi rekommenderar att passa på att köpa med sig några extra Vinci cartridge med 0,8 ohm som kommer i ett 3-pack tråkigt om det skulle börja smaka dåligt eller bränt, alltid bra att ha några extra poddar hemma. Med poddar kan du även köra flera smaker samtidigt lätt att skifta emellan alla olika e-juice smaker. Vi har även fått in Luxe Q Pod från Vaporesso som har ett stort batteri kapacitet perfekt om du nu behöver mer batteri tid till ditt vejpande. Du kan läsa mer om pod startpaket igenom att klicka på bilderna nedan.

Vinci Pod Voopoo

 Voopoo pod startpaket

Luxe Q Pod Vaporesso

Vaporesso Luxe Q Pod

Passande E Vätska

Nu när cigge har fått in ett nytt pod startpaket så har cigge även fått hem nya e-vätskor som passar perfekt för dessa startpaket. Cigge har då fått in nicsalt juicer från Just Juice. Med en perfekt konsistens för coilen i podden som ger en bra smak av Just Juice smakerna. För er som inte har hunnit kollat upp vad dem erbjuder för smaker så har vi en smaklista här nedanför med länkar direkt till nicsalten som du gillar.

Strawberry & Curuba


Strawberry & Curuba nicsalt

Fruktig 20mg nicsalt e-vätska från Just Juice, e-vätskan har en tydlig fruktig karaktär med en rik smak av Curuba och Jordgubbar. Just Juice nicsalt e-vätskor kommer i 10ml volym e-juice, denna produkt innehåller nikotin om du inte använder nikotin hänvisar vi dig till nikotinfria e-vätskor. Nicsalt e-vätskor bör förbrukas med den rätta e-cigaretten, för att inte få för hög intag av nikotin du kan läsa mer igenom att Klicka här. Du måste vara 18 år för att använda e-cigarett produkter. 

Lulo & Citrus


Lulo & Citrus nicsalt

Fruktig 20mg nicsalt e-vätska från Just Juice, e-vätskan har en syrlig smak av Citrus, Lulo frukt. Just Juice nicsalt e-vätskor kommer i 10ml volym e-juice, denna produkt innehåller nikotin om du inte använder nikotin hänvisar vi dig till nikotinfria e-vätskor. Nicsalt e-vätskor bör förbrukas med den rätta e-cigaretten, för att inte få för hög intag av nikotin du kan läsa mer igenom att Klicka här. Du måste vara 18 år för att använda e-cigarett produkter. 

Fusion Mango & Blood Orange On Ice


Fusion mango blood orange on ice nicsalt

Fruktig 20mg nicsalt e-vätska från Just Juice, e-vätskan har en tydlig fruktig karaktär med rik smak av Mango, Blodapelsin, Passion frukt, Citrus och Guava. Just Juice nicsalt e-vätskor kommer i 10ml volym e-juice, denna produkt innehåller nikotin om du inte använder nikotin hänvisar vi dig till nikotinfria e-vätskor. Nicsalt e-vätskor bör förbrukas med den rätta e-cigaretten, för att inte få för hög intag av nikotin du kan läsa mer igenom att Klicka här. Du måste vara 18 år för att använda e-cigarett produkter. 

Cherimoya Grapefruit & Berries


Cherimoya grapefruit berries nicsalt just juice

Fruktig 20mg nicsalt e-vätska från Just Juice, e-vätskan har en tydlig fruktig smak av Grapefrukt, Bär. Just Juice nicsalt e-vätskor kommer i 10ml volym e-juice, denna produkt innehåller nikotin om du inte använder nikotin hänvisar vi dig till nikotinfria e-vätskor. Nicsalt e-vätskor bör förbrukas med den rätta e-cigaretten, för att inte få för hög intag av nikotin du kan läsa mer igenom att Klicka här. Du måste vara 18 år för att använda e-cigarett produkter. 

Guanabana & Lime on ice


Guanabana Lime on ice nicsalt just juice

Fruktig 20mg nicsalt e-vätska från Just Juice, e-vätskan har en smak av Banan, Ananas, Grädde, lime. Just Juice nicsalt e-vätskor kommer i 10ml volym e-juice, denna produkt innehåller nikotin om du inte använder nikotin hänvisar vi dig till nikotinfria e-vätskor. Nicsalt e-vätskor bör förbrukas med den rätta e-cigaretten, för att inte få för hög intag av nikotin du kan läsa mer igenom att Klicka här. Du måste vara 18 år för att använda e-cigarett produkter.Läs mer om produkterna på deras hemsida.

Pukka Juice

Glas

Vinci Pod

Just Juice Nicsalt

Luxe Q Pod

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ST2VFv (motverkar spam)
Inga kommentarer