Express & gratis fraktalternativ        1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Kyliga vape smaker som passar bra till sommaren

Nu när sommaren är här så kan vädret bli väldigt varmt och det är många vejpare som uppskattar en iskall vape juice som ger en frisk känsla vid inhalering, tanken med det här inlägget är att tipsa våra kunder om vad vi erbjuder för vape juice med cooling.

Senaste på våra juicehyllor

E-juicen från Dr Frost är vårt senaste tillskott till våra e-juice hyllor och vi bara älskar den här e-juicen, linjen har 8st smaker med olika smaker och blandningar av mentol, mint & is. En stark rekommendation till vejparen som vill ha en fruktig & kylig smakupplevelse nu till sommaren. Dessa juicer kommer i en 120ml shortfill flaska innehållande 100ml vätska.

Klicka här för att läsa mer om juicerna från Dr Frost

Gamla klassiker från förr

Naked 100 är ett av vårt mest populära varumärke och när man väl har fått smakat på någon e-juice från Naked 100 så kan man förstå varför just den här e-juicen är så god, Naked 100’s mixologer kan verkligen sin grej, men åter till ämnet så erbjuder Naked 100 ett flertal olika smaker med cooling / mentol. Vape smakerna från Naked 100 innehåller ingen nikotin utan kommer i en 60ml shortfill flaska innehållande 50ml e-juice.

Nedanför hittar du våra rekommendationer från Naked 100

Very Cool Shortfill Naked 100

Very Cool är bara förnamnet! E-juicen har en blandning utav hallon, blåbär och björnbär samt en kylig känsla, rekommenderas till vejparen som uppskattar en uppfriskande vape juice.

 

brain freeze naked 100

Brain Freeze från Naked 100 har en blandning av olika fruktsmaker och e-juicen avrundas med en kylig mentolsmak. Ett passande val när man vill ha en kylig vape smak när man t.ex ligger och göttar sig i det soliga vädret.

 

Amazing Mango Ice Shortfill E-juice

Amazing Mango ICE har samma goda smakegenskaper som originalet, nu finns Amazing Mango med en kylig mentolsmak som passar vejparen som älskar cooling!

Kyliga E-juicer som passar till MTL-vejpare

Är du en MTL-vejpare och söker en kylig vape upplevelse så kan du hålla utkik efter dessa juicer nedanför. Dessa e-juicer kommer i en 10ml plastflaska och det finns möjlighet att välja dessa juicer med nikotin, det finns även möjlighet att välja nikotinfri.

 

Menthol E-juice 10ml

Menthol från 247 Liquids har en distinkt smak utav mentol och finns i flera olika nikotinstyrkor. Den här e-juicen rekommenderas till dig som brukar ett podsystem eller en eGo AIO el-cigarett.

 

Apple mint 10ml e-juice

Apple Mint från 247 Liquids har en uppfriskande smak utav äpple blandat med mint, e-juicen finns i olika nikotinstyrkor att välja bland. Lika så med den här e-juicen så rekommenderar vi den här till vejpare som brukar ett podsystem eller en eGo AIO el-cigg.

 

Cool Mint Gum Pura Lite

Cool Mint Gum har en kylig smak utav ett minttuggummi, e-juicen finns i olika nikotinstyrkor ända upp till 18mg till vejparen som söker en stark vape juice med en stark arom.

Om du vill ha mer tips om somriga e-juicer så kan du titta in vårt tidigare inlägg.

Har du några andra rekommendationer om vad för e-juice som passar till sommaren? Kommentera gärna nedanför så att andra kan ta del utav dina tips!

Om du vill ta en titt på hela vårt sortiment på e-juice så kan du även klicka här.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 823X2W (motverkar spam)
Inga kommentarer