Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

E-cigg som passar bra till sommaren

sommar bild  

Har du som mål nu i sommar att sluta med tobakscigaretter men söker ett annat alternativ till tobaksrökning? I det här inlägget så kommer vi att tipsa om e-cigaretter som passar bra till att sluta röka & som är lämplig till det sköna sommarvädret, t.ex. när du är på badstranden eller om du sitter ute i trädgården och njuter av solen.

OBS! Vi uppmanar ingen att börja med e-cigaretter om man inte har ett behov för det.

 

VOOM Pod Startpaket

Gala Pod Vape Kit

Neptune Pod Startpaket

Uwell Caliburn Pod Kit

Vaporesso Target PM80 Subohm Pod Kit

 

Självklart så listar vi pod-vapes då det är ett självklart val, den här typen av e-cigarett är mycket smidig och enkla att förvara och bära runt på, dom är utav modell mindre och passar att lägga ner i byxfickan eller i väskan.

Vi sätter igång med listan på e-cigaretter som passar till sommarvädret.

VOOM Pod Startpaket

Voom Pod vape

VOOM är en okomplicerad e-cigarett som är mycket enkel att bruka & underhålla, till den här vejpen så köper man s.k "pods", man får möjlighet att köpa redan påfyllda pods med olika smakprofiler eller så kan man köpa ofyllda pods som man själv häller i sin favorit e-vätska i. Rent utförandemässigt så levererar VOOM en smakrik vape upplevelse.

> Du hittar produkten här

 
 

Gala Pod Vape Kit

Gala Pod Vape

Gala har en simpel design och är mycket användarvänlig, vape kittet är prisvärt och ger användaren en mycket trevlig upplevelse med bra smak & ång produktion, el-cigaretten har inga avancerade inställningar och passar den nya vejparen utmärkt. Gala finns i olika snygga färger och är kompatibel med s.k Mesh coils, läs mer här om vad mesh coils är för något.

> Du hittar produkten här

 
 

Neptune Pod Startpaket

Neptune Pod vape

Neptune är en lite mer avancerad vejp då el-cigaretten är kompatibel med tre stycken olika volt-lägen som användaren själv kan ställa in. Till den här vejpen så fyller man på e-vätska själv och vätskebehållaren som medföljer i vape kittet har en volym på 1.8ml. Neptune levererar en smakrik & ångfylld upplevelse, den här e-cigaretten riktar sig åt vejparen som vill ha en lite kraftigare upplevelse.

> Du hittar produkten här

 
 

Uwell Caliburn Pod Kit

Uwell Caliburn Pod kit

Uwell Caliburn är ett av våra nyaste pod-kit och har snabbt blivit en storsäljare. Caliburn är din to-go vape om du vejpar nicsalt e-vätskor eller e-liquids med hög PG-halt. Vejpen har en tunn design och är mycket enkel att använda och underhålla, Caliburn har inga avancerade inställningar och kräver ingen tidigare erfarenhet av e-cigaretter för att förstå sig på den här vejpen, ett mycket passande val.

> Du hittar produkten här

 
 

Vaporesso Target PM80 Subohm Pod Kit

Target PM80 vaporesso

Target PM80 är vårt kraftigaste pod-kit, den här vejpen faller in i kategorin "sub-ohm" vilket innebär att man vejpar under 1.0ohm och kan förånga tjockare e-vätskor som t.e.x shortfill e-vätskor. Target PM80 har en maxeffekt på 80W och levererar en rik vape upplevelse. Vaporesso Target PM80 är en innovativ el-cigg då den automatiskt känner av vilken coil du har installerat och anpassar effekten efter coilen, Target PM80 är ett passande val om du vill ha en kraftigare vape upplevelse.

> Du hittar produkten här

 
 

Det här är vår lista på el-cigaretter som passar till sommaren. Har du som mål att ge upp tobakscigaretterna nu i sommar och söker ett annat alternativ så har du nu fått information om e-cigaretter som är lämpliga för ditt ändamål.

Vad vejpar du på nu i sommar? Dela din kommentar nedanför!

/dina vänner på cigge

 

Vill du lära dig mer om E-cigaretter? Se listan nedanför där vi listar matnyttig information om elektroniska cigaretter.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 7tTTyr (motverkar spam)
Inga kommentarer