Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vad är Mesh coils? Här får du svaren du söker

I dagens läge så går utvecklingen fort, och det är många av dom ledande e-cigaretts företagen som tävlar om den nyaste innovativa tekniken för att ta vejpingen till nästa steg. Ett företag som utvecklar e-cigaretter och tillbehör och som verkligen har lyckats framföra ett flertal mycket avancerade e-cigaretter är varumärket Aspire som har ett fokus på att förbättra vejpingen så har det kommit en ny coil-teknik, den nya tekniken kallas för ”Mesh” och skiljer sig mycket i utseende från en vanlig wire-coil fast i slutändan så ger den samma resultat fast med andra egenskaper. Vi kommer längre ner i inlägget att förklara vad en Mesh coil är för något och hur en Mesh funkar.

Tekniken går framåt och med dom nya innovativa Mesh coilsen så har den här tekniken tagit vejpingen till en ny nivå med förbättrad vejping.

Det revolutionerande företaget Aspire skapade den banbrytande Cleito Pro Tanken som nyttjar Mesh Coils och har blivit en mycket omtalad tank runt om i världen, skapad utav högkvalitativt material & smart teknik så har Cleito Pro tanken fått ett högt betyg från vejpare.

Vad är Mesh coils?

Mesh coils

En Mesh coil är en coil som inte är skapad utav tråd utan kommer i formen utav ett metall nät. Nätet är gjort utav metall och principen fungerar så att ju större yta som värms upp desto mer ånga kommer e-cigaretten att producera. Nät coilen värms upp och blöts upp med hjälp av bomullen och resultatet av detta är att e-cigaretten kommer ge ifrån sig ett större moln, Mesh coils är perfekt till vejparen som vill blåsa stora moln.

Mesh coilen fungerar i princip likadant som en vanlig wire-tråd men ger ifrån större moln då den har större yta än en wire-tråd, det går att argumentera att en Mesh coil ger ifrån sig bättre smakproduktion också.

Mesh coils tillverkas antingen av rostfritt stål eller Kanthal material som många av wire-tråden är skapat utav. Mesh coilsen är definitivt ett alternativ om du vill utforska andra grenar inom vejpingen, du kan forma nät coilsen hur du vill i din tank som är anpassad att klara Mesh coils.

Profile RDA Tank – Mesh & Wire coils

Profile RDA-tank bas

Ett gott exempel på en tank som använder sig utav Mesh coils är den nya Profile RDA tanken från Wotofo. Profile RDA-tanken levererar stora moln och Profile tanken passar både med Mesh coils & vanlig Wire-tråd, perfekt för vejparen som vill kunna vejpa med båda coilsen.

Mesh coilsen i tanken klarar av mellan 40 till 60W och erbjuder vejparen stora moln och en förbättrad smakupplevelse, det är även värt att nämna att Profile RDA-tanken är skapad utav Wotofo och designad utav Mr.JustRight1 som är en berömd vejpare.

I Profile paketet medföljer det Clapton coils & Mesh coils som du enkelt kan installera i Profile-tanken, det medföljer även ett verktyg som du kan böja Mesh coilen med efter egen smak. RDA-tanken har många egenskaper och är bland annat kompatibel med squonkers & har ett justerbart sido-luftflöde så att du själv kan reglera intaget.

Fördelen med Mesh coils

Några av fördelarna med Mesh coils är att coilen ger mer moln / ånga till användaren, coilsen har även egenskapen att den här typen av coil värms upp betydligt mycket snabbare än vanlig traditionell tråd som i sin tur levererar mycket snabbare ”hits” till vejparen, du får en även intensivare smakupplevelse.

Mesh coilsen har även en längre livstid än traditionell tråd då mesh coilen värms upp över hela ytan istället för punkter som t.ex. på wire-coils. Med dom här innovativa coilsen så behövs inte det ett högt wattal för att nå optimal prestanda, användaren kan enkelt vejpa på 40 – 60W och fortfarande kunna producera stora moln & smakupplevelse.

Mesh coils är ett intressant alternativ till vanliga coils och är värt att testa om man vill pröva nya coils till sin e-cigarett tank.

Har du testat Mesh coils? Vad tyckte du och vilken e-juice använda du till din tank?

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: KHcxsR (motverkar spam)
Inga kommentarer