Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Ciggepanelen testar all white med lakritssmak

Det ultimata lakritstestet är här! I detta test plockade experterna Marcus och Ania fram massa olika nikotinpåsar med lakritssmak för att en gång för alla ta reda på vilken av dom man bör välja om man är en lakritsfantast.


Produkterna som är med i testet:


Ace liquorice mint

“Ace Superwhite Liquorice Mint Slim Portion är ett slimmat all-white snus som inte innehåller tobak men all-white påsarna innehåller nikotin. Snuset har en rik smak av lakrits och mint som tillsammans skapar en fräsch upplevelse.”


LYFT liquorice

“LYFT Liquorice Strong Slim All White Portion innehåller ingen tobak utan istället så utvinns fibrer från eukalyptus och tall för att ersätta tobaken, snuset kommer i slimmat format vilket ger en diskret känsla till användaren, prillorna är även kritvita och har en klassisk smak av lakrits.”


Skruf Super White nordic

“Skruf Super White Nordic #2 är ett all-white snus som innebär att prillorna inte innehåller tobak men innehåller nikotin. Nikotinpåsarna har en rik smak av lakrits och kommer i den normala styrkan #2 (8mg / g). Prillorna är slimmade och ger en bekväm snus upplevelse.”


Loop Salty Ludacris

“Nya spännande All-white nikotinpåsar med en rik smak av saltlakrits och hallon, dom här kritvita prillorna är fria från tobak men innehåller nikotin.”


Nixs Salmiak

“Nixs Salmiak Strong har en härlig smak av saltlakrits. Fri från tobak men med en hög nikotinhalt, all-white påsarna är stora och fylliga.”


All White lakrits


I det här testet kommer vi utvärdera det tobaksfria snuset efter dessa kategorier:

  • Smak
  • Prillan, fuktighet, storlek, känslan
  • Nikotinleverans
  • Nikotinstyrka


Här är panelens sammanfattande bedömning av produkterna.


Marcus: “Nixs salmiak valde jag som min nummer ett för att smaken är väldigt kraftig och sitter kvar länge. Bonuspoäng för att den har en större portion än en slim vilket är sällsynt i allwhite-världen. Påsarna har en bra rinnande effekt men inte allt för mycket så att det stör. Den ger verkligen en bra känsla under läppen.”


Ania: “Ace Liquorice mint får bli min då jag tycker att det är en uppiggande smakkombination med både lakrits och mint, smaken är perfekt välbalanserad mellan minten och lakritsen där lakritsen tillåts att ta över något. Det bästa med Ace prillor är att dom har perfekt fuktighet med ett litet sting. Jag tycker även att Ace ger en helt annan nikotinleverans än konkurrenterna, vilket är en så intressant upplevelse att man gärna testar igen.”


Så vilket snus vinner detta race?

Att dra bara en generell vinnare i alla kategorier var inte lätt då det finns så många bra att välja mellan. Men dosan som kom högt i topp hos både Marcus och Ania var Nixs salmiak, så vi får säga grattis till Nixs salmiak! Den produkt som tyvärr hamnade i botten hos båda två var Lyft Liquorice. Resten av sorterna råder det lite delade meningar om. Ni får kolla in klippet för att höra exakt vad vi tycker om varje produkt! 


Se hela klippet på testet här: Sammanfattningsvis tycker vi att det är riktigt bra jobbat av alla mindre och nya spelare som vågar komma in och utmana stora jättar som tex Lyft. Dessutom att dom lyckas göra det så pass bra och i detta test kunde både Nixs, Loop och Ace hyfsat enkelt utklassa Lyft som varit på marknaden en betydligt längre tid.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: KS7NJ2 (motverkar spam)
Inga kommentarer