Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

Är du nyfiken på att testa en ny ecigarett?

Välj den e-cigaretten som passar dig

Var noga med att välja den rätta e-cigaretten som passar dig, handlar du i en av våra vape butiker så kan du få be om att testa att hålla i produkten, känn efter om den ligger bra i handen eller om den är tung eller klumpig, är du ute efter smak eller stora moln så har vi det du söker, det finns en e-cigarett för allas smaker. Befinner du dig i en av våra vape butiker och behöver råd så tveka inte om att fråga, vi hjälper dig gladeligen!

Jag har haft en enkel e-cigg, nu vill jag testa en ny

Kanske du har haft en enklare modell av e-cigarett och vill testa en mer avancerad el-cigg, det du ska tänka på att dom mer avancerade e-cigaretterna levererar mer kraft och ånga. Har du ännu inte vant dig vid t.ex. mun till lunga bloss så rekommenderas inte en avancerad e-cigg då din hals kan bli irriterad av den mängd ånga som du inhalerar. Tänk också på om du redan är nöjd med din nuvarande e-cigg men önskar starkare riv mot halsen så kan du öka nikotinstyrkan på din utvalda E-juice.

Har du gått från t.ex. en eGo AIO e-cigarett så kan vi rekommendera nästa steg: AL85 från varumärket SMOK är en liten och behändig vape som har en max watt på 85W och som körs med 1st 18650 batteri. Nu kanske du tänker vad är ett 18650 batteri? En mer avancerad e-cigarett körs oftast utan inbyggt batteri utan du köper till dina egna batterier och sätter i dom själv, 18650 batterier är dom vanligaste batterierna vi har och om du väljer en annan produkt så finner du information inne på produkten vilket batteri som passar till den respektive e-cigaretten. Dessa batterier rekommenderas att laddas i en extern laddare då batterierna kan laddas ojämnt och slits ut snabbare om du väljer att ladda den genom USB-porten, var dock inte rädd att ladda den genom USB-porten om du inte har tillgång till en extern laddare. Du hittar fler avancerade startpaket här.

 

Mer information om AL85 – Smok

AL85 startpaketet innehåller allt du behöver (förutom E-juice och batterier) för att börja din nya vape karriär, i startpaketet innehåller det AL85 modden, en TFV8 Baby tank som rymmer 2ml E-juice, det medföljer även två stycken förbrännare, en av coilsen som medföljer är redan installerad så det enda du behöver göra är att fylla på med E-juice och sätta i ditt batteri sedan njuta av din e-cigarett vi rekommenderar dock att du låter din e-cigg stå i några minuter så att e-juicen hinner fukta bomullet ordentligt så att du inte bränner din coil. Eftersom AL85 är en mer avancerad e-cigg än en eGo AIO klarar AL85 av tjockare e-vätskor, ta gärna en kik i vår premium e-juice avdelning där vi är säkra du kommer hitta något till dina smaklökar. Det finns fyra stycken olika förbrännare som du sedan kan köpa och testa och se vilken som passar dig bäst, du hittar dom här. AL85 är en väldigt smidig vape som ligger väldigt skönt och ergonomiskt i handen, perfekt till dig som har små händer. TFV8 Baby tanken levererar bra smak och ånga, en riktigt prisvärd e-cigg till dig som vill gå upp en nivå.

 

Hur fungerar AL85 i praktiken?

AL85 är en väldigt simpel e-cigg om man tänker inställningsvis, perfekt för nybörjare. För att starta e-ciggen behöver du bara trycka fem snabba gånger på fire-knappen, sedan välja Watt-mode och ställa in vilken watt du vill köra på, det beror helt på vilken förbrännare du använder, läs noggrant på coilen vilken rekommenderad wattstyrka du bör använda. För att låsa din AL85 klickar du 5 snabba gånger. För att stänga av e-cigaretten klickar du 3 snabba gånger för att komma in i menyn där du navigerar till "Power" med hjälp av ett klick på fire-knappen. För att göra ett val så håller du in fire-knappen.

TFV8 Baby tanken är väldigt enkel att fylla i E-vätska då det är en toppfylld tank, du behöver enbart skjuta toppdelen åt sidan och hälla i din utvalda E-vätska i det lilla hålet, problem som kan uppstå om du råkar hälla i E-juice i mittenhålet är att din förbrännare blir översvämmad och kommer ”spotta” ur sig E-juicen när du inhalerar vilket resulterar att du kommer få vätska i munnen.

 

Vad ska jag göra med min gamla e-cigarett?

Det är alltid mycket bekvämt att ha en till extra e-cigarett, även om den kanske ger ifrån sig mindre smak och ånga så kan den gamla trotjänaren åka fram ibland då dina batterier kanske är på laddning och du vill ta dig några puffar. Ett annat exempel är om du är ute på äventyr och du behöver en mindre och bekvämlig vape som inte tar någon plats alls i din ficka.

Vi hoppas att denna text har gett dig information och möjligtvis inspiration till att ta steget uppåt en nivå om e-cigaretter. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig till oss, antingen via telefon eller via vår support mail, vi finns här för att hjälpa dig!
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: vnFaJG (motverkar spam)
Inga kommentarer