Express & gratis fraktalternativ        1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Billigt tobaksfritt snus online med snabba leveranser

Ace & Rite snus

Här hittar du snus som inte innehåller tobak. Det är en ny trend i Sverige och tobaksfritt snus blir allt mer populärt. Det finns några fördelar med snus utan tobak och en av de mest uppskattade fördelarna är att prillorna inte missfärgar tänderna.

Tobaksfria snussorter med olika smaksättningar

I vårt utbud på tobaksfritt snus hittar du dom bästa och mest smakrika snussorterna till ett billigt pris och med snabba leveranser. I utbudet så hittar du de populära All-White smakerna från kända varumärken som LYFT och ZYN.

I sortimentet hittar du smaker som lakrits, olika fruktsmaker och även tobaksfritt & nikotinfritt snus som innehåller vitaminer som kan få dig att känna dig pigg och aktiv, det finns även möjlighet att välja ett tobaksfritt snus med nikotin. Vi har även varumärket Onico i vårt sortiment som är helt fritt från både nikotin & tobak och som går att snusa vid graviditet & amning.

Nikotinpåsar och All White

Hos cigge.se erbjuder vi All-white påsar (nikotinpåsar) som ger dig den där extra kicken, men utan tobak! Nikotinpåsar erbjuder aromatiska, färska smaker packade i kritvita prillor som inte missfärgar dina tänder då påsarna är fria från tobak.

Oavsett om du vill ha en kick utav nikotin eller bara en smakrik påse under läppen så har vi något åt dig. Vårt All-white snus finns i alla möjliga smaker och sortimentet växer ständigt.

När det gäller snus kan du hitta den antingen lös eller i påsar. All-white påsarna är vanligtvis lättare att hantera jämfört mot lössnus, speciellt när det gäller nybörjare. Om du köper lös snus kan du själv bestämma volymen på prillan och placera den under din läpp men det kan vara rörigt och kladdigt och smutsa ner dina händer.

På andra sidan är All-white snuset användbart på en gång och det går snabbt att placera all-white påsen under läppen och tenderar att komma i påsar som är bekvämt dimensionerade att lägga under läppen.

Nikotinpåsen är tillverkad av naturliga fibrer och innehåller nikotin och olika smakaromer beroende på varumärke. Det som är bra med alla nikotinpåsar vi säljer är att dem inte innehåller tobak. Beroende på vilket varumärke du väljer så får du möjlighet att välja olika smaker och nikotinstyrkor, det finns all white snus som har en hög nikotinhalt medans andra produkter har en lägre nikotinhalt.

Vad är All White snus?

All White är ett nytt snus koncept och har mycket snabbt blivit populär på den svenska snusmarknaden, det nya all-white snuset kan uppfattas som hälsosammare då prillorna är skapade utan tobak vilket uppskattas av dess användare då tänderna inte missfärgas utav tobaken. All White portionerna är torra och har en lång smak och nikotin release, det kan ta upp till en minut innan påsarna börjar rinna.

Hur funkar nikotinpåsar?

Nikotinpåsar innehåller svarta teblad eller andra växtfibrer, medan det traditionella snuset innehåller fibrer och tobaksblad. Dessutom innehåller dom tobaksfria all-white påsarna salter och en mängd olika smakämnen. Trots de små skillnaderna i ingredienserna är metoden att använda snus exakt densamma. Påsen placeras under överläppen i direktkontakt med den tunna huden bakom läppen och på tandköttet, det är här smakerna absorberas.

Istället för att bara ta upp nikotin under läppen får du också den intensiva smakupplevelsen från de vita påsarna utan tobak. I likhet med tobaksvaran kan dessa påsar förvaras under läppen tills smaken sprids och minskar, en all-white påse håller upp till en halvtimme / timme beroende på varumärke.

Smaksatta Nicotine Pouches

Även om en del utav våra snus produkter är tobaksfria betyder det inte att du kommer att missa den efterlängtade nikotinkicken man får utav snus. Allwhite påsarna ger en riktigt gedigen smak & nikotinupplevelse och det finns olika smaksättningar att välja bland, sortimentet på all vit snus växer ständigt och skaparna utav de kritvita prillorna försöker ständigt att hitta nya innovativa idéer om att göra all white ännu bättre.

Fördelar med tobaksfritt snus

Fördelen med det tobaksfria snuset kan göras lång, men om man ska lista den allra bästa fördelen med det tobaksfria snuset är att det inte innehåller tobak och är hälsosammare än tobakssnus om man skulle jämföra, som skrivet tidigare så finns det nya konceptet "All-White" som är en helvit prilla som inte missfärgar tänderna vilket uppskattas enormt mycket av snusare runt om i världen. Om man tidigare har brukat snus med tobak men vill ge upp tobaken så är det tobaksfria snuset en bra lösning till dig som fortfarande vill snusa. Det tobaksfria snuset är även en bra lösning till dig som vill gradvis sluta snusa.

Snabba leveranser

Vi kan förstå hur det är att vara utan snus, när du lägger din beställning så packar vi din order så snabbt som möjligt och om du beställer innan kl 15:30. så skickas din order samma dag!

Visa mer
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Smak
Bär Citrus Frukt Kaffe Lakrits Mentol Mint Tobak Vanilj
Nikotinhalt
1-5mg 6-10mg 11-15mg 16-20mg 21-25mg
Strong Multipack All White Pouches
Multipack med tre utvalda All-white dosor med stark nikotinhalt
109 kr
Super Strong Multipack All White Pouches
Multipack med tre utvalda All-white dosor med superstark nikotinhalt
109 kr
Low Multipack All White Pouches
Multipack med tre utvalda All-white dosor med låg nikotinhalt
109 kr
Normal Multipack All White Pouches
Multipack med tre utvalda All-white dosor med normal nikotinhalt
109 kr
LYFT Tropic Breeze Slim All White Portion
Tobaksfritt All-White snus
39 kr
on! Mint Mini Pouches
Tobaksfria Mini pouches
39 kr
LYFT Ice Cool Strong Mint Slim All White Portion
39 kr
Skruf Super White Slim Cassice #2
Skruf Super White Slim Cassice
39 kr
LYFT Winter Chill X-Strong Slim Portion
Tobaksfritt All-white snus
39 kr
LYFT Berry Frost Slim All White Portion
Tobaksfritt All-White snus
39 kr
LYFT Liquorice Strong Slim All White Portion
39 kr
on! Licorice Mini Pouches
Tobaksfria Mini pouches
39 kr
ZYN Mini Espressino
ZYN Mini Espressino
39 kr
ZYN Cool Mint Mini Dry Portion
Tobaksfritt All-White portionssnus
39 kr
Ace Superwhite Eucalyptus Slim Portion
Ace Superwhite Eucalyptus Slim Portion
43 kr
Skruf Super White Slim Björnbär #2
Skruf Super White Slim Björnbär #2
39 kr
Nordic Spirit Slim Berry Citrus
Nordic Spirit Slim Berry Citrus
47 kr
Ace Superwhite Extreme Cool Slim Portion
Ace Superwhite Extreme Cool Slim Portion
43 kr
ZYN Citrus Mini Dry Portion
Tobaksfritt All-White portionssnus
39 kr
LYFT Freeze X-Strong Slim Portion
Tobaksfritt All-White snus
39 kr
LYFT Urban Vibe Strong Slim Portion
Tobaksfritt All-White snus
39 kr
Skruf Super White Slim Fresh Portion #2
Skruf Super White Slim Fresh Portion
39 kr
Ace Superwhite Citrus Slim Portion
Ace Superwhite Citrus Slim Portion
43 kr
Skruf Super White Red Rhuby #3
Skruf Super White Red Rhuby #3
39 kr
LYFT Lime Strong Slim All White Portion
Tobaksfritt All-White snus
39 kr
Ace Superwhite Liquorice Mint Slim Portion
Ace Superwhite Liquorice Mint Slim Portion
43 kr
LYFT Mint Slim All White Portion
Tobaksfritt All-White snus
39 kr
White Fox Full Charge Large Extra Strong
White Fox Full Charge Large Extra Strong All-white
45 kr
on! Citrus Mini Pouches
Tobaksfria Mini pouches
39 kr
Ace Superwhite Cool Mint Slim Portion
Ace Superwhite Cool Mint Slim Portion
43 kr
ZYN Slim Strong Apple Mint
ZYN Slim Strong Apple Mint
45 kr
on! Coffee Mini Pouches
Tobaksfria Mini pouches
39 kr