Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Loop

Loop nikotinpåsar - En ny spelare på den tobaksfria snusmarknadenHär presenterar vi stolt hela utbudet på nikotinpåsar från Loop. Nikotinpåsarna är helvita och är mjuka och bäst utav allt, nikotinpåsarna innehåller inte tobak!

Påsarna ger en snabb & långvarig nikotinrelease.

I Loop's utbud på tobaksfria nikotinpåsar så kan du selektera bland ett flertal olika och unika smaker, påsarna ger en tillfredsställande smakupplevelse och varar länge under läppen. Dosan är även den första miljövänliga snusdosan och är tillverkad utav växtbaserat material och resterande av återvunnen plast, ett miljösmart alternativ.

Another Snus Factory är en framstående tillverkare av snusprodukter som har etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden.

Med fokus på högkvalitativt snus och innovativa smaker har de skapat ett brett utbud av snusprodukter som tilltalar en mångfald av smakpreferenser. Another Snus Factory är dedikerade till att erbjuda användarna en kvalitetsupplevelse och fortsätter att vara en betydande aktör inom snusindustrin.

Loop - En smaksensation

Loops nikotinprodukter erbjuder en bred variation av smaker för att passa olika smakpreferenser och finns i olika styrkor. Här är en närmare titt på några av de spännande smakalternativen:

Melon: Melonsmaken i Loop-produkterna är en härlig smak av sommaren. Den är saftig och söt, vilket ger en uppfriskande känsla och gör nikotinupplevelsen mer njutbar.

Chili: Om du är ute efter något kryddigt och hett, så är chilismaken ett utmärkt val. Den ger en intensiv kryddig smak och ger en spännande kick tillsammans med nikotinet.

Jalapeno: Jalapeno-smaken är för dem som älskar den specifika smaken av kryddig jalapeno-peppar. Den är varm och pepprig och ger en unik smakupplevelse.

Mint: Mintsmaken är känd för sin friskhet och svalka. Loop Mint ger dig den perfekta balansen mellan sötma och svalka, vilket gör den till ett populärt val för dem som vill ha en uppfriskande nikotinupplevelse.

Rabarber: Rabarber-smaken är syrlig och frisk. Den ger en härlig kontrast till nikotinet och är ett utmärkt alternativ för dem som gillar en lite surare smak.

Röda Vinbär, Bär: Röda vinbärssmaken är söt och bärig, vilket ger en naturlig och fruktig smakupplevelse som många uppskattar.

Mango: Mangosmaken tar dig direkt till tropikerna med sin tropiska sötma och saftighet. Det är ett utmärkt val om du längtar efter en exotisk nikotinupplevelse

Här är en lista med Loops olika smaker och en kort beskrivning av några av deras produkter:


LOOP JALAPENO LIME STRONG ALL WHITE

 • Smak: Kryddig jalapeño med en uppfriskande lime-twist.
 • Styrka: Stark.
 • Beskrivning: Loop Jalapeno Lime Strong ger dig en het och kryddig upplevelse med en hint av syrlig lime. Perfekt för dem som gillar en utmanande smak.


LOOP HABANERO MINT EXTRA STRONG ALL WHITE

 • Smak: Intensiv habanero-peppar med en kick.
 • Styrka: Stark.
 • Beskrivning: Loop Habanero Strong är för de äventyrliga som älskar heta smaker. Den har en stark habanero-smak som ger en kraftig och spännande nikotinupplevelse.


LOOP RED CHILI MELON STRONG ALL WHITE PORTION

 • Smak: Röd chili med en unik hetta.
 • Styrka: Stark.
 • Beskrivning: Loop Red Chili ger dig den karakteristiska smaken av röd chili med en lagom hetta. Perfekt för dem som vill ha en smakrik och lite kryddigare nikotinupplevelse.


LOOP HOT MANGO STRONG ALL WHITE PORTION

 • Smak: Söt och tropisk mango med en het touch.
 • Styrka: Stark.
 • Beskrivning: Loop Hot Mango är en härlig kombination av söt mango och en het kick. En perfekt smak för dem som längtar efter tropiska smaker med extra styrka.


LOOP CASSIS BLISS STRONG ALL WHITE PORTION

 • Smak: Fruktig och bärig cassis.
 • Styrka: Stark.
 • Beskrivning: Loop Cassis erbjuder en frisk och fruktig smak av svarta vinbär. Den är inte för stark och passar perfekt för dem som gillar en mildare smakupplevelse.


LOOP MINT MANIA STRONG ALL WHITE

 • Smak: Svalkande mint.
 • Styrka: Stark.
 • Beskrivning: Loop Mint ger dig den fräscha och svalkande smaken av mint. Med rejäl nikotinstyrka är den ett utmärkt val för dem som föredrar en kraftfull nikotinupplevelse.


Dessa olika smaker från Loops ger användare en mångsidig upplevelse med olika smakprofiler och nikotinstyrkor att välja mellan.

Loop - Styrkor och nikotinhalter

När det gäller nikotinprodukter är det viktigt att veta hur starka de är och hur de påverkar dig. Loops har olika styrkor på sina produkter för olika smaker och behov. Här är en snabb översikt:

 • Normal mini (15 mg/g): Perfekt för nybörjare eller de som föredrar en mild nikotinupplevelse. Den innehåller 15 mg nikotin per gram och ger en balanserad känsla. Detta visar sig visuellt på dosan som 2 av 4 pluppar
 • Strong slim (15 mg/g): Även den innehåller 15 mg nikotin per gram, men den har en intensivare smak och ger en kraftigare kick. Bra för dem som gillar mer smak. Detta visar sig visuellt på dosan som 3 av 4 pluppar
 • Extra strong slim (20 mg/g): Om du vill ha mer nikotin, så innehåller Extra strong slim 20 mg nikotin per gram. Den ger en kraftfull nikotinupplevelse utan att kompromissa med smaken. Detta visar sig visuellt på dosan som 4 av 4 pluppar
 • Hyper strong slim (25 mg/g): För de som vill ha riktigt mycket nikotin är Hyper strong slim det starkaste alternativet med hela 25 mg nikotin per gram. Den ger en intensiv och långvarig effekt. Detta visar sig visuellt på dosan med texten "HYPER"


Sammanfattningsvis har Loop olika styrkor för olika smaker och behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare finns det en Loop-produkt som passar dig.

Loop snusets format

Formatet i Loop snus, Mini & Slim är utformat för att passa olika användares preferenser. Här är en förklaring av vad detta format innebär:

Mini Format:

Loop Mini-formatet är utformat för att vara mindre och mer diskret än traditionellt snus. Dessa portioner är mindre och smidigare, vilket gör dem lätta att använda och dölja. Mini-portionerna har en mer diskret profil och ger en diskret nikotinupplevelse. De är idealiska för dem som vill använda snus på ett diskret sätt utan att det syns eller märks.

Slim Format:

Loop Slim-formatet är utformat för att vara längre och smalare än standardsnusportioner. Dessa portioner har en smalare profil och är perfekta för dem som föredrar en bekväm och diskret passform under läppen. Slim-portionerna ger en jämn och behaglig nikotinfrisättning och är populära bland dem som vill ha en diskret och smidig nikotinupplevelse.

Båda dessa format, Mini och Slim, erbjuder användarna olika alternativ när det gäller storlek och diskretion. Oavsett vilket format du väljer, kan du räkna med högkvalitativt snus från Loop som ger en tillfredsställande nikotinupplevelse. Valet mellan Mini och Slim beror på dina personliga preferenser och hur du föredrar att använda snus.

Loops miljötänk

Loop tar sitt åtagande för miljön på största allvar, och det är en framträdande del av deras varumärke. En av deras banbrytande initiativ är den miljövänliga snusdosan, PlantCanTM, som tillverkas med över 50% material av växtbaserat ursprung. Detta är ett verkligt tecken på Loop's engagemang för att värna om vår planet.

Denna nytänkande förpackning är en symbol för företagets dedikation till miljöskydd. Genom att använda växtbaserade material i sina dosor minskar Loop sin klimatpåverkan och hjälper till att bevara våra naturliga resurser. Det är ett tydligt bevis på deras vilja att minska avfall och uppmuntra till återvinning.

För Loop handlar hållbarhet inte bara om att erbjuda högkvalitativa produkter, det handlar också om att ta ansvar för planeten. Deras miljövänliga initiativ är ett steg i rätt riktning för att bevara vår värdefulla natur och skapa en bättre framtid för oss alla. Det visar på deras förmåga att tänka långsiktigt och deras engagemang för att göra en positiv skillnad för miljön.

Läs mer om Loop
Visa mindre

Filtrera

Smak
Nikotinhalt (mg / g)
Typ av snus
Loop Red Chili Melon Strong All White Portion
All White från Loop
Chili & Melon
20mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.99 kr/st 34.90 kr/st
Hyper Stark!
Loop Hyper Strong Jalapeno Lime All White Portion
All White från Loop
Jalapeño, Lime
25mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Hot Rhubarb Strong All White Portion
All White från Loop
Fruktig & Het Rabarber
15mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Hyper Stark!
Loop Hyper Strong Habanero Mint All White Portion
All White från Loop
Chili, Habanero, Mint
25mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Hot Mango Strong All White Portion
All White från Loop
Mango , Lime & Chili
15mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Cassis Bliss Strong All White Portion
All White från Loop
Bär, Röda Vinbär
15mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Habanero Mint Extra Strong All White
All White från Loop
Chili, Habanero, Mint
20mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Mix Multipack (5-Pack)
Mix-pack med smakrika tobaksfria nikotinpåsar från Loop, välj fem smaker!
187.90
kr
1+
174.90 kr/st
Loop All White Portion 2-pack
Testa Loop till ett billigare pris
Välj 2st från sortimentet
kr
1+
69.90 kr/st
Loop Jalapeno Lime Strong All White
All White från Loop
Grön Chili & Lime
15mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Mint Mania Extra Strong All White
All White från Loop
Stark Mint
20mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Mint Mania Strong All White
All White från Loop
Kylande Mint
15mg / g Nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st
Loop Ice Cool Mint Strong All White Portion
Kraftig smakupplevelse - Iskall mint!
15 mg/g nikotin
349.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
39.90 kr/st 34.90 kr/st