Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

Vilken e-cigarett ska jag välja?

Att välja sin första e-cigarett kan vara klurigt men vi hoppas med det här inlägget att göra valet lite enklare för dig att hitta rätt e-cigg, det finns olika e-cigg modeller att välja bland och du kommer få rekommendationer som du kan gå efter. Det finns olika ecigaretter att välja bland och som mer avancerade vapes och nybörjarvänliga starter kits.

Vilken e-cigarett passar mig?

Att veta vilken e-cigarett som passar dig beror på vad du som konsument är ute efter, det finns ecigaretter som levererar stora moln och en intensiv smakfördelning och sedan finns det elcigaretter som är mer fokuserade på att ge en autentisk "cigarett" upplevelse, vi rekommenderar starkt dessa elektroniska cigaretter till personer som vill övergå från vanliga tobakscigaretter till el-cigaretter.

ego aio startpaket

eGo AIO Starpaketet är en perfekt sluta-röka produkt, vi rekommenderar starkt den här elektroniska cigaretten till dig som är redo att övergå till elcigaretter från tobakscigaretter. eGo AIO har ett uppladdningsbart batteri som laddas med hjälp av en USB-kabel som medföljer i paketet.

Elciggen är väldigt enkel att komma igång med och är ett perfekt startpaket för den nya vejparen, i paketet ingår det förångare som installeras i vätskebehållaren. Coilen behöver bytas ut efter ungefär 1-2 veckors puffande, beroende på hur mycket du brukar produkten.

Den här e-ciggen levererar tillfredsställande moln & smakproduktion på en låg watt och är en s.k. mun till lunga e-cigg som framhäver samma sensation som du får när du puffar på en cigarett, alltså själva "rivet i halsen".

Att bryta helt från cigaretter

Om man tidigare har varit en brukare av vanliga cigaretter och söker ett sätt för att trappa ner alternativt bryta helt från tobak eller nikotin så är el ciggen effektiv lösning. Om man har rökt många cigaretter om dagen, ända upp till 20 cigaretter per dag så rekommenderar vi starkt en 18 mg e liquid för att sedan gradvis jobba dig ner emot en 12mg e vätska.

En 10 ml e juice är en perfekt mängd när du är nybörjare inom e-cigg konceptet, det finns många olika smaker att välja bland och tobakssmaker är definitivt en bra smak att börja med.

Större elcigaretter

Om man tidigare har haft en mindre elektronisk cigarett som levererar mindre moln & smakproduktion men söker en ny elcigg för att uppgradera sig så kan vi rekommendera några Premium startpaket som är enkla att bruka och inte känns allt för svåra att förstå sig på.

Swag e-cigg startpaket

Swag startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång med din nya elektroniska cigarett, det enda du behöver köpa till är en e liquid och ett externt 18650 vape batteri. I den här elciggen så finns det inget inbyggt batteri utan du använder dig av ett externt batteri som du manuellt installerar i e-ciggen. Vi rekommenderar starkt vårt bästsäljande vape batteri till den här e-cigaretten för bästa prestanda & batteritid.

Inställningsvis så är el-ciggen väldigt enkel att förstå sig på, i paketet medföljer det en Premium vätskebehållare som är kapabel till att leverera en bra smakfördelning jämfört mot dom mindre e-cigaretterna. Med den här vape-produkten så får du själv ställa in vilken watt du vill köra på, det finns några begränsningar dock beroende på vilken watt coilen är kapabel till att köra på. För att veta vilken watt coilen är kompatibel med så står det på coilens bredsida, t.ex. (40-80W).

Till den här elcigaretten så rekommenderar vi e-juice från vårt shortfill segment, i detta segment hittar du e liquids i större volym, det finns allting emellan 20ml och 120ml. Dessa vape juicer är nikotinfria men önskar du att addera nikotin så kan du köpa så kallade nic shots som är nikotin på flaska som du sedan späder ut i din e-juice och skakar om den med en så kallad "Shake n Vape" metod.

Den här metoden är väldigt enkel och det finns blandningsguider som visar exakt hur många nikotinbaser du behöver späda ut för att få den nikotinstyrkan som du önskar.

E cigg med mycket ånga

Drag 2 e cigg startpaket

Du som föredrar en e cigg som ger mycket ånga så kan vi rekommendera vårt populära Drag 2 startpaket, den här e-ciggen är verkligen en topp-notch vape som ger stora moln och riktigt bra smakfördelning. Drag 2 kan leverera en max output på hela 177W och den nya Uforce T2-tanken som medföljer i paketet använder dom nya mesh coilsen som levererar en helt fantastisk vape upplevelse, vill du läsa mer om vad mesh coils är så kan du läsa vårt tidigare inlägg.

Drag 2 använder sig utav 2st 18650 vape batterier och vätskebehållaren har en kapacitet på 2ml, om man föredrar en e-cigarett som inte kräver externa batterier så kan vi rekommendera en annan version utav Drag, alltså Drag Mini startpaketet, den här elciggen har samma funktioner som Drag 2 men har istället ett inbyggt 4400mAh batteri som laddas med hjälp av USB-kabeln som medföljer.

Både e-cigg startpaketen passar den som söker en e cigg med mycket ånga.

Personlig rådgivning om e cigaretter & e juicer

Att välja e-cigg kan vara svårt, speciellt om du är ny till ämnet men om du känner dig osäker och vill ha mer råd & tips så finns vi alltid här för att svara på dina frågor, antingen via telefon eller i någon av våra vape butiker där vi kan erbjuda professionell service och skräddarsy din elcigarett så att den passar dig perfekt!

Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: kUHK24 (motverkar spam)
1 Kommentar
#1
Klara
Hej! Jag vill sluta röka och ha en ecigg så lik en vanlig cigg som möjligt. Typ en penn-variant. Jag vill gärna ha en startklar, vad ska jag välja?
2019-06-01 @ 13:22:38