Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Topp-10 lista på E-juice

I det här inlägget så kommer vi lista våra topp-10 e-vätskor i hopp om att inspirera dig som läsare att testa en ny e-vätska till din e-cigarett. Vi kommer att lista både 10ml e vätskor och shortfill e-juice. Det finns massvis med olika vape smaker där ute att testa!

1. Classic Tobacco - Innovation

Innovation Classic Tobacco

Den här e-vätskan är den mest populäraste e-juicen i vårt sortiment. E-vätskan är väldigt simpel och har en tydlig smak utav tobak, den här e-vätskan rekommenderas starkt till personer som vill sluta röka då den påminner om tobakscigaretter och gör resan enklare att byta från cigaretter till e-cigaretter.

Den här e-vätskan lämpar sig till en MTL (mun till lunga) e-cigarett och det självklara valet är eGo AIO som är en väldigt simpel e cigg och är ett perfekt val till den nya vejparen.

2. Strawberry - 247 Liquids

247 Liquids Strawberry

Även den här e-vätskan är mycket populär då den har en rik smak utav jordgubbar, är man ett fan utav söta jordgubbar så är den e-vätskan ett perfekt val. E-vätskan finns i olika nikotinstyrkor och även helt nikotinfri för dig som föredrar en e-vätska utan nikotin.

Det här är också en MTL e-vätska och rekommenderas till en el-cigg med låg effekt.

3. Witches Roar (Shortfill) - Swedish Candy

Swedish Candy Witches Roar

Witches Roar från Swedish Candy är en populär godis e-juice, den här vätskan har en rik smak utav lakrits och helt ärligt så är det min personliga favorit. Är man ute efter en e-vätska med smak av salt lakrits så är den här e-juicen det vinnande valet, flaskan finns i tre olika volymer, 60ml, 50ml och 40ml. Witches Roar kommer helt nikotinfri och önskar man nikotin så tillägger man s.k Nicshots vilket innebär att konsumenten själv blandar i önskad mängd nikotin.

Den här e-vätskan rekommenderas till mer avancerade e-cigaretter som kan köras på hög effekt, rekommendation är Tarot Nano 80W startpaketet.

4. Wild Strawberry - Pura Lite

Pura Lite Wild Strawberry

Den här e-vätskan har en rik smak utav nyplockade färska smultron, e-juicen upplevs som syrlig och ger en genuin smak av smultron, en stark rekommendation till vejparen som vill ha en fruktig och syrlig e-vätska.

Detta är en MTL-vätska och rekommenderas till en el-cigg med låg effekt för bästa smakupplevelse.

5. Amazing Haze (Shortfill) - Lovedrops

Lovedrops Amazing Haze

Amazing Haze från Lovedrops är en dessert e-liquid med en massa olika smaktoner som t.ex. vaniljcustard, olika krämer, karameller och hasselnötter. Gillar man dessert vätskor så ska man definitivt titta in den här e-vätskan! Precis som Witches Roar så finns den här flaskan i olika volymer och e-vätskan är även helt nikotinfri och önskar man nikotin så köper man nic shots och häller i flaskan.

Detta är en DL vape juice och kräver en el-cigg som kan köras på hög effekt.

6. Brain Freeze - Naked 100

Naked 100 Brain Freeze

Brain Freeze är en smakblandning utav olika frukter och juicen blandas med en nypa mentol för att ge e-vätskan en kylig finish, e vätskan upplevs som fräsch och är en stark rekommendation till vejparen som söker en kylig & fruktig vape smak.

Brain Freeze är en DL vape juice och kräver en e cigg som kan köras på hög effekt, exempelvis Revenger X startpaketet.

7. Two Mints - Liqua

Liqua Two Mints

Two Mints från Liqua är en 10ml e-juice som innehåller nikotin, det finns även en helt nikotinfri variant utav den här vape smaken. E-vätskan har en uppfriskande smak utav mint och ger en fräsch känsla vid inhalering.

Two Mints är en MTL-juice och rekommenderas till en e-cigg med låg effekt för bästa smakupplevelse.

8. Strawberry Sensation (Shortfill) - I VG Liquids

I VG Liquids Strawberry Sensation

Strawberry Sensation är en riktigt god e-vätska som har en smak utav jordgubbar, godis och cooling för en kylig eftersmak, den här e-vätskan är helt nikotinfri och önskar man nikotin så köper man s.k nikotinshots för att blanda ut nikotinet själv i e-vätskan, ett mycket simpelt sätt att köpa e-vätska i större volym med nikotin.

Strawberry Sensation rekommenderas till en el cigg med hög effekt för bästa upplevelsen.

9. Strawberry Watermelon (Shortfill) - Pachamama

Pachamama Strawberry Watermelon

Den här vape juicen är relativt ny i vårt sortiment men har gjort dunder succé då den har en riktig autentisk smak av jordgubbar blandat med vattenmelon, e-vätskan upplevs som syrlig och ger en gedigen frukt upplevelse, en stark rekommendation till vejparen som älskar fruktsmaker.

Strawberry Watermelon rekommenderas till en el-cigg med hög effekt.

10. Bad Blood (Nicsalt) - Nasty Juice

Nasty Juice Nicsalt Bad Blood

Bad Blood i nicsalt-varianten är en stark rekommendation till vejparen som har en pod e-cigg, den här typen av e-vätska är också relativt ny och vill du läsa mer om vad nicsalt är så kan du titta in på vårt tidigare inlägg där vi informerar om vad nic salt är.

Bad Blood har en rik smak av svarta vinbär och mint, den här smak kombinationen uppskattas av många vejpare runt om i världen.

OBS! Nicsalt e-vätskor ska INTE brukas till e-cigaretter med hög effekt utan ENDAST till el-cigaretter med låg effekt som t.ex. Gala Pod Vape kittet.

Nyheter i vårt sortiment

Vi kan även tipsa om några nyheter i vårt sortiment, dom här nykomna e-vätskorna är en stark rekommendation, vi har testat dom och vi kan inget annat än att älska dom här nya vätskorna och vi är stolta att vi kan presentera nya e-vätskor till våra kunder.

Joker Juice

Joker Juice är en ny smaklinje i vårt e-juice sortiment, e-vätskorna är skapade med godis och frukt i åtanke, är man ett fan utav båda så rekommenderar vi starkt den här linjen! Klicka här för att se hela utbudet från Joker Juice.

Hangsen - en återkommande favorit

Vi har laddat upp vårt sortiment med en gammal favorit - Hangsen! Äntligen har vi fått tillbaka den här linjen, det finns några gamla klassiker och även några nya smaker, dessa e-vätskor har en PG 70 och VG 30 rotation och är du en gammal Hangsen-vejpare så kan vi starkt rekommendera att du testar dessa vätskor. Klicka här för att se vårt utbud av Hangsen e-juice.

Liqua - Shortfills

Du har väl inte missat att vi har Liqua Shortfills? Om du tidigare vart ett fan utav 10ml vätskorna från Liqua men vill vejpa på högre effekt så kan vi rekommendera dom nya shortfill smakerna från Liqua

Vi hoppas med det här inlägget kunna motivera dig att testa en ny e-vätska, det finns galet mycket smaker där ute och med våra rekommendationer så hoppas vi att du ska kunna hitta en ny favorit vape juice!

/dina vänner på cigge

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: j263yV (motverkar spam)
Inga kommentarer