Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Qvitt - Ett alternativ till tobakssnus

qvitt snus

Qvitt är ett populärt alternativ till tobakssnus, påsarna innehåller varken tobak eller nikotin och är ett lämpligt val om man vill sluta med snus som innehåller nikotin & tobak.

Snuset är även skapat utan socker och är istället tillsatt med fluor som förbättrar munhygienen.

Innehåller varken tobak eller nikotin

Det tobaksfria & nikotinfria snuset från Qvitt är som skrivet skapat utan tobak och nikotin men påminner väldigt mycket om vanligt tobakssnus, man får samma känsla och upplevelse genom att stoppa upp en prilla från Qvitt under läppen med en lång smakrelease.

Utvecklad och tillverkad på Gotland

Snuset är utvecklade och tillverkade på Gotland i tätorten Roma där Gottlandssnus har sin snusfabrik där de tillverkar deras högkvalitativa snus med och utan nikotin & tobak.

Fyra rika smaker

Qvitt erbjuder fyra stycken smaker som är mycket omtyckta och ger en bra smakupplevelse, du finner även en Mini-version i det nikotinfria snuset från Qvitt.

qvitt original


Original

Original Portion har den klassiska snussmaken som påminner om vanligt tobakssnus, snuset har undertoner av citrus och bergamott som ger en liten hint av surhet.


qvitt salmiak


Salmiak

Salmiak Portion har en primär smak av salmiak (lakrits) med undertoner av anis, Salmiak Portion är ett passande val om man vill ha ett smaksatt snus utan nikotin och tobak. Snuset finns även tillgänglig i Mini-version.


qvitt wild mint


WildMint

Wild Mint har en förfriskande smak av mint och är blandat med örter för en rikare smak, snuset har samma konsistens som vanligt snus och ger en frisk känsla i både mun och läpp vid användning.


 
 

Är det dags för dig att sluta snusa tobak och nikotin? Då kan vi starkt rekommendera Qvitt till dig som söker ett hälsosammare alternativ till tobakssnus. Vi saluför även andra varumärken som du kan hitta på länken under.

Stort utbud på nikotin & tobaksfritt snus

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: MfjwRc (motverkar spam)
Inga kommentarer