Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Oxva Xlim V2 recension

Vi har här sammanställt en omfattande och detaljerad recension av Oxva Xlim V2 pod kit, en av de mest populära eciggen på marknaden. Denna recension ger dig all information du behöver veta om denna produkt och hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut när du väljer din nästa e-cigg

Oxva Snygg och clean design i flera olika färger

Produktspecifikationer

 • Max Effekt watt: 5-25w
 • Vikt: 47g
 • Coils: 0.6Ω (20-25W) & 0.8Ω (12-16W) 50/50 VG/PG rekommenderat
 • 900mAh Inbyggt Batteri

Introduktion

Oxva Xlim V2 pod kit är en av de mest eftertraktade produkterna på vapemarknaden idag, och det är inte svårt att se varför. Denna ecigg är utformad för att leverera hög kvalitet och smakfull ånga till användarna, samtidigt som den är enkel att använda och praktisk att bära med sig.

Färger

Oxva finns på cigge.se i 12 olika färger. E-ciggen går att välja i färgerna Black & White, Silver, Arctic Ice, Blue Green, Black & Red, Green Lemon, Shiny Silver Black, Shiny Black Red, Shiny Black, Shiny Gunmetal, Shiny Silver Green, Shiny Gold Pink

Design och kvalitet

Oxva Xlim V2 pod kit är en snygg och välgjord produkt som är tillverkad av högkvalitativa material. Den har en slank och ergonomisk design som gör den enkel att bära med sig, och den kommer också i olika färger för att passa användarens personliga stil. Du kan välja och vraka bland totalt 10 olika färger i våran butik.

Prestanda och funktioner

Oxva Xlim V2 pod kit har en rad imponerande funktioner som gör den till en av de mest eftertraktade produkterna på marknaden. Den har en imponerande ångproduktion som ger användarna en smakfull och rik vapingupplevelse. Dessutom har den en lättanvänd pod design som gör att användarna enkelt kan fylla på och byta ut poden när det behövs. Enheten laddas enkelt med medföljande USB-C
10mg, 10mlOxva laddas snabbt & enkelt med USB-C

Justerbart luftflöde

Du ställer enkelt motståndet i e-ciggen med reglaget på sidan av enheten. Reglaget har inga lägen utan är helt steglös - välj exakt vilket motstånd du önskar

Side-fill

Side fill innebär att du fyller på din Oxva från sidan på poden. Detta gör att du minskar risken för kladd och ger ett ergonomiskt och bekvämt grepp. Dom allra flesta moderna och genomtänkta e-cigg använder denna funktion då det visat sig vara den mest uppskattade.

Auto-Draw funktion

Auto draw innebär att e-cigaretten inte behöver några knappar för att aktiveras. Oxva känner av när du sätter munnen mot munstycket och aktiveras när du inhalerar. En smidig och modern funktion

Batterilivslängd

Oxva Xlim V2 pod kit har en imponerande batterilivslängd som gör den till en utmärkt vejp för användare som behöver en produkt som håller länge. Batteriet har en kapacitet på 900mAh, vilket ger användarna en hel dag med vaping utan att behöva ladda. Det är också en av dom absolut mest imponerande saker med denna e-cigg - Ett batteri som håller länge!

Pod Oxva V2I kittet ingår 2 olika pods med coil - 0.6Ω & 0.8Ω

Skärm

Skärmen är en 0.42" OLED skärm som ger dig information om antal puffar, vilken wattnivå du kör på och vilken coil / pod du har i din Oxva. Den är tydlig, ljus & informationsrik. 

Fördelar och nackdelar

Precis som alla andra produkter har Oxva Xlim V2 pod kit både fördelar och nackdelar som användare bör vara medvetna om innan de köper produkten. Vi har listat upp saker nedan som är värda att gå igenom innan du bestämmer dig.

Fördelar:

 • Imponerande ångproduktion som ger en smakfull och rik vapingupplevelse
 • Lättanvänd pod design som gör det enkelt att fylla på och byta ut poden när det behövs
 • Slank och ergonomisk design som gör den enkel att bära med sig
 • Finns i olika färger för att passa användarens personliga stil
 • Imponerande batterilivslängd som ger en hel dag med vaping utan att behöva ladda

Nackdelar:

 • Priset kan vara högre än för andra vapingprodukter på marknaden - Priset motiveras dock av den höga kvalitèn
 • Poderna kan vara lite svåra att fylla på första gången, gummit över poden är väl förslutet för att minska läckage

Sammanfattning

Oxva Xlim V2 pod kit är en högkvalitativ och imponerande vape som är värd att överväga för alla som letar efter en smakfull och tillfredsställande vapingupplevelse. Med en imponerande ångproduktion, lättanvänd pod design och en praktisk bärbarhet är detta definitivt en produkt som kan överträffa andra ecigg på marknaden.

Vi hoppas att denna recension har gett dig all information du behöver veta om Oxva Xlim V2 pod kit. Om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Våra produkter från Oxva

Vi har ett slimmat men noga utvalt sortiment av Oxva's produkter, vi har lite bundles (färdiga vejp-paket) som du kan välja bland:

Ingår allt för att vejpa!
Oxva Xlim SE & Juice N Power Vape Bundle (10mg)
Färdigt paket för att vapea!
El-cigarett + E-vätska
kr
1+
339.80 kr/st
OXVA Xlim V2 Pod Vape KIt
Redo att vapea - komplett paket
2st pods medföljer (0.6 & 0.8ohm)
kr
1+
339.90 kr/st
Oxva Xlim V2 & SE Cartridge
Pods tillhörande Oxva V2
3 olika motstånd
kr
1+
149.90 kr/st
Ingår allt för att vejpa
OXVA Xlim V2 & Juice N Power (10mg) Vape Bundle
Pod vape kit från OXVA, medföljer ett valfritt stycke e-vätska från ...
kr
1+
429.80 kr/st

Har du frågor angående Oxva? Eller andra funderingar? Då når du våran support på email eller telefon:

0243-202014

Support@cigge.se

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: PtXU4P (motverkar spam)
Inga kommentarer