Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Lär känna oss på cigge - Niklas

niklas


Det här är Niklas 23 år ursprungligen från Borlänge men jobbar i butiken i Uppsala. 


Hur länge har du jobbat på Cigge? 

Jag var med och starta cigges butik i Uppsala och har hängt kvar har sedan dess, alltså 5 år.


Vad är din roll här?

Jag är butikschef. Så dels är jag ute i butiken mycket och tar hand om alla våra kunder här. Sen är det jag som beställer in varor och håller koll på lager och ser till att allt är snyggt i butiken. Så allt butiksarbete kombinerat med en del administrativa uppgifter.


Vad är det bästa med att jobba här?

Jag måste ju säga att det är att få träffa alla trevliga kunder. Vi har många stammisar här och det glädjer mig varje gång jag ser någon som återkommer i butiken. Sen har jag schyssta kollegor och jag får mycket fria händer i hur jag ska jobba och göra butiken ännu bättre.


Vilka är dina största utmaningar med ditt jobb just nu?

Utmaningen tidigare har varit att hitta ett bra flow och optimera tiden, men ända sedan jag fått hjälp av min fantastiska kollega Kim så flyter allting bara på. Med det här flowet kan vi gå hur långt som helst tror jag, men visst det finns alltid saker man vill förbättra.


Vad gör du när du inte jobbar?

Jag spelar en del datorspel och sen är jag en glad hobbyfotograf. Jag fotar mycket bilar. Det blir även en del klättring.


Vejpar du och vad använder du?

Ja självklart! Jag använder en MVV 2 Box Mod från Dovpo. Den tycker jag är extremt prisvärd. Den funkar alltid klockrent och har ett bra pris, bättre kan det inte bli. På den har jag en Dead Rabbit RDA från Hellvape. Ett kit som passar alla skulle jag säga.


Vilka är dina topp tre favorit e-juicer?

Pacha Mama med smaken The Mint Leaf.
Dr Frost med smaken Orange Mango

Nasty Juice smaken Slow Blow, den smakar lite ananas och lime och har en cooling effekt. Perfekt på sommaren.


Alla dom här ejuicerna är klassiker för mig och jag kan köra på dom varje dag utan att tröttna på dom. Alla dom har lite cooling effekt vilket jag tycker är trevligt.


Snusar du? 

Nej, inte alls faktiskt. Jag tycker nikotinet slår för hårt därför föredrar jag att vejpa.


Berätta något kul om dig själv jag inte vet om

Jag är lite av en ninja då jag både kan klättra och har ett och ett annat partytrick i fickan. Jag är nämligen asbra på Kendama som är en japansk leksak som används för att träna finmotorik. Det har jag tränat på i typ 6 år nu. Det är något du kanske får se mig tricksa med under nästa event för att imponera lite extra på kunderna.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: qFmhXJ (motverkar spam)
Inga kommentarer