Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Lär känna oss på cigge - Marcus

marcus

Det här är Marcus 30 år ursprungligen från Avesta men jobbar i Borlänge.


Hur länge har du jobbat på Cigge? 

Strax över 5 år, alltså har jag varit med väldigt länge, nästan sedan start.


Vad är din roll här?

Jag är service-expert, alltså den som har hand om all support, email, live chat, telefon. Mycket kundfokus, men jag är även support och säljare åt våra instores. Tar hand om reklamationer. Pysslar även en del med att ta fram content åt cigges Youtube-kanal. Jag är den som har hand om alla våra tävlingar också.


Vad är det bästa med att jobba här?

Fantastisk personal, alla här har alltid ett gott humör och det finns så mycket passion och driv bland mina kollegor på kontoret. Så det är alltid superkul att komma till Jobbet.


Vilka är dina största utmaningar med ditt jobb just nu?

Dels lite administrativa utmaningar kring regleringar. Men också hur jag alltid kan leverera bästa möjliga kundsupport, för det är något som är viktigt för mig. Att kunden är i fokus.


Vad gör du när du inte jobbar?

Jag gör väl ganska vanliga saker. Kollar på serier och umgås med familj och vänner sen är jag också en stor spelnörd/tekniknörd, jag älskar strategi,story drivna spel. Även ett fan av VR.


Vejpar du och vad använder du?

Ja, som många vet så är jag lite av en vejp nörd har haft ett intresse för e-cigg i över åtta år nu. Det jag använder dagligen är ett podsystem, min favorit är Voom. Ibland när jag är hemma och gejmar kör jag med min lite mer nördigare setup. Det är en Gen 220W Vaporesso som jag har kört på sedan vi släppte den. Har även testat olika nya drippers men jag faller alltid tillbaka till den klassiska Dead Rabbit.


Vilka är dina topp tre favorit e-juicer?


Just Juice - Apple Pear On Ice. Till när jag inte kör pod.

Annars är mina favoriter från Nasty.

Nasty - Asap. Smak av mörka druvor med kylande ton.

Nasty - Fatboy. Smak av mango med kylande ton.


För ungefär 1,5 år sedan har jag växlat om helt från dessert juicer till mer fruktiga och kylande juicer. Det har blivit en ny favorit och den kylande effekten har verkligen gett mig det där lilla extra för upplevelsen. Perfekt nu när det är varmt ute men kanske inte lika härligt på vintern.


Snusar du?

Ja. Som många vejpare vet så kan vi inte alltid bruka vår e-cigg överallt. Eftersom jag behöver nikotinet så är snus ett annat alternativ. Jag snusar både tobaksfritt och med tobak. 


Har du några favorit snuser?

Lundgrens Skåne. För den är ganska lik min gamla favorit Göteborgs Rapé men Lundgrens är både godare och billigare. På all-white sidan är min favorit Ace Citrus just nu. Den är riktigt god och fräsch.


Berätta något kul om dig själv jag inte vet om

Jag fick jobbet här på cigge.se för att dom såg min youtube-kanal om e-cigg. Så när jag kom in hit och träffade Petter och Simon och fick känna deras driv kände jag direkt att jag hörde hemma här och vi kunde dela vår passion för e-cigg. Första gången jag såg butiken var jag dock lite skeptisk eftersom det bara fanns i princip två billys-hyllor med e-juicer. Det är ju fantastiskt kul att se att vi har gått därifrån till där vi är idag. En annan kul grej är att när jag inte sitter och pratar med er kunder så brukar jag passa på att pranka min kollegor, inte alltid uppskattat men då är dom duktiga på att ge igen.

Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: qFMV76 (motverkar spam)
6 Kommentarer
#6
Peter Kallas
Hej. Du kanske kan vägleda mig för att hitta en fruktig shortfill med nikotin styrka på ca 6-7 mg? Skulle vara jätte tacksam om du kan hjälpa mig.
Med vänliga hälsningar.
Peter Kallas
2023-09-08 @ 15:00:35
#5
markus
hej skulle ni kunna göra en fizzy cola xos nikotinfri o andra smaker av xos fast utan nikotin kanske me koffein hallon lakrit xos me tydlig smak av lakrist o hallon fast utan nikoton
2023-04-22 @ 12:09:34
#4
markus
hej skulle ni kunna göra en fizzy cola xos nikotinfri o andra smaker av xos fast utan nikotin kanske me koffein hallon lakrit xos me tydlig smak av lakrist o hallon fast utan nikoton
2023-04-22 @ 11:38:54
#3
markus
hej skulle ni kunna göra en fizzy cola xos nikotinfri o andra smaker av xos fast utan nikotin kanske me koffein hallon lakrit xos me tydlig smak av lakrist o hallon fast utan nikoton
2023-04-21 @ 23:33:32
#2
Marcus - cigge support
Hejsan Rose-Marie

Tack för dom fina orden! =)
2021-11-10 @ 16:02:00
#1
Rose-Marie
Hej Marcus vill bara tala om att du är såååå bra på det du gör :0) tack för hjälpen!
2021-06-20 @ 13:45:02