Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Lär känna oss på cigge - Linda

linda cigge

Det här är Linda Norling, 45 år, ursprungligen från gropen Heby men numer boende i Ornäs.

Hur länge har du jobbat på Cigge? 

Jag har varit här på cigge i strax över 5 år nu. När jag kom in här jobbade jag med texter på hemsidan men det övergick snabbt över till att implementera ett helt nytt affärssystem. 


Vad är din roll här?

Idag är jag inköpschef och jag har även hand om lönerna. Mycket i mitt arbete går ut på att analysera säljdata och spana efter trender. Så jag är den som sitter med nycklarna till vilket utbud vi ska erbjuda våra kunder.


Vad är det bästa med att jobba här?

Jag är så oerhört tacksam över att ha varit en del i den här resan som cigge har gjort, från att vara väldigt små i branschen med mycket manuellt arbete till att vara en av de större spelarna med bra intern utveckling. Det är så himla kul att det händer något nytt varje dag här vilket gör att man utvecklas som person och får lära sig nya saker.

Vilka är dina största utmaningar med ditt jobb just nu?

Den stora utmaningen är att få tiden att räcka till. Jag har många idéer som jag vill verkställa och många projekt att utveckla.

Vad gör du när du inte jobbar?

Nu har jag äntligen tagit upp ett gammalt intresse, nämligen ridning. Jag och min dotter rider både på ridskola och hjälper till i ett privatstall så det blir mycket hästar på fritiden. 

Vejpar du?

Nej, men jag har testat någon gång för att få produktkännedom. Jag dras personliga väldigt mycket till rosa e-cigg som till exempel Vaporesso Gen S, färgen cherry pink är verkligen superfin. Sen älskar jag smaken av lakrits så e-juicen Witches Roar hade varit min absoluta favorit juice. 

Snusar du?

Nej, jag snusar inte heller. Men hade jag snusat hade det blivit något med lakrits även här, Salty Ludacris från Loop luktar väldigt gott.

Berätta något kul om dig själv jag inte vet om

Jag har jobbat i flera år som kock och konditor, varav några av åren i London och i Skottland. När jag jobbade på ett av de finare hotellen i Skottland serverade vi självklart den skotska maträtten haggis, alltså fårmage fylld med hackade inälvor. Lite likt den svenska pölsan. Jag vågade aldrig smaka den där, men efter en pubkväll i Skottland testade jag en deep fried haggis från ett av gatuköken. Haggisen gick ner, men det är nog inget jag kommer jaga efter att få äta igen

Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FMqJMD (motverkar spam)
6 Kommentarer
#6
Limpan
Kan rekommendera Elf bar oxå! och märket SALT. fantastiska smaker. Men den min all day vape är mitt egna recept som är nästintill omöjligt att klona :)
Men är ni intresserade så är det bara maila mig.
2023-04-11 @ 17:27:51
#5
Maria
Hej!
Måste då tipsa om märket Elf bar, engångs vape. Goda smaker och produkten håller bra kvalité, och den håller länge! Favoriten är Strawberry banana :) Ta in den om ni har möjlighet!
2022-08-25 @ 07:58:23
#4
Cigge - Support
Hejsan Anna-Lena.

Det är för det tyvärr blivit en skattehöjning igen på nikotin över 15mg. Du kan läsa mer om det här https://www.cigge.se/cigge-media/info-nu-hojer-vi-priser-pa-nikotinvatskor-pga-nya-skatter.html
2021-10-14 @ 09:52:11
#3
Sven
Hej, vem kom på den idiotiska idén att sluta sälja snus på nätet? Och orsaken?
2021-09-30 @ 19:19:41
#2
Rose-Marie
Hej Linda :0) härlig berättelse om haggisen :) vill bara tala om att du gör ett underbart jobb! Saknar min Hangsen menthol och hoppas du får tag i den :0)
2021-06-20 @ 13:52:17
#1
Anna-Lena Hagberg
Hej. Jag blev väldigt förvånad när jag skulle beställa nic-salt 20mg green mint som jag beställt många ggr När ni har dubblat priset från 59.90 till 99.90 för 1 10ml flaska🤦‍♀️ Vad händer🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
2021-04-02 @ 20:50:12