Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Innovation E-Juice är tillbaka!

Vi är glada att kunna meddela att vi nu har fyllt på med vår enormt populära e-vätska från Innovation! Vi vet hur otroligt omtyckt den här e-vätskan är - för dess unika smaker och ångkvalitè!

Sedan vi introducerade Innovation e-vätska till vårt sortiment har den blivit en storfavorit bland våra kunder. Varje droppe är noggrant sammansatt för att ge den perfekta balansen mellan smak och ånga, vilket skapar en perfekt e-vätska

Oavsett om du är ute efter en söt, fruktig smak eller kanske något mer exotiskt, har Innovation ett brett utbud att välja på.

Smakprofiler:

  1. Classic Tobacco: Denna smak är en hyllning till den traditionella tobakssmaken. Den har en rik, robust och jordig karaktär som efterliknar den autentiska smaken av tobak. För dem som föredrar en klassisk vaping-upplevelse.

  2. Absolute Tobacco: Absolute Tobacco är en annan variant av tobakssmak, men med en djupare och aningen mer komplex smakprofil. Denna smak kan erbjuda en mer robust och "absolut" tobaksupplevelse för de som söker det.

  3. Cool Menthol: Cool Menthol kombinerar uppfriskande menthol med en subtil sötma. Denna smak ger en kylig känsla med varje puff. Idealisk för de som vill ha en ren och fräsch vaping-upplevelse.

  4. Menthol: Menthol-smaken har den distinkta, krispiga och kylande smaken av menthol utan någon annan smak att störa. Passar för de som uppskattar menthols rena och uppfriskande egenskaper.

  5. Forest Fruit: Forest Fruit är en explosion av olika skogsbär. Det innebär en blandning av hallon, blåbär, björnbär och lite körsbär. En riktigt fruktig och syrlig upplevelse!

  6. Strong Vanilla: Strong Vanilla har en krämig och söt smak av äkta vanilj. Den är stark och distinkt, vilket ger en autentisk vape-upplevelse för dem som föredrar sötare smaker.

  7. Strawberry: Strawberry e-vätskan erbjuder den söta och något syrliga smaken av färska jordgubbar. Den är naturlig och söt.

  8. Creamy Coffee: Creamy Coffee är en E-vätska som erbjuder den rika, djupa smaken av nybryggt kaffe kombinerat med noter från grädde
(Alla beskrivningar gäller nikotinfria shortfills)

Innovation - Certifierade

Som ett erkännande för deras engagemang för kvalitet och säkerhet blev Innovation Flavours det första certifierade företaget för produktion av nikotinvätskor i Europa enligt tre ISO-standarder. Dessa standarder inkluderar ISO 9001:2008 för kvalitetsstyrning, ISO 14001:2004 för miljöstyrning och ISO 18001:2007 för arbetsmiljöhantering. Detta visar på deras dedikation till att upprätthålla höga standarder och fortsätta vara en pålitlig aktör inom branschen.


Har du frågor angående Innovation? eller andra funderingar? Då når du våran support på email eller telefon:

0243-202014

Support@cigge.se

/happy vejping dina vänner på cigge
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: BU76jK (motverkar spam)
Inga kommentarer