Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Hur du hittar en vape med en tight budget

Vaping har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionell rökning. Inte bara är det känd för att vara mindre skadligt för din hälsa, utan det finns också en betydande ekonomisk fördel med att byta till e-cigaretter. Om du är nyfiken på att ta steget in i vape världen, eller redan opererar i den, men har en budget att hålla dig till, då är du på rätt plats. Vi på Cigge.se har sammanställt en guide för att hjälpa dig att hitta prisvärda vape alternativ som passar din plånbok.

Spara pengar när du vejpar

Först och främst är det viktigt att förstå varför vape & e-cigg kan vara mycket billigare än att fortsätta röka. Traditionella cigaretter är kända för att vara dyra och kostnaderna kan verkligen adderas över tid. Å andra sidan är vaping betydligt mer kostnadseffektivt, särskilt på lång sikt.

Många tidigare rökare har rapporterat att de sparar en betydande summa pengar varje månad genom att byta till vaping. Att få extra pengar i tuffa tider och en betydande minskning av dina utgifter kan vara en stark drivkraft för att överväga vaping som ett alternativ till vanliga cigaretter.
Men vad bör du tänka på?

Köp ett vape-kit med låga driftskostnader

Innan du kan börja ta del av fördelarna med vaping, behöver du först investera i ditt allra första startkit. Det är här det kan verka som en utmaning om du har en tight budget, men oroa dig inte, vi har några tips för dig.

När du letar efter en prisvärd vape, se till att inte bara fokusera på det initiala priset för kitet. Tänk också på de långsiktiga driftskostnaderna för att äga enheten. Vissa vape-kits är mer ekonomiska att använda än andra. Detta beror på faktorer som hur länge enheten varar och hur mycket du behöver investera i e-juice och andra förbrukningsvaror.

Letar du efter en billig engångsvape?

Om du föredrar engångsvapes, se till att du väljer de som har längst hållbarhet. De med längre livslängd kommer att minska dina dagliga kostnader eftersom du inte behöver köpa nya lika ofta. Det finns alternativ som Riot Bar, Vont To-Go, Rev Pod Max & Powerbar som trots sitt lite lägre pris håller hög kvalitè. Oroa dig inte för att priset hålls ned lite på dessa produkter, dom är minst lika bra som dom lite dyrare alternativen!

Rev Pod MAX Engångs Vape
Förbättrad version med mesh coil
Välj bland 10 unika smaker
14mg nikotin
kr
1-9 st 10+
79.90 kr/st 69.90 kr/st
Vont To GO - Engångs Vape (NY 2023)
Ny uppdaterad variant (2023)
Helt nya smakprofiler
Nicsalt 20mg/ml
kr
1-9 st 10+
79.90 kr/st 69.90 kr/st
PowerBar Engångs Vape 20mg
Juice N Power
500mAh
20mg/ml Nikotin
kr
1-9 st 10+
59.90 kr/st 49.90 kr/st
Riot Bar Engångs Vape
Engångsvejp från Riot
10mg & 20mg
Återvinningsbar
kr
1+
29.90 kr/st

Letar du efter ett billigt startkit / vape?

Om du föredrar en startkit kan du hålla kostnaderna nere genom att välja en enhet som är optimerad för nikotin salt. Salt nikotin kommer i höga nikotinstyrkor, vilket innebär att du inte behöver använda så mycket e-vätska för att få tillfredsställelse. Detta minskar behovet av att köpa vape-juice ofta. Tänk också på att välja en enhet med lång livslängd på coilen och poden, som Oxva V2 eller Vaporesso Xros 3. I den här kategorin kan du också hitta superbilliga Osmall 2 & Vaporesso Zero S. 

Ett startkit kan upplevas som dyr vid ditt första inköp, men det är bara en engångskostnad. Med hjälp av återanvändbart startkit kan du få stor kontroll över dina kostnader och i slutändan vapea riktigt billigt. Självklart är det beroende på hur ofta och intensivt du vejpar. Är ditt primära fokus att hålla ner kostnaden bör ditt fokus ligga på dessa kits.

OXVA Xlim V2 Pod Vape KIt
Redo att vapea - komplett paket
2st pods medföljer (0.6 & 0.8ohm)
kr
1+
338.90 kr/st
Vaporesso Osmall 2 Vape Kit
Starkare & bättre än tidigare
450mAh
Laddas med USB
kr
1+
168.90 kr/st
Vaporesso XROS 3 Pod Vape Kit
Senaste CoreX tekniken
2 pods medföljer 0.6 & 1.0 ohm
kr
1+
348.90 kr/st
Vaporesso Zero S Pod Vape Kit
Enkelt & användarvänligt pod kit
650mAh
2ml Kapacitet
kr
1+
248.90 kr/st

Tips för att spara pengar inom vape

Se till att du köper en äkta vape-enhet

När du letar efter prisvärda vaping-enheter, undvik att köpa från källor som inte specialiserar sig på vape produkter. Även om närbutiker och bensinstationer kan erbjuda låga priser, finns risken för falska vapes som inte bara kan vara osäkra utan också inte håller så länge som påstås på förpackningen. Se till att du köper från pålitliga källor för att undvika detta problem.

Överväg äldre vape-kits

Om du är villig att kompromissa med de senaste funktionerna och designen, kan äldre vape-kits vara ett utmärkt sätt att spara pengar. De äldre modellerna tenderar att vara mer prisvärda eftersom de inte längre är lika eftertraktade som de senaste lanseringarna. Ta till exempel Eleaf iStick, en äldre vape-modell med en mängd funktioner och lång batteritid som fortfarande är helt användbar för nästan alla användningsområden.

Signa upp för vårat nyhetsbrev för att hitta erbjudanden

Om du föredrar att handla för vapes online, se till att prenumerera på vårat nyhetsbrev. Vi erbjuder regelbundet försäljningar och rabattkoder (på TPD produkter), och prenumeranter får information om dessa erbjudanden först. Ibland har vi erbjudanden som bara meddelas till prenumeranter och inte till allmänheten!

Spana in våran outlet

I våran outlet hittar du alltid prissänkta produkter (TPD produkter) Här kan du hitta e-vätskor och vape juicer som har kort datum eller av någon anledning ska säljas ut för, till exempel för att göra plats för nya produkter.

Utnyttja försäljning under handelns högtider

Det är alltid en bra idé att ha lite extra pengar tillgängligt under speciella försäljningsdagar. På cigge har vi en tradition att sätta stort fokus på black friday och cyber monday där vi erbjuda exceptionella priser på vape produkter!


I tuffa tider testas kreativiteten. Vi hoppas att vi hjälpt dig på vägen att finna en billigare vaping!
/happy vejping, dina vänner på cigge

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: TJ6EZg (motverkar spam)
Inga kommentarer