Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Guide: Hur en Pod El-cigarett fungerar

pod i hand

Om du är osäker på hur en pod el-cigarett fungerar så kommer vi i det här inlägget att förklara för dig hur en elektronisk cigarett fungerar och vad man bör tänka på innan och efter att du har skaffat din el-cigarett.

Inledning

En elektronisk cigarett är en batteridriven enhet som förångar e-vätska, det är mycket viktigt att veta att en el-cigg inte förbränner utan istället förångar en s.k e-vätska som har olika smaksättningar och i vissa fall nikotin.

Det finns två typer av elektroniska cigaretter, en typ har ett inbyggt batteri som laddas via en usb-kabel och den andra typen använder sig utav externa batterier som du själv installerar i el-ciggen och laddar batterierna via en extern batteriladdare. Det finns olika typer av batterier till dessa typer av elektroniska cigaretter som t.ex. 18650, 21700 och många fler variationer.

Om du beställer en e-cigarett hos oss så beskriver vi tydligt i produktinformationen om vilket batteri vi rekommenderar samt vilken batterityp el-cigaretten kräver.

Coils och Pods

Pod system är en relativt ny gren i vaping världen och har blivit populärt mycket snabbt och attraherat en stor del av tobaksrökare. Pod system är designade till att vara användarvänliga och inte kräver tidigare erfarenheter av el-cigaretter men det finns en del att tänka på före och efter att du har köpt din utvalda el-cigarett

En el-cigarett har flera komponenter som jobbar tillsammans för att förånga e-vätskan i behållaren, det är mycket viktigt att veta att man måste byta ut coilen eller podden efter en stund, man märker en enorm skillnad på smak och det kan även smaka bränt när coilen / podden är slut.

Vanligtvis så finns det flera olika pods att välja bland, en del har redan förinstallerade coils och man behöver endast fylla på e-vätska medans andra typer kräver att man köper coilsen separat och installerar dom själv, i de här typen av pod så måste man inte byta ut hela podden utan istället bara coilen.

En coil varar inte för evigt utan du måste byta ut coilen / podden efter ett tag.

Välj den enhet som passar dig bäst

Det är viktigt att du tänker igenom vilken pod el-cigarett som passar dig bäst och som passar dina behov. Väg för & nackdelarna mot varandra och bestäm dig om en pod el-cigarett där du installerar coilen själv eller typen av pod där allting redan är installerat och du kasserar podden när den är förbrukad är bäst för dig.

Nedanför hittar du tre exempel på pod el-cigaretter

Vaporesso OSMALL Pod Vape Kit

osmall pod

Vaporesso OSMALL är en liten och behändig pod vape som är extremt enkel att bruka och underhålla. El-cigaretten kostar inte många kronor och är en utmärkt produkt om man är nyfiken och vill testa en el-cigarett.

Som vi nämnde tidigare i inlägget så använder sig den här pod el-cigaretten utav pods där coilen redan är installerad så det enda man behöver göra är att fylla på med e-vätska och byta ut podden när smakproduktionen börjar avta eller när det smakar bränt.

Du hittar Vaporesso OSMALL här

Du hittar podsen här

Vaporesso BARR Pod Vape Kit

vaporesso barr

Den här elektroniska cigaretten har en långsmal design och har fyra stycken olika luftflöden som man kan anpassa el-cigaretten efter. Vaporesso BARR använder sig utav pods där coilen redan är installerad, så det enda man behöver göra är när podden tagit slut är att kassera den i soporna och installera in en ny pod.

El-cigaretten lämpar sig åt den nya vejparen som söker en användarvänlig elektronisk cigarett som inte har några inställningar utan allting sker automatiskt.

Du hittar Vaporesso BARR här

Du hittar podsen här

VOOM Pod Startpaket

voom pod

VOOM är en praktiskt vape som inte har några inställningar utan allting sker automatiskt i den här elektroniska cigaretten. VOOM använder sig också av förinstallerade coils i en pod där man kasserar podden efter att den har tagit slut. Det finns även möjlighet att även köpa färdigfyllda pods med e-vätska där coilen redan är installerad.

Att köpa en refillable pod eller en redan påfylld pod är upp till användaren själv vad den föredrar.

Du hittar VOOM Startpaketet här

Du hittar färdigfyllda VOOM pods här

Du hittar Refillable pods här

 
 

Om du fortfarande känner dig osäker eller bara har generella funderingar så finns vi alltid här för dig. Du kan antingen nå oss via telefon eller via mail, eller live-chat på vår hemsida!

Telefon: 0243-202014

Mail: support@cigge.se

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: h7ZvTf (motverkar spam)
Inga kommentarer