Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        
Tillbaka till guiden

Hitta rätt e-cigarett

Direkt till lunga

Härligt nördigt med stor konfigurationsmöjlighet

Läs mer

Mun till lunga

Enkel att använda

Läs mer

Engångsvape

För nybörjaren som vill testa vape

Läs mer

Vilken e-cigarett ska jag välja?

Rent generellt kan man dela upp vaping i två olika segment, MTL & DTL. På senare tid har även engångsvape blivit en stor grej. Engångs vape ska egentligen räknas in i MTL avsnittet, då alla engångs vapes är MTL anpassade. Tack vare sitt enorma genomslag beslutade vi att ge den ett helt eget avsnitt. Klicka in här för att läsa mer om skillnaden mellan MTL och DTL.

DTL - Direkt till lunga

En DTL e-cigg är en större maskin jämfört med MTL. Inköpen kan vara lite dyrare på DTL maskiner och du behöver byta och köpa nya coils oftare men du kan spara pengar i långa loppet - du har fler alternativ på E-juice marknaden och du kan lättare hitta billig e-juice. E-cigaretter anpassade för DTL är stora enheter med stora batterier som ger riklig ångproduktion och lång batteritid. Du hittar dom mest exklusiva el-cigaretterna i den här kategorin.

MTL- Mun till lunga

En MTL el-cigarett är diskret och lätt att ha med sig, tack vare sin kompakta utformning och storlek. MTL enheterna kommer med små tankar (1-2ml) det kan därför vara fördelaktigt om du är på språng att ha med sig ett par färdigfyllda pods i fickan om du vill byta smak eller ladda på en ny tank av din favoritjuice. Det ska vara smidigt att byta smak och pod på en MTL maskin, och det är det. I en MTL maskin kör du e-vätskor med låg VG och hög PG - MTL körs på låg effekt och klarar därför bara av tunnare vätskor (Hög PG).

Engångsvape

Sist ut har vi Engångs vejpen. Denna revolutionerande produkt har gjort det enkelt att börja vapea eller sluta röka. Den är lätt att ha med sig, inga krångliga inställningar, inget påfyllande eller kladd och är oftast "drag-aktiverad", vilket innebär att du bara inhalerar för att aktivera maskinen . Det är enkelt att prova nya smaker och märken tack vare sitt låga pris. Nackdelen är att det är en engångsartikel, vilket kanske inte gör engångsvejpen till hållbar i längden för miljön. Det kan också bli dyrare om du vejpar ofta och intensivt - allt beror på hur du använder din vape.