Express & gratis fraktalternativ        1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vilken nikotinstyrka ska man välja?

Att veta vilken nikotinstyrka man ska välja kan även det vara klurigt, när man har valt ut vilken elektronisk cigarett man har så återstår det att välja e-juicen, sedan har man allting man behöver för att påbörja sitt vejpande, men när det kommer till e-juice så finns det olika nikotinstyrkor, här får du information om vår rekommendation till dig som är ny med elektroniska cigaretter vilken nikotinstyrka du skall välja för att få den bästa upplevelsen.

Är ditt mål att bli nikotinfri?

Det finns olika vägar man kan gå om man har köpt en el-cigg för att sluta röka och bli nikotinfri, vi brukar rekommendera våra kunder som vill bli fri från nikotinet att gradvis gå neråt med nikotinstyrkan för att sedan bli nikotinfri, att sluta röka tvärt är rätt svårt men inte helt omöjligt, men för att motverka att man faller tillbaka till tobakscigaretterna är vår rekommendation att man istället går gradvis neråt med nikotinstyrkan, det har bevisat sig vara en bra strategi för att bli fri från nikotinet.

Om man tar scenariot att man röker ett paket cigaretter om dagen och bestämmer sig för att övergå till en elektronisk cigarett och är helt omedveten om vilken nikotinstyrka man ska välja så rekommenderar vi att du börjar med en 12mg nikotinstyrka för att sedan gå ner till 6mg när du känner att du är redo. När tiden är kommen så går du ner ett steg till en 3mg och även här när du känner att du är redo för att gå ner till en helt nikotinfri e-juice.

Till den här strategin rekommenderar vi vårt 10ml E-juice utbud och en MTL (mun till lunga) e-cigarett.

Notera dock att det kan skilja från person till person!


Vi rekommenderar någon av dessa MTL el-cigaretter för den som vill testa på en el-cigg.

ego aio eciggpockex aio e cigg

Dom här elektroniska cigaretterna är så kallade "MTL" el-cigaretter som efterliknar känslan av att röka tobakscigaretter, rekommenderas starkt till människor som vill sluta röka eller till nya vejpare.

Shortfill E-juice

En annan strategi lämpar sig åt vejpare som har en mer avancerade elektronisk cigarett som klarar av att ånga lite "tjockare" e-juice. En shortfill e-juice är en juice som inte är fylld ända upp till toppen för att det ska finnas plats för användaren att blanda i s.k. nic shots, det finns en enkel metod som kallas för Shake N Vape som är mycket enkel och det innebär att du endast häller i den mängd nikotin som du önskar, vi har skapat en tabell som berättar för dig hur många nic shots du behöver blanda i räknat på en 60ml flaska (fylld till 50ml med juice). Önskar du läsa mer angående shortfill e-juice så kan du läsa vårt tidigare inlägg.

Till den här typen av e-juice så rekommenderar vi en DTL (direkt till lunga) el-cigarett, du hittar vårt shortfill e-juice sortiment här

Nicshot guide

* 50 ml utan nikotin + 10 ml innehållande 18 mg nikotin = 60 ml innehållande 3 mg nikotin

* 40 ml utan nikotin + 2x 10 ml innehållande 18 mg nikotin = 60 ml innehållande 6 mg nikotin

* 30 ml utan nikotin + 3x 10 ml innehållande 18 mg nikotin = 60 ml innehållande 12 mg nikotin

Till den här typen av e-juice så rekommenderar vi någon av dessa DTL e-cigg

tarot nano vape startpaketswag vape startkit
Dom här el cigaretterna är något mer avancerad än tidigare rekommendationer, med dom här el-ciggen så kan användaren själv ställa in watt och andra inställningar. Dessa typer av el-cigg är kapabla att förånga shortfill e-juice som är "tjockare" än 10ml's varianten.

Till dig som inte tidigare har rökt tobakscigaretter

Om du inte sedan tidigare har rökt tobaks cigaretter men vill börja med vejping så rekommenderar vi att du inte börjar vejpa e-juice med nikotin utan istället väljer våra helt nikotinfria vätskor, nikotin är ett beroendeframkallande ämne och bör undvikas.

Du hittar vår nikotinfria e-juice märkt med "0mg" som kännetecknar att ejuicen är helt nikotinfri.

Om du känner att du behöver mer rådgivning så tveka inte på att höra av dig till oss, du kan antingen besöka en av våra vape butiker eller ringa in till oss för personlig rådgivning, vi hjälper dig gladligen att hitta den rätta nikotinstyrkan för dig!
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: K4nBtb (motverkar spam)
Inga kommentarer