Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

Vi utökar vårt sortiment! - cigge.se

cigge logocigge store utökar sitt sortiment och sänker sina priser

Eurobrands distribution AB som driver varumärket cigge har under flera månader jobbat med en koncept förändring som nu under hösten/vintern rullas ut i butiker och online.

Vi kallar oss numera för “the harm reduction company” med det utökar vi vårt sortiment av nikotinprodukter. Sluta röka är vårt motto, för detta finns idag en mängd olika substitut där vi tidigare helt fokuserat på vaping / elektroniska cigaretter.

I det nya konceptet så är vårt motto att inte sälja produkter som är mer hälsofarliga än just e-cigaretter. När vi har granskat marknaden för nikotinprodukter står det klart att snus innehållande tobak är en produkt som idag ryms inom vad vi anser mindre hälsofarliga produkter.

Vi vill erbjuda tobaksrökaren fler alternativ för att förbättra sin livsstil och hälsa.

Därför kommer ni inom kort även kunna handla nikotinfritt snus, snus innehållande tobak och snus innehållande endast nikotin hos oss.

Målet är att erbjuda ett brett och prisvärt sortiment.

E-cigaretter och vätska fortsatt huvudfokus

cigge jobbar ständigt med sortiment förbättring och vårt huvudfokus kommer fortsatt vara e-cigaretter och vätskor, som en del av senaste månadernas arbete kan vi meddela att vi genom bättre leverantörspriser nu sänker priserna på flera av våra största varumärken inom shortfill kategorin. som exempel sänker vi nu priser i Sverige på bla.

Naked 100 nu:199kr
Nasty Juice nu: 199kr
Wanted Liquids nu: 199kr

Du kan kolla in vår e-juice avdelning för fler nersatta priser!

Vi vill erbjuda vaping till fler och jobbar långsiktigt

Vi jobbar i en nischad bransch och vi vill växa och erbjuda vaping till fler människor i hela landet, det betyder att vi måste utöka vårt sortiment och hitta fler ben att stå på, på lång sikt tror vi att detta kommer gynna vapingkulturen och möjligheten att få fler människor i sverige att sluta röka.

Petter Strömberg, Founder

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Jq8cgQ (motverkar spam)
Inga kommentarer