Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vi Snackar Juice! Del 6 - Bakery Nyheter

Flera nyheter inom bakery och dessert har nu nått cigges juiciga lager. Så i detta avsnitt av Vi Snackar Juice kommer Fanny, Christoffer och Petter från ciggepanelen att presentera våra söta nyheter. Vi kommer att prata om den nya serien Another F*cking från svenska RingEjuice och så presenterar vi en nygammal range från Vapetasia. Detta vill ni inte missa.

Se hela videon här:


E-vätskorna från Vapetasia är nu tillbaka med sin Killer Kustard e-juice serie, finns nu även i Blueberry, Strawberry och Lemon. Ni som gillar tobakssmaker så finns Royalty Two som är en tobakssmak av vaniljsås och nötter. Killer Kustard är en av Vapetasia's toppsäljande e-vätskor, e-vätskan har även vunnit flera priser inom dessert-kategorin.

Här är ejuicerna med en smakbas av custard från Vapetasia:

KILLER KUSTARD
KILLER KUSTARD STRAWBERRY
KILLER KUSTARD BLUEBERRY
KILLER KUSTARD LEMON
ROYALTY TWO

I samma avsnitt presenterar vi även alla smaker från ett av våra nyare varumärken, nämligen RingEjuice. I videon presenterar vi fyra olika smaker, men kort efter att videon spelades in fick vi in en ytterligare smak, nämligen Another F*cking Semla. RingEjuice är ett svenskt varumärke som startades av den gastronomiska David och han har sett till att leverera klassiska smaker men med riktigt hög kvalitet.

Another F*cking - not just another but a perfect version of the classics:

ANOTHER F*CKING CUSTARD
ANOTHER F*CKING BULLE
ANOTHER F*CKING TART
ANOTHER F*CKING COOKIE
ANOTHER F*CKING SEMLA

Vilken av dessa bakery-juicer gör dig extra sötsugen?
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: dXdcVg (motverkar spam)
Inga kommentarer