Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vi snackar allwhite! - Mini dry vs slim

I detta avsnitt av Vi Snackar Allwhite pratar Ania och Marcus från ciggepanelen om prillans påsar. Vad är skillnaden på mini dry och slim? Hur stor är en original portion? Rinner verkligen mini dry någonting? Allt detta och lite till i detta spännande avsnitt. 


Se hela videon här:Är man inte en riktigt van snusare så kan det vara extra klurigt att veta vilken typ av prilla man ska välja. Det man ska fundera på innan man väljer storlek på prillan är framför allt hur mycket man vill att prillan ska kännas och synas under läppen. Sen också hur mycket man vill att prillan ska rinna.

Oftast får man ut lite mer smak av en fuktigare prilla som rinner mer. Vana snusare kanske är ute efter en något större portion, men även där är det väldigt individuellt vad man gillar. Många slim portioner varierar i storlek och även fuktighet. Vilken typ av papper som används till påsarna spelar också en stor roll på känslan under läppen. 


Med det säger vi som många gånger förr, våga testa dig fram mellan olika varumärken och sorter för att hitta det som passar just din snusläpp!

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 24Qgpp (motverkar spam)
Inga kommentarer