Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vi introducerar den nya V-linjen från VooPoo

VooPoo V banner

 

Vi kan nu stolt presentera två nya varianter i V-serien från Voopoo!

VooPoo har legat i på det sistone och har producerat fram innovativa och högpresterande elektroniska cigaretter de senaste åren, vi har valt att ta in en stor del av de nya elektroniska cigaretterna i vårt utbud. Vi i personalen på cigge.se testar alltid produkterna vi väljer att ta in i vårt sortiment för at säkerställa att produkterna håller måttet och levererar en tillfredsställande vaping upplevelse.

De två senaste släppen från VooPoo innebär två helt nya MTL elektroniska cigaretter på marknaden, i det här inlägget så får du information om de två nya e-cigaretterna i V-linjen från VooPoo.

Är du ny till e-cigaretter? Kolla in den här videon först

 

I videon så förklarar vi grundligt om hur en pod el-cigarett fungerar och vad du ska tänka på om du är en helt ny vejpare.

 
 

Först ut - V.THRU

voopoo v.thru

 

VooPoo V.THRU är tillverkad för att ge användaren en rik smakproduktion och en easy-to-use vaping upplevelse. VooPoo har lagt ett stort fokus på att göra el-cigaretten lätt användarvänlig och smidig att underhålla så att el-cigaretten passar den nya vejparen.

El-cigaretten är utrustad med det omtyckta GENE-chippet som har ett flertal inbyggda säkerhetsfunktioner som säkerställer safe-vaping samt en barnsäker-design.

V.THRU är ett så kallat Pod-system och är anpassad för MTL (mun till lunga) vaping, för den bästa upplevelsen så rekommenderar vi nicsalt e-vätska eller annan e-vätska med en låg VG-halt.

OBS! I paketet så medföljer det allting du behöver till el-cigaretten, du behöver dock köpa e-vätska till el-cigaretten. El-cigaretten kräver också att du köper nya coils / pods när de tar slut.

Du kan läsa mer om VooPoo V.THRU här

Här hittar du e-vätska som är lämplig till V.THRU

 

Sist men inte minst - V.SUIT

VooPoo V.SUIT

 

Sist ut, men inte minst av de två elektroniska cigaretterna så presenterar vi VooPoo - V.SUIT

V.SUIT är en Pod vape som har ett kraftfullt inbyggt batteri som säkerställer långa vape-sessioner utan behovet av att ladda el-cigaretten, vejpen är även kompatibel med USB-C laddning vilket gör att det tar endast ca 45 minuter för fulladdning.

El-cigaretten har ett speciellt format munstycke som möjliggör en förbättrad MTL-upplevelse då det verkligen känns som man suger på en cigarett, munstycket erbjuder även bättre komfort mot läpparna.

El-cigaretten är också en så kallad MTL (mun till lunga) vape och vi rekommenderar även här nicsalt e-vätska eller annan e-vätska med en låg VG-halt. V.SUIT levererar ett tight drag och har en rund design som ger en skön handfeel.

V.SUIT är lätt att använda och underhålla och kräver ingen tidigare erfarenhet av elektroniska cigaretter för att använda, var dock noga med att läsa användarmanualen som medföljer i paketet!

OBS! I paketet så medföljer det allting du behöver till el-cigaretten, du behöver dock köpa e-vätska till el-cigaretten. El-cigaretten kräver också att du köper nya coils / pods när de tar slut.

Läs mer om VooPoo V.SUIT här

Här hittar du e-vätska som är lämplig till V.SUIT

 
 

Har du testat någon av de nya elektroniska cigaretterna från VooPoo? Vad är din åsikt om dom? Dela din kommentar i fältet nedanför!

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: b8AEaD (motverkar spam)
Inga kommentarer