Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vi har fått in ett nytt Startpaket från Vaporesso

Vi har fått in ett nytt startpaket från Vaporesso! Den här e-ciggen är konstruerad med fokus på smakproduktion. Target Mini 2 är en liten och kompakt e-cigarett som ger en riktigt bra smakupplevelse. E-ciggen är kompatibel med Mesh-coils som är kända för att ge en bättre smakproduktion än vanliga traditionella coils.

Target Mini 2

Target Mini 2 Startpaket

Target Mini 2 är som skrivet en modell mindre e-cigarett, men man ska inte låta storleken lura en, den här e-ciggen har ett inbyggt 2000mAh batteri som tillför långa och smakrika vape-sessioner. I paketet så medföljer det två stycken olika coils (EUC CCELL 1.0ohm coil & EUC Meshed 0.6ohm coil) som har olika egenskaper och som kan köras på olika wattal, det medföljer även ett extra 2ml glas utifall man skulle ha oturen att krascha sitt glas.

Target Mini 2 har även en Plug N Play Coil design som gör det väldigt smidigt att byta coil, man behöver endast plugga ur den gamla coilen och plugga in den nya. Plug N Play är en väldigt smidig design som gör det väldigt användarvänligt att byta ut den gamla coilen.

E-ciggen laddas väldigt snabbt, med USB-kabeln som medföljer så tar det endast 60 minuter för att fulladda det inbyggda batteriet vilket uppskattas enormt av dess användare, mindre tid för laddning och mer tid för vejpning!

El-ciggen Target Mini 2 är en stark rekommendation till vejparen som vill söker en e-cigarett med fokus på smak.

LÄS MER HÄR OM TARGET MINI 2

Vill du se hela vårt utbud på e-cigaretter? Klicka här

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: avd9kN (motverkar spam)
Inga kommentarer