Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vanliga frågor om e-cigaretter

Här kommer du få svar på några av dom mest vanliga frågorna det finns om e-cigaretter och e-vätskan som förbränns som även kallas för e-juice, det finns många begrepp för dom olika enheterna som finns på en elektronisk cigarett, och det är helt okej att kalla dom vad man vill, till exempel som olja istället för e vätska / e juice.

Är det svårt att komma igång med e-cigaretter?

Vi på cigge.se har gjort det väldigt enkelt då vi erbjuder kunder startpaket som innehåller allting du behöver för att komma igång att vejpa, du behöver endast köpa till e-juice. I våra mer avancerade startpaket kan det dock behöva köpas till externa batterier till din e-cigg då dom inte har inbyggda batterier.

Om du skulle handlat i några av våra butiker hjälper vi dig gladeligen att komma igång, och visar alla dess inställningar, vi erbjuder även instruktionsvideor på vår youtube kanal, där kan du få all information du behöver för att sätta ihop delar, till exempel på hur du sätter i en ny coil och ”primar” den. Du hittar vår youtube kanal här:

https://www.youtube.com/channel/UCefFcMB9AFmST88Gzctjo8g

Jag hostar väldigt mycket när jag puffar på min e-cigg, vad ska jag göra?

Om detta händer dig kan vi rekommendera att du sänker nikotinstyrkan på din e-vätska, detta är väldigt vanligt för nya människor i e-cigg världen, var lugn dock, det gör inget, det gäller att prova sig fram för och hitta den nikotinstyrkan som tillfredsställer dig! Det kan även vara så att din hals är känslig mot PG (propylenglykol) vilket är ämnet som skapar rivet i halsen när du inhalerar från din elektroniska cigarett. Leta då istället efter en e-juice med högre VG %.

Har du beställt ett x antal e-juicer från vår webbshop och du skulle önska dig att byta nikotinstyrka går det utmärkt att byta ut dom mot en mindre nikotinstyrka (om produkterna inte är öppnade). Var vänlig kontakta vår support om du önskar att byta.

Vilken e-cigg passar mig?

Det finns många e-cigaretter på marknaden och det kan vara svårt att bestämma sig för vilken e cigg man ska köpa. Det finns en del saker du bör tänka på när du skaffar en e-cigg:

• Ligger e-cigaretten bra i handen
• Klarar e-cigaretten av att förbränna den E-juice jag har valt ut
• Kommer jag fortfarande vara nöjd med e-cigaretten efter en månad eller kommer jag att vilja ha mer ångproduktion efter ett tag
• Klarar sig e-cigaretten flera timmar utan att behöva laddas
• Söker jag nånting som är likt en analog cigarett eller vill jag ha en display som visar batterinivån & information
• Vill jag ha en e-cigarett som är liten och smidig eller en mer robust e-cigg

Det finns många saker att tänka på innan man gör sitt köp, handlar du i en av våra butiker så kommer vi att hjälpa dig hitta det du söker.
Hos cigge.se kan du vara säker på att du hittar dom allra bästa e-cigaretterna, innan vi har bestämt oss för att sälja produkten så har vi testat och gått igenom e-cigaretten grundligt så att vi kan gå i god för den. I våra butiker erbjuder vi dig som kund möjlighet att testa våra e-cigaretter med våra demoexemplar, känn efter om den ligger bra i handen, inte är allt för tung och levererar en bra ångproduktion och en grym smakupplevelse, vi har som mål att göra dig nöjd. Det finns en e-cigarett för alla och vi kan erbjuda något för alla.

Jag har en enklare e-cigg, vilken VG/PG rotation på e vätskan ska jag använda?

Om du har en enklare e cigg som t.ex. en eGo AIO skulle vi rekommendera en VG/PG rotation på 50/50 eller 60/40 då coilsen från en eGo AIO inte klarar av att köra högre än 60/40 då vätskan börjar bli väldigt tjock över 60/40 och förbrännaren hinner inte att förånga e-vätskan vilket resulterar i mindre smak. Använder du en Stick V8 2000/3000 från Smok kan vi rekommendera att ligga på 70 VG / 30 PG eller över.

Vad behöver jag för att blanda min egen e-juice?

För att blanda sin egen e-juice så kommer du att behöva basvätska & aromer, vi har ett stort utbud på aromer med alla olika smaker du kan tänka dig, så ta gärna en titt i vårt arom sortiment. Du kan även behöva några blandningstillbehör, t.ex. som doseringssprutor eller tomflaskor, vi har olika flaskor i olika storlekar. Du hittar allt du behöver här:

https://www.cigge.se/e-juice/aromer

https://www.cigge.se/e-juice/basvatska

https://www.cigge.se/e-juice/blandnings-tillbehor

Vilken e-juice är bäst?

Vilken e juice som är bäst är väldigt individuellt och det är endast du själv som kan svara på den frågan. Vi har ett stort sortiment med både klassiska och premium e-vätskor och vi är säkra på att du kommer hitta den e-juice som du tycker är bäst här på cigge.se då vi endast erbjuder e-juicer av högsta kvalité som är skapade av dom finaste aromerna. Du kan även köpa till antingen sötningsmedel för att göra din e-juice sötare eller cooling för att få en kylningseffekt, perfekt till sommaren.

Du hittar vårt sortiment på e-juice här:

https://www.cigge.se/e-juice

Vad finns det för fördelar med e-cigaretter & e-juice?

Det finns många fördelar med vejping om du jämför med vanliga cigaretter, det är betydligt mycket färre gifter i en elektronisk cigarett än vad det är i en vanlig. Du spar även enormt med pengar med varje år du inte brukar cigaretter utan istället använder dig av e-cigaretter. Elektroniska cigaretter har sedan start hjälpt tusentals människor att bli av med sitt tobaksberoende och fått ett hälsosammare liv! Läs mer här vad som händer med din kropp efter du har slutat röka.

Har du fler frågor – kontakta oss gärna!

Om du har några frågor, vilken fråga som helst så kan du kontakta oss på antigen vår mail eller via telefon. Vår email är support@cigge.se och vårt telefonnummer är 0243–202014.
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: E4MvJy (motverkar spam)
Inga kommentarer