Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vad som gör e-cigaretter så populärt - cigge.se

Det finns många olika synpunkter på e-cigaretter runt om i världen, dom flesta människor är väldigt positiva till e-cigaretter då dom kan se fördelarna med e-cigaretter och nackdelarna med tobakscigaretter. Om man skulle jämföra e-cigaretter och vanliga cigaretter så är e-cigaretter upp till 95% hälsosammare än tobakscigaretter enligt det brittiska HMS.
källa: https://www.gov.uk/government/news/e-cigarettes-around-95-less-harmful-than-tobacco-estimates-landmark-review

E-cigarett branschen är fortfarande väldigt ung men branschen har utvecklats enormt dom senaste åren med mer avancerade e-cigaretter som har olika säkerhetsfunktioner och lås. Det har även kommit nya regler angående e-vätskor, t.ex. så får inte återförsäljare av e-juice saluföra e-vätskor över 10ml innehållande nikotin, det var genom den här lagen skaparna av e-juice uppfann shortfill formatet, vad det innebär är att flaskan inte är fylld ända upp till toppen för att det ska finnas plats för konsumenten att blanda i sin egen nikotin.

Vi på cigge.se saluför så kallade nicshots som innehåller 18mg nikotin i en 10ml flaska, vi har även skapat en videoguide som förklarar hur du blandar din juice med nikotin.

E-cigaretter kan vara en hobby för många, det finns flera intressanta möjligheter att t.ex. blanda din egen e-juice, du kan experimentera med smaker och hitta just din egna unika e-juice smak. Det finns även möjlighet att skapa dina egna coils. Med hjälp av tråd, verktyg och en hel del tålamod så kan du själv skapa dina egna coils med olika ohm tal som passar till din e-cigarett.

Blanda e-juice

Det ska vara kul att blanda egen e-juice och det blir det med ett stort sortiment på aromer, du kan titta in här på vårt sortiment på aromer för att blanda e-juice själv, vi saluför även basvätska som är basingredienserna i en e-juice.

Varför e-cigaretter blir allt mer populärare i dagens läge är på grund utav att det är ett modernt och ett effektivt sätt att sluta med vanliga cigaretter, om du istället börjar med e-cigaretter och fimpar cancerpinnen så kommer du själv märka hur mycket bättre din plånbok kommer att må, och man får inte glömma hur mycket bättre hälsa du kommer att få! Vi kan inte hävda att det är nyttigt med e-cigaretter, men det är en betydlig stor förbättring om du jämför med cigaretter.

Vill du läsa mer angående vad som händer med din kropp när du slutar röka så kan du titta in på den här länken.

Om du tidigare inte har brukat nikotin så rekommenderar vi att du inte börjar med nikotin, utan istället väljer våra nikotinfria erbjudanden, dom nikotinfria e-juicerna på vår hemsida är märkta med antingen 0mg eller shortfill

Med dessa e-vätskor så kan du välja att puffa på din favoritsmak. Det är viktigt att veta att en elektronisk cigarett inte förbränner utan istället förångar vätskan och skapar ett moln av smak.

Naked 100 E-juice med mango

Om du är ny inom e-cigaretts konceptet så kan vi rekommendera dig att köpa e-vätskor från kända tillverkare. Om du beställer en högkvalitativ e-juice så kommer du få en mycket bättre vape upplevelse och du kommer att bli tillfredsställd, speciellt om du nyligen har slutat på cigaretter och börjat med e-cigg.

Smaken är väldigt avgörande och det är viktigt att du känner att du är nöjd, om du t.ex. inte är nöjd med din e-cigarett eller e-juice så kan du testa två saker, antingen byta smak på din e-juice eller testa en annan variant av förbrännare för att testa dig fram vilken förbrännare som passar dig bäst, med olika förbrännare så har dom olika ohm tal och kan leverera olika wattal som i sig ger ifrån sig större moln och bättre smak.

Det gäller att testa sig fram för att bäst få känn på vad som passar just dig bäst, alla är vi olika och det är som man säger, smaken är som baken!

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: cXxKGy (motverkar spam)
Inga kommentarer