Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Två till nyheter i All-White konceptet

Vi har ännu en glad nyheter till er All-White snusare där ute! Vi har nämligen fått in två stycken helt nya all-white smaker i vårt all white sortiment. Se nedan om dom spännande nya smakerna!

ZYN Slim Deep Freeze Strong

ZYN Deep Freeze

Först ut är denna starka och frysande nyhet från ZYN! Det här tobaksfria snuset har en iskall smak av både eukalyptus och mentol, ett passande val till snusaren som gillar den dära kyliga känslan. Dessa All-white pouches är det mest extrema snus i ZYN-serien och levererar en iskall känsla, påsarna har en högre nikotinhalt än andra ZYN-produkter.

  LÄS MER HÄR      

SHIRO VIRGINIA CLASSIC SLIM ALL WHITE

Shiro Virginia Classic

Sist ut är Virginia Classic från Shiro, detta all-white snus har en len och rund smak utav tobak och med hinter av sötma, dessa prillor innehåller inte tobak men har en distinkt smak av tobak. Prillorna kommer i slimmat format och ger användaren en bekväm känsla. Shiro Virginia Classic är det första all-white snuset med smak utav tobak, helt klart en glad nyhet till snusare som uppskattar smaken utav tobak.

  LÄS MER HÄR      

Vi fortsätter bredda All-white utbudet

Vi söker ständigt nya All-White produkter så att vi kan göra utbudet så brett som möjligt till er kunder. Vi säljer endast det bästa all-white snuset på marknaden så att din snus upplevelse ska bli så bra som möjligt.

 

Ta gärna en titt på vårt tobaksfria All-white sortiment

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: n8sKwL (motverkar spam)
Inga kommentarer