Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Snusrapporten - Popularitet & Varumärken

År 2022 var en händelserik tid för snusindustrin, med ett ständigt skiftande landskap av produkter och smaker som lockade en mångfald av användare. Populariteten av olika snusmärken och varianter varierade över tid och mellan olika regioner, och det fanns en pågående kamp om att erövra marknadsandelen. Under detta år kunde vi se flera spännande innovationer, smakprofiler och marknadsföringsstrategier som påverkade vilket snus som blev mest populärt

Vilket är det populäraste snuset?

På plats nummer 1: One Blå White - som det mest sålda snuset på hela marknaden. Med sin ljusa och kryddiga tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt trä och citrus har den fallit svenskarna i smaken.

På plats nummer 2: Knox White Portion - inte kanske helt oväntat och det är vanligt att se folk hala upp en Knox Dosa ur fickan. Knox White Portion är ett vitt snus och har en lång smakrelease. Snuset har en tydlig smak av tobak och citrus med inslag av bergamott.

På plats nummer 3: Här hittar vi Velo Ice Cool Mint Strong, En nikotinpåse som tar sig in top 3 på marknaden över Svergies mest sålda snus. Med toner av pepparmynta och inslag av sötma och örter har den bitit sig fast som ett av Sveriges mest populära snus.

På plats nummer 4: XR Göteborgs Rapé Slim White Portionssnus - Ett slimmat portionssnus som har gjort succè sista året. En riktig klassiker som trots sitt byte av design och tilläget "XR" fortfarande är populärt. Snuset har en tydlig smak av lavendel, enbär samt smaknoter av trä och citrus.

På plats nummer 5: Vi blev inte jätteförvånade när vi ser ytterligare en till One produkt på listan, nämligen One White Portion. One Vit, som man oftast säger, har en ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och citrus, samt en smutta te.

Populärt Snus
ONE Blå White Portion
Ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av lavendel, enbär och citrus
339.9
kr
1-9 st 10+
36.90 kr/st 33.90 kr/st
ONE Vit White Portion
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och citrus
339.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
36.90 kr/st 33.90 kr/st
Knox White Portion
Vit-portionssnus med en rik smak av tobak samt citrus och inslag av bergamott
309.90
kr
1-9 st 10+
33.90 kr/st 30.90 kr/st
Göteborgs Rapé Xrange White Large Slim Portion
En svensk klassiker med rik smak av lavendel, enbär, trä och citrus
339.90
kr
1-9 st 10+
36.90 kr/st 33.90 kr/st

Vilket varumärke är populärast?

Listan över varumärken som var populärast under 2022 följer trenden av populära dosor och bjuder inte på några större överaskningar:

Velo: Året 2022 markerade en betydelsefull vändpunkt för snusvarumärket LYFT, när de beslutade att ge sina produkter ett helt nytt namn - VELO. Trots den uppenbara förändringen i namn förblir kärnan i produkterna oförändrad, och konsumenterna kunde fortfarande förvänta sig samma förstklassiga, tobaksfria nikotinupplevelse som de hade kommit att förlita sig på.

Velo är känt för sina nikotinpåsar och erbjuder en rad olika smaker och nikotinstyrkor. Det är populärt bland användare som föredrar diskreta och tobaksfria alternativ.

Knox: Knox är ett välkänt svenskt snusvarumärke som erbjuder en mängd olika smaker och format. Det är känt för att erbjuda både traditionell och moderna snusvarianter, vilket lockar en bred målgrupp.

Knox-produkter kännetecknas ofta av sin höga kvalitet och mångsidighet. De erbjuder en rad olika smaker och nikotinstyrkor för att tillgodose olika användares preferenser. Detta gör att snusentusiaster kan hitta den perfekta produkten som passar deras individuella smak.

En av de framträdande egenskaperna hos Knox är deras fokus på tradition och hållbarhet. De har bevarat den klassiska snustraditionen samtidigt som de har anpassat sig till moderna trender. Detta har gjort Knox till ett pålitligt val för dem som vill uppleva den tidlösa njutningen av snus.

Göteborgs Rapè som är tillverkare av XR, är ett av de mest välkända och ikoniska snusvarumärkena i Sverige och har en rik historia som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet. Varumärket är känt för sina traditionella snusprodukter och sitt karakteristiska blå-vita dosdesign, som är oerhört igenkännbar för snusentusiaster över hela landet.

XR, som är ett varumärke av Göteborgs Rapè är känt för att erbjuda snus i extra långa påsar. Detta kan ge en förlängd och jämn nikotinfrisättning, vilket har attraherat många användare.

Lundgrens: Lundgrens är känt för att erbjuda premiumsnus med noggrant utvalda tobakssorter och unika smaker. Det är populärt bland användare som letar efter en högkvalitativ snusupplevelse.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos Lundgrens är deras noggrant utvalda tobakssorter och smaker. De använder sig ofta av traditionella svenska tobakssorter som odlat under noggrant kontrollerade förhållanden. Denna strävan efter kvalitet och autentiska smaker har gjort Lundgrens till ett varumärke som förknippas med den bästa snuskvaliteten.

One: One är ett varumärke som erbjuder ett brett utbud av smaker och nikotinstyrkor. Det har blivit populärt för sin mångsidighet och tillgänglighet.

En av de mest påtagliga egenskaperna hos One är dess tillgänglighet och variation. De erbjuder en mängd olika smaker, inklusive traditionella tobakssmaker och mer innovativa alternativ som frukt och kryddor. Detta gör att användare kan experimentera och hitta sin favoritsmak inom One-sortimentet.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: uG7jMF (motverkar spam)
Inga kommentarer