Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

PostNord ändrar leverans av varubrev: "Alla varubrev ska levereras vid 1:a försöket"

PostNord logo

Från och med 1 november 2021 kommer alla varubrev 1:a klass automatiskt levereras vid din dörr. I april förra året sänkte PostNord kostnaden på tillägget "Leverans vid dörr", som kan användas om försändelsen är för stor för brevlådan. Förhoppningen var att den populära tjänsten Varubrev skulle lämnas utanför dörren i större utsträckning. Men enligt VD:n för PostNord Sverige, Mathias Krümmel, blev det inte riktigt som dom tänkt sig och han meddelar via sociala medier att:

"Av alla Varubrev som skickas så är det cirka 15 procent som inte kan levereras i postlådan eller vid dörren och i stället blir levererade till ombud. Från 1 november ska hemleverans av Varubrev garanteras."

Förändringen innebär alltså att varubrev som inte får plats i postlådan från och med 1 november levereras antingen vid dörren eller i påse utanför postlådan (beroende på om utdelningen sker i eller utanför tätorten). "Leverans till dörren" kommer därmed att ingå i tjänsten och vara en standardprodukt, utan några prisförändringar.Vi på Cigge arbetar ständigt med att förbättra din köpupplevelse hos oss och vår förhoppning är att denna uppdatering av PostNord gör just det.

/ Dina vänner på cigge.se

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 4dUpT7 (motverkar spam)
Inga kommentarer