Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

PostNord ändrar leverans av varubrev: "Alla varubrev ska levereras vid 1:a försöket"

PostNord logga

Från och med 1 november 2021 kommer alla varubrev 1:a klass automatiskt levereras vid din dörr. I april förra året sänkte PostNord kostnaden på tillägget "Leverans vid dörr", som kan användas om försändelsen är för stor för brevlådan. Förhoppningen var att den populära tjänsten Varubrev skulle lämnas utanför dörren i större utsträckning. Men enligt VD:n för PostNord Sverige, Mathias Krümmel, blev det inte riktigt som dom tänkt sig och han meddelar via sociala medier att:

"Av alla Varubrev som skickas så är det cirka 15 procent som inte kan levereras i postlådan eller vid dörren och i stället blir levererade till ombud. Från 1 november ska hemleverans av Varubrev garanteras."

Förändringen innebär alltså att från 1 november kommer varubrev som inte ryms i postlådan att levereras antingen vid dörren eller i en påse utanpå postlådan (beroende på om utdelningen sker i eller utanför tätort). ”Leverans vid dörr” kommer alltså att ingå i tjänsten och vara ett vara standardalternativ, utan några prisförändringar.Vi på Cigge arbetar ständigt för att förbättra din köpupplevelse hos oss och vår förhoppning är att den här uppdateringen av PostNord gör just det.

/Dina vänner på cigge.se

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 6VBNgS (motverkar spam)
Inga kommentarer