Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Portionssnus som rinner mycket

Snus som rinner mycket

Letar du efter ett nytt snus som rinner mycket och har en kraftig smakfördelning? Då är det här inlägget riktat till dig som söker ett nytt snus som rinner mycket. I vår lista så finner du både vit portionssnus och det klassiska original portionssnuset.

One Snus serien

one snus serie

One snus serien presenterar fem stycken innovativa snussmaker, i linjen så finner du fyra stycken vit portion och ett stycke original portion. Har man tidigare snusat General One snuset så är man bekant med smakerna, dock så erbjuder den nya och uppdaterade versionen av One två stycken helt nya smaker - One Gul & One Grön.

De nya och de gamla smakerna är inspirerade av Göteborgs Rapé och General och snuset är skapat med ett tunnare prillpapper vilket släpper lös smak och nikotin på ett snabbare och effektivare sätt. Vid första anblick på prillan från One så ser man en markant skillnad på papperet.

Swedish Match som är tillverkaren marknadsför snuset med att nämna att One snuset ger dig en närmare snusupplevelse och efter att ha testat alla varianter av one snuset så förstår man verkligen att de har lyckats att fånga en närmare smakupplevelse.

De fyra white portionerna som One erbjuder har en lång smakrelease men ändå snabb jämfört med annat white portionssnus.

Sedan får man inte glömma One Svart som är ett original portionssnus och efter att ha stoppat upp en prilla under läppen så får man en kraftig smak av en mörk och kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott och citrus. Snusar man Original portion så är One Svart en rekommendation om man söker ett snus som rinner mycket.

Du hittar hela utbudet från One här

Lundgrens Snus serien

lundgrens snus serie

Lundgrens snus serien är ett mycket eftertraktat snus och erbjuder fyra stycken olika smaker som är inspirerad av den svenska faunan med egen karaktär och signum. Det är alltid spännande att när man får höra att det kommer nyheter från Lundgrens då de representerar landskap och orter.

Lundgrens Skåne är ett av Sveriges mest sålda snus. Den här snuslinjen erbjuder enbart vit portionssnus men de har nyligen skapat en mini-version av det populära Skåne snuset samt en Extra Stark version, perfekt för dig som gillar ett kraftigt snus med hög nikotinhalt och optimal release.

Snuset från Lundgrens skiljer sig från alla de andra snussorter som finns på den svenska snusmarknaden då prillorna är skapade med en så kallad Perforerad prilla, har man tidigare sett hur en Lundgrens prilla ser ut så märker man att det är en distinkt skillnad på påsarnas utseende.

perforerad prilla

Exempel på en perforerad prilla från Lundgrens


Den perforerade prillan är designad för att släppa igenom smaken på ett mer effektivt sätt, prillans struktur är skapad med en "nätliknande" design och släpper igenom smaken i de små hålen på ett mycket effektivt sätt och gör så att prillan rinner mycket mer.

En personlig iakttagelse och åsikt är att jag verkligen hoppas på att Lundgrens utvecklar ett Original portionssnus med den perforerade prillan. Smaken och det maximala flowet hade varit optimal till mig som älskar snus som rinner mycket.

Du hittar hela utbudet från Lundgrens här

 
 

Har du tips på snus som rinner mycket? Dela din kommentar i kommentarsfältet nedanför.

Här hittar du hela vårt utbud på snus

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: GdUkS5 (motverkar spam)
Inga kommentarer