Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Maxxad nyhet från VooPoo!

drag max

VooPoo är ett ledande varumärke inom vaping industrin som tillverkar högkvalitativa elektroniska cigaretter och har på senast legat i och producerat ett flertal nya elektroniska cigaretter som har tagit vaping världen med storm. I deras senaste release så presenterar VooPoo stolt Drag Max som ingår i Drag-serien och är ett välkomnat tillskott på vape marknaden.

Drag Max är en kraftig elektronisk cigarett som är utrustad med det nya GENE FAN 2.0 chippet som levererar en högre prestanda och säkerhet än tidigare generationer. Med en maxxad Output Power på 177W så levererar Drag Max en kraftig vaping upplevelse och producerar rik smak- och ångproduktion.

El-cigaretten är kompatibel med alla PnP-coils och kan anpassas för både MTL & DTL vaping med de olika coilsen. Det finns även möjlighet att köpa till andra munstycken så att man kan anpassa upplevelsen ännu mer och skräddarsy sitt vejpande till max!


Metal Meets Leather


Drag Max är tillverkad med en hård metall och ett mjukt läder, tillsammans skapar de en lyxig design och ger användaren en bekväm och premium hand-feel. Drag Max är lik Drag X i utseende även om de båda elektroniska cigaretterna skiljer sig åt. Max finns i flera olika snygga färger att välja bland.


Driven av två batterier 


El-cigaretten drivs av två stycken 18650 vape-batterier som köpes separat och medföljer inte i paketet. Med en max effekt på 177W så får man en kraftig vape upplevelse med rik smak- och ångproduktion. Till den här el-cigarettern rekommenderar vi LG HG2 batterier, du hittar vape-batterierna här. Det är värt att nämna att Drag Max är en lätt elektronisk cigarett med tanke på att el-cigaretten har två stycken batterier installerade.


5V/2A Type-C USB-laddning


Drag Max är kompatibel med den supersnabba 2A laddningen vilket förkortar laddningstiden extremt mycket! Även om vi rekommenderar att ladda vape batterierna med en extern batteriladdare så laddar man Drag Max extremt snabbt med USB-kabeln om man inte har tillgång till en extern batteriladdare.


Säkerhetsfunktioner


VooPoo Drag Max är utrustade med det nya GENE.FAN 2.0-chippet som har åtta inbyggda säkerhetsfunktioner, se listan nedanför.

  • Overtime Protection
  • Short-circuit Protection
  • Overcharge Protection
  • Output Over-current Protection
  • Over Discharge Protection
  • Over-temperature Protection
  • Balance Charge with Different Brand Battery
  • Battery Reverse Protection


Har du testat Drag Max från VooPoo? Vad tyckte du om el-cigaretten? Dela din åsikt i kommentarsfältet nedanför.

Du hittar VooPoo Drag Max här

Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: DnqQWq (motverkar spam)
1 Kommentar
#1
Sebastian
En helt ny nivå av Vape!
Efter att nöjt använt VooPoo Drag v1 med en Aspire Cleito 120 I närmare två år var det så äntligen dags för något nytt och med tanke på hur bra det fungerat var jag mer än villig att testa något nytt från VooPoo.

Drag Max är mjukare i luftflödet,smidigare att fylla på,mysigare i handen, fantastiskt len och behaglig mot läpparna

Smaken! Wow, smaken är fantastisk,en helt ny nivå för mig.

Har bara haft den i en vecka men oj vilken vecka!
2020-12-28 @ 10:54:56