Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Härliga sommarnyheter i all white sortimentet

Vill ni njuta ordentligt av den svenska sommaren får ni som vanligt passa på. Inte bara för att den svenska sommaren har ett rykte om sig att kunna bli kortvarig. Utan även för att just nu finns det två spännande sommarnyheter i begränsad upplaga hos cigge! Både LYFT och Nordic Spirit som är två populära varumärken, har släppt varsina riktigt fräscha sommarsmaker. LYFT med sin Summer Beat Limited Edition och Nordic Spirit med sin dosa Berry & Stripes. 


LYFT - SUMMER BEAT LIMITED EDITION

LYFT summer beat nikotinpåsar

I år ger LYFT sommarens takt med smak av apelsinblom. Smaken är – till skillnad från den generiska apelsinsmaken – luftig, lätt och har en sötma som kombineras med noter av blommor. Slim portion och en vanlig nikotinstyrka på 8mg/g. Låt oss inte glömma att nämna att denna smak förvaras i en NFC-aktiverad burk som ger en TAP THE CAN-upplevelse för att njuta av sommaren ännu mer.
  LÄS MER HÄR

     

NORDIC SPIRIT - BERRY & STRIPES

Nordic Spirit Berry Stripes nikotinpåse

En begränsad sommarupplaga med smak av sommarens bär - Jordgubb. Portionerna är slimmade för en bättre passform och mer diskret upplevelse. Styrkan på prillan är är normallåg, 9 mg/g. 
  LÄS MER HÄR

   


 

Förra sommarens begränsade upplaga av LYFT Strawberry Bloom sålde slut väldigt snabbt.. Så nu får ni vara med på bollen. Vilken all white är du sugen på att testa, den med lätt apelsinsmak eller den med jordgubbssmak? Kommentera gärna!

VI FORTSÄTTER BREDDA ALL-WHITE UTBUDET

Vi söker ständigt nya all white produkter så att vi kan göra utbudet så brett som möjligt till er kunder. Vi säljer endast det bästa all white snuset på marknaden så att din snus upplevelse ska bli så bra som möjligt.

 

Ta gärna en titt på vårt tobaksfria All-white sortiment

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 9gvHNJ (motverkar spam)
Inga kommentarer